اخبار

۱۳۹۵/۰۶/۱۸ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۵۰۹۵۵

جست‌وجوی صوتی پیشرفته در مدل به‌روز شده فایرتی وی

انگجت| شرکت آمازون در مدل به‌روز شده دستگاه فایرتی وی خود کنترل ویدیوها با فرامین صوتی را به شکلی پیشرفته‌تر ممکن کرده و برای انتخاب برنامه‌های محبوب توصیه‌های هوشمندانه‌تری به کاربران ارائه می‌کند.

این دستگاه که یک ست‌تاپ باکس پیشرفته محسوب می‌شود، جست‌وجوی صوتی در درون 75 برنامه و خدمات مختلف را ممکن می‌کند که از جمله آنها می‌توان به سرویس‌های چندرسانه‌یی نتلیکس و اچ‌بی‌او اشاره کرد. هر چند دسترسی به خدمات اچ‌بی‌او در آینده‌یی نزدیک ممکن می‌شود.

کاربران فایرتی وی همچنین می‌توانند در صورت دسترسی به برنامه‌یی خاص از طریق سرویس‌های مختلف همه گزینه‌های در دسترس را مشاهده کرده و گزینه محبوب خود را انتخاب کنند. همچنین کاربران برای پخش، توقف، گذر سریع از بخشی از برنامه‌ها و غیره می‌توانند از صدای خود به جای فشردن دکمه استفاده کنند.

یکی دیگر از قابلیت‌های جدید این ست‌تاپ باکس آگاهی سریع از نتایج مسابقات ورزشی با فرامین صوتی است. برای این کار نام تیم ورزشی مورد علاقه تان را به زبان می‌آورید تا اطلاعات مربوط به عملکرد آن را دریافت کنید.

ست‌تاپ باکس فایرتی وی آمازون رقیبی برای اپل تی وی شرکت اپل محسوب می‌شود و همراه با دسته کنترل به قیمت 140 دلار عرضه می‌شود.


افشای اطلاعات 800 هزار کاربر سایت هرزه‌نگاری

ان بی‌سی نیوز| اطلاعات 800 هزار نفر از کاربران یک سایت هرزه‌نگاری مشهور در اینترنت افشا شده و حتی گپ‌های خصوصی و شناسه کاربری آنها هم در معرض دید همگان قرار گرفته است. اسامی نزدیک به 800 هزار نفر از کاربران سایت هرزه‌نگاری Brazzers در فضای مجازی منتشر شده که باعث می‌شود، هویت آنها افشا شود. افشای مکالمات این افراد هم آبرو و اعتبار این کاربران را به خطر انداخته است. اطلاعات یاد شده حاوی 790724 آدرس ایمیل، نام کاربری و کلمه عبور است. مدیران سایت یادشده می‌گویند در حال همکاری با یک محقق امنیتی به نام تروی هانت برای بررسی این موضوع هستند. ظاهرا موفقیت این حمله هکری ناشی از آسیب‌پذیری یک نرم‌افزار ثالث به نام vBulletin بوده که در سایت مذکور مورد استفاده قرار گرفته است. مدیران Brazzers می‌گویند اقدامات اصلاحی را برای حفاظت از کاربران انجام خواهند داد.


وعده مدیر فیس‌بوک برای برخورد با اخبار جعلی

اینورس| فیس‌بوک که با مشکل انتشار انبوه اخبار جعلی در فیدخبری این شبکه اجتماعی مواجه شده، قصد دارد با دقت بیشتری اخبار مذکور را فیلتر کند تا از پخش چنین اخباری در فیس‌بوک جلوگیری کند.

مارک زاکربرگ مدیرعامل فیس‌بوک در واکنش به این خبرها می‌گوید: این شبکه اجتماعی می‌تواند اقدامات بهتری برای را برای مقابله با اخبار جعلی در پست‌های فیس‌بوکی انجام دهد.

