اخبار

۱۳۹۵/۰۶/۱۸ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۵۰۹۲۴

بانک صنعت به‌ دنبال حضور در آسیای جنوب شرقی

با توجه به فعالیت بانک تجارتی ایران و اروپا به ‌دنبال حضور در آسیای جنوب شرقی نیز هستیم.

علی‌اشرف‌ افخمی، ‌مدیرعامل بانک صنعت و معدن با اعلام این مطلب گفت: این بانک به‌ دنبال توسعه فعالیت‌های برون‌مرزی است و ما سهامدار یک بانک اروپایی به نام «بانک تجاری ایران و اروپا» هستیم که مقر آن در اروپاست.

وی افزود: این بانک در پنج ماه گذشته ٥/٥ میلیارد یورو تنها در اروپا جابه‌جا کرده که در گذشته ما باید ۱۰تا ۱۱درصد بابت انتقال این پول کارمزد پرداخت می‌کردیم.

وی با اشاره به اینکه الان این رقم به زیر نیم درصد رسیده است، گفت: پرداخت ۱۰تا ۱۱درصد کارمزد، هزینه زیادی بود که به کشور تحمیل می‌شد اما الان صرفه‌جویی زیادی از این محل به دست آورده‌ایم که این هم از نتایج برجام است. وی افزود: مانده تسهیلات بانک صنعت و معدن از ٢١هزار میلیارد تومان به ٣١هزار میلیارد تومان افزایش یافته و تا پایان سال این رقم به ٤٠هزار میلیارد تومان خواهد رسید. وی درخصوص سایر راه‌های تامین مالی بانک اعلام کرد: به ‌کارگیری اوراق مرابحه در رشته‌هایی که کم‌ریسک‌تر هستند و صکوک ازجمله روش‌های دیگر تامین مالی است که در بانک بررسی می‌شود. افخمی‌ با اشاره به اینکه از سال گذشته واحد بانکداری صنایع کوچک و متوسط را در بخش صنعت و معدن راه‌اندازی کردیم، گفت: این واحد از امسال کار خود را توسعه داده است؛ به طوری ‌که به ۷۱۲واحد ۹۷۰میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کرده که البته مصوبات بیشتر از این رقم بود. وی افزود: با احتساب ضمانتنامه‌های صادر شده، مجموع تسهیلات پرداختی به یک هزار و یک‌صد میلیارد تومان بالغ می‌شود. افخمی ‌با اشاره به گشایش اعتبارات در بخش‌های مختلف بانکی گفت: در بخش بانک‌های اروپایی، گشایش‌هایی انجام شده است؛ ازجمله اینکه در آسیای جنوب شرقی از محل سوئیفت ۳۳۲میلیون دلار گشایش اعتبار داشتیم.


تفاهمنامه همکاری میان بانک ملت و کمیته امداد

بانک ملت و کمیته امداد امام خمینی(ره) با هدف تقویت همکاری‌ها به ویژه در زمینه موضوع تبصره ۲۶ قانون بودجه سال ۱۳۹۵ تفاهمنامه امضا کردند.

به گزارش روابط عمومی بانک ملت، براساس تفاهمنامه مذکور که به امضای دکتر هادی اخلاقی ‌فیض‌آثار، مدیرعامل بانک ملت و مهندس پرویز فتاح، رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) رسید، مددجویان این کمیته از تسهیلات قرض‌الحسنه بانک ملت در راستای اشتغالزایی، مشاغل خانگی و کارفرمایی بهره‌مند خواهند شد.

دکتر اخلاقی فیض‌آثار، مدیرعامل بانک ملت در مراسم امضای این تفاهمنامه از توجه ویژه این بانک به کمیته امداد امام خمینی(ره) خبر داد و اظهار کرد: در همین راستا، سهم مصوب بانک ملت در سال گذشته ۳۲۰میلیارد تومان بوده که این بانک در قالب بیش از ۲۶هزار فقره قرارداد ۳۲۵میلیارد تومان به مددجویان این کمیته تسهیلات اعطا کرده است.

