روی خط خبر

۱۳۹۶/۰۱/۲۳ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۶۳۸۰۱

خودروسازان درخواست افزایش قیمت ندادند


تسنیم| رییس شورای رقابت با اشاره به اینکه در حال حاضر قیمت کارخانه شرکت‌های خودروسازی هیچ تغییری نکرده است، گفت: افزایش تولید ربطی به بازار انحصاری خودرو ندارد و بازار خودرو همچنان انحصاری است.

رضا شیوا با اشاره به اینکه براساس دستورالعمل قیمت‌گذاری خودرو هنوز قیمت کارخانه محصولات خودروسازان افزایش پیدا نکرده است، اظهار کرد: در سال جدید هنوز خودروسازان درخواستی برای افزایش قیمت به شورای رقابت ارسال نکرده‌اند که امیدواریم با توجه به شرایط بازار درخواست افزایش قیمت نداشته باشند.

وی با بیان اینکه شورای رقابت از بانک مرکزی درخواست کرده تا نرخ تورم بخشی را محاسبه و آن را به شورا اعلام کند، افزود: کارشناسان شورا در بحث کیفیت خودرو هم ورود پیدا کرده و به‌زودی نتایج آن اعلام می‌شود.

رییس شورای رقابت ضمن انتقاد به اینکه برخی می‌گویند چون تولید خودرو افزایش یافته دیگر بازار انحصاری نیست، تصریح کرد: افزایش تولید ربطی به بازار انحصاری خودرو ندارد به نحوی که هر زمان تعداد تولیدکنندگان بازار افزایش پیدا کرد و سهم آنها هم تا حدودی برابر باشد در این حالت بازار انحصاری نیست. وی ادامه داد: اگر دوستان می‌گویند تعداد تولیدکنندگان افزایش پیدا کرده، استدلال خود را به شورا ارائه کنند تا ما آنها را بررسی کنیم. در حال حاضر مرجع تصمیم‌گیری در مورد وضعیت انحصاری بودن بازار خودرو، شورای رقابت است. شیوا با اشاره به اینکه در حال حاضر قیمت کارخانه شرکت‌های خودروسازی هیچ تغییری نکرده است، گفت: باتوجه به افزایش نرخ بیمه شخص ثالث و سایر هزینه‌های قانونی قیمت خودرو با افزایش روبه‌رو است در این شرایط سازمان حمایت باید ورود و بررسی کند آیا این هزینه‌های قانونی درست بر قیمت کارخانه انواع خوروها اضافه شده تا تخلفاتی صورت نگرفته باشد.


اقدام وزارت صنعت

برای حل مشکل داروگر

فارس| مدیر صنایع غیرفلزی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه قرار بود بعد از عید برای حل مشکلات داروگر از طریق ستاد تسهیل اقدام شود، گفت: برای این کار، مدیرعامل هلدینگ باید به وزارت صنعت مراجعه می‌کرد اما تاکنون مراجعه‌یی نداشته است. مهدی صادقی‌نیارکی در مورد بحث‌های مطرح شده مبنی بر توقف تولید محصولات داروگر و مرخصی اجباری کارگران آن، اظهار کرد: قبل از تعطیلات نوروز، مدیرعامل داروگر مراجعه‌یی به وزارت صنعت داشت و در جلسه‌یی قرار شد در سال جدید جزییات مشکلات واحدهای تولیدی زیرمجموعه این هلدینگ صنعتی را به وزارت صنعت اعلام کنند. وی افزود: در سال جاری مدیرعامل داروگر مراجعه‌یی به ما نداشته و اطلاعاتی از جزییات مشکلات واحدهای زیرمجموعه نیز به دست ما نرسیده است. صادقی‌نیارکی با بیان اینکه همه شرکت‌های زیرمجموعه داروگر با مشکل روبه‌رو هستند، تصریح کرد: قرار بود پس از بررسی مشکلات هلدینگ داروگر، از ظرفیت ستاد تسهیل امور صنایع برای حل این مشکلات استفاده شود و دولت به این واحد صنعتی کمک کند.

وی در مورد اینکه آیا مشکل گروه داروگر به بدهی بانکی مربوط می‌شود؟ گفت: همه بنگاه‌های تولیدی مجموعه‌یی از مشکلات را دارا هستند از جمله بدهی به سیستم بانکی، اما درمورد داروگر باید جزییات مشکلات این بنگاه اقتصادی بررسی شود تا ببینیم چه کمکی از طریق کارگروه‌های ملی و استانی می‌توان به این واحد تولیدی کرد. براساس این گزارش، اخیرا اخباری درخصوص تعدیل 500 تا یک‌هزار کارگر شرکت داروگر منتشر شده است که هنوز صحت این خبر از سوی متولیان شرکت داروگر به صورت رسمی اعلام نشده است.


فروش ارزان‌قیمت کالاها در فروشگاه‌‌های زنجیره‌ای

ایرنا | وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: فروشگاه‌های زنجیره‌یی با هدف کاهش هزینه مبادله شکل گرفت و عرضه کالاها 10درصد ارزان‌تر در فروشگاه‌های زنجیره‌یی صورت می‌گیرد. محمدرضا نعمت‌زاده در دیدار رییس اتحادیه کشوری فروشگاه‌های زنجیره‌یی با بیان این مطلب، افزود: گرچه بسیاری از افراد در مسیر ایجاد فروشگاه‌های زنجیره‌یی کشور با سیاست این وزارتخانه مخالف بودند اما باید به این سمت حرکت کنیم. نعمت‌زاده با تاکید بر به‌روز کردن نظام توزیع، افزود: با ایجاد فروشگاه زنجیره‌یی، هزینه‌ها کاهش پیدا می‌کند و محصولات بین 8 تا 10 درصد ارزان‌تر به دست مصرف‌کننده می‌رسد. وی در پایان گفت: خوشبختانه در حال حاضر فروشگاه‌های زنجیره‌یی در کشور رو به افزایش است.

مشاهده صفحات روزنامه

ارسال نظر