زاکربرگ با اذعان به نقش مهم فیدخبری فیس‌بوک در شکل دادن به عادات اکثریت مردم برای قرائت اخبار آنلاین افزود: تضمین می‌کند که در آینده کاربران در معرض طیف گسترده‌تری از منابع خبری بی‌طرفانه باشند. فیس‌بوک پس از آنکه مشخص شد اخبار متعدد جعلی به‌طور گسترده در فید خبری این شبکه اجتماعی پخش شده اعلام کرد که الگوریتم‌های خودکار آن را ارتقا خواهد داد تا از تکرار چنین مسائلی جلوگیری شود. همچنین قرار است تعدادی سردبیر انسانی در این شرکت به کار گرفته شوند تا با کنترل اخبار موجود جلو انتشار خبرهای جعلی و دروغین گرفته شود. نخستین بار مشکلات فیدخبری فیس‌بوک زمانی مورد توجه قرار گرفت که یکی از کارکنان سابق این شبکه اجتماعی مدعی شد خبرهایی که به طرفداری از جمهوری‌خواهان و دونالد ترامپ در فیس‌بوک تولید می‌شود عمدتا از آن حذف می‌شود تا جهت‌گیری این فید به نفع دموکرات‌ها تغییر کند. مارک زاکربرگ مدیرعامل فیس‌بوک به‌شدت این اخبار را تکذیب کرده است.


فروش ابزار جاسوسی از موبایل به پلیس امریکا توسط شرکت انگلیسی

وی تری| به تازگی اسنادی در اینترنت منتشر شده که از فروش تجهیزات جاسوسی توسط یک شرکت پیمانکار دفاعی انگلیسی موسوم به Cobham به پلیس امریکا حکایت می‌کند. کاتالوگی که در فضای مجازی در دسترس قرار گرفته نشان می‌دهد که ابزار متنوعی برای ردگیری عملکرد کاربران تلفن همراه و نظارت و کنترل ارتباطات آنان توسط Cobham در اختیار اف‌بی‌آی قرار گرفته است.

این ابزار برای مطالعه محتوای پیام‌ها، مختل کردن ارتباطات کاربران، بررسی و گزارش موقعیت جغرافیایی و غیره قابل استفاده است. اطلاعات افشا شده مربوط به سال 2014 است و نشان‌دهنده شدت جاسوسی‌های به عمل آمده از کاربران است. یکی از ابزار به فروش رفته توسط طرف انگلیسی شناسایی هویت کاربران تلفن همراه و جاسوسی از مکالمات و پیام‌های رد وبدل شده توسط آنها را ممکن می‌کند. Cobham مدعی شده این ابزار تعیین دقیق موقعیت مکانی هر فرد در حال مکالمه با گوشی را با تخمین حدود یک متر ممکن می‌کند. پلیس امریکا بارها استفاده از چنین ابزاری برای شناسایی هویت کاربران تلفن همراه را انکار کرده است. اما افشاگری‌های جدید نشان می‌دهد اف بی‌آی در این زمینه دروغ گفته است. برخی از این ابزار جاسوسی با ایجاد شبکه‌های قلابی تلفن همراه، گوشی‌های موبایل را به آنها متصل و داده‌های کاربران را سرقت می‌کنند.

تعدادی از ابزار عرضه شده در این کاتالوگ می‌توانند تمام شبکه‌های تلفن همراه را تا فاصله چندکیلومتری مختل کنند و جلو مکالمه کاربران را بگیرند.

انتشار این اخبار با ابراز نگرانی شدید فعالان حقوق مدنی و شهروندان امریکایی مواجه شده که می‌گویند این امر نشان می‌دهد آزادی‌های شهروندی و حقوق مصرح در قانون اساسی امریکا برای دولت این کشور اهمیتی ندارد و مردم این کشور کماکان هدف جاسوسی‌های کور دولت ایالات متحده هستند.

مشاهده صفحات روزنامه