وی با بیان این نکته که امسال هم سهمیه بانک ملت در این زمینه ۲۱۰میلیارد تومان تعیین شده است، اظهار کرد: این سهمیه به شبکه شعب بانک در سراسر کشور ابلاغ شده و آمادگی کامل برای اعطای این تسهیلات وجود دارد.

مدیرعامل بانک ملت با تاکید بر این نکته که خوشبختانه کمترین مطالبات در این بخش وجود داشته است، تصریح کرد: بانک ملت ایجاد ظرفیت برای بازگرداندن عزت و اعتماد به نفس به مددجویان کمیته امداد را وظیفه خود می‌داند و افتخار می‌کند که با تسهیلات این بانک، مددجویان با کارآفرینی به مددکاران نظام اقتصادی کشور تبدیل شده‌اند.

دکتر اخلاقی اظهار امیدواری کرد که به واسطه اعتماد مردم به مجموعه‌های بانک ملت و کمیته امداد، این بانک بتواند از ظرفیت‌های جامعه به خوبی استفاده کند و در سال جاری هم با کیفیت بالایی نسبت به اعطای تسهیلات به مددجویان با هدف افزایش اشتغال در کشور اقدام کند.


بومی‌سازی محاسبات قراردادهای بیمه عمر

محاسبات انواع قراردادهای بیمه عمر با تدوین جداول زندگی مردان و زنان سال ۱۳۹۱ کشور به تفکیک شهری و روستایی توسط پژوهشکده بیمه بومی‌سازی می‌شود.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشکده بیمه، با تدوین جداول زندگی به کمک آمار مربوط به مرگ و میر کشور توسط پژوهشکده بیمه، خلأ بزرگ عدم وجود و عدم بهره‌برداری از آمار مرگ و میر کشور در محاسبات بیمه‌های عمر پوشش داده می‌شود.

لیلی نیاکان مدیر گروه پژوهشی بیمه‌های اشخاص با اعلام مطلب بالا گفت: این جداول زندگی براساس اطلاعات جمعیت کشور تهیه شده وصرفا جدول عمر بیمه‌شدگان نیست و اهمیت آن در این است که تاکنون در صنعت بیمه برای محاسبات انواع بیمه‌های عمر از جدول عمر فرانسه TD۸۸-۹۰ استفاده می‌شده که علاوه بر قدیمی بودن، از نظر شرایط جمعیتی نیز با ایران تفاوت دارد.

وی افزود: این پژوهش در کنار تدوین جدول عمر بومی کشور و بهره‌برداری از آن برای محاسبات مربوط به بیمه‎نامه‎های عمر، درصدد یافتن پاسخ علمی و منطقی به دو سوال اساسی است. نخست آنکه آیا الگوی مرگ‌ ‌ومیر ایران متفاوت از دیگر کشورهاست و بنابراین آیا جدول عمر کشور تفاوت معناداری با جداول دیگر کشورها دارد و سوال دوم این‌ است که چنانچه الگوی سنی مرگ‌ومیر ایرانیان با ملل دیگر متفاوت است، آیا این تفاوت بر محاسبات بیمه‌یی اکچوئرال تاثیر معناداری دارد یا خیر و اگر حساب‌های اکچوئرال تحت تاثیر ارقام متفاوت نرخ مرگ‌ومیر است، میزان این تاثیر چقدر است؟

این گزارش می‌افزاید: در این پژوهش تلاش شده تا پس از پاسخ به سوالات فوق، دانش تدوین و استفاده از جداول زندگی در محاسبات انواع قراردادهای بیمه عمر بومی شود. گفتنی است در انجام این طرح از اساتید بنام دانشگاه تهران در حوزه جمعیت‌شناسی بهره گرفته شده و نتایج آن در یک نشست داخلی در محل پژوهشکده نیز ارائه شده است.

مشاهده صفحات روزنامه