نیاز به اعتبار 190 میلیارد تومانی برای تصفیه‌خانه‌‌ها

۱۳۹۳/۰۶/۰۶ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۹۱۸

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: برای اجرا و بهره‌برداری از تصفیه‌خانه‌های پرند، پردیس و دیگر تصفیه‌خانه‌ها نیازمند 190‌میلیارد تومان اعتبار هستیم تا ظرف دو الی سه‌سال اجرایی شوند. به گزارش ایرنا، محمد پرورش روز چهارشنبه در مراسم افتتاحیه تصفیه‌خانه آب‌شرب پردیس ضمن گرامیداشت هفته دولت گفت: طی چهار‌سال گذشته یک‌میلیون‌و‌150‌هزار مشترک آب به مشترکین استان تهران افزوده شده است. وی ادامه داد: با وجود شرایط خشکسالی و وضعیت بارش‌های کشور باید مراقبت ویژه‌یی در زمینه خدمات‌رسانی در حوزه آب و فاضلاب داشته باشیم. پرورش گفت: پروژه‌یی که امروز به بهره‌برداری رسید از دو‌ماه‌قبل وارد مدار شده است و دوره بهره‌برداری آزمایشی خود را با موفقیت طی کرده و این پروژه 15‌کیلومتر خط انتقال دارد. وی با اشاره به آغاز ساخت مسکن مهر از سال‌89 اظهار داشت: با تلاش شرکت آبفای استان تهران برای 410 تا 420‌هزار مسکن مهر در این شهر برنامه‌ریزی صورت گرفته است.

مدیرعامل شرکت آبفای استان تهران اضافه کرد: بهره‌برداری از پروژه‌های این شرکت منابعی زیادی می‌خواهد و امیدواریم وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و نیرو منابع لازم را برای ظرفیت‌سازی ایجاد کنند.

تصفیه‌خانه آب‌شرب پردیس در شمال‌غربی شهر پردیس و در ارتفاع 1912‌متری از سطح دریا واقع شده است و منبع تامین آب این تصفیه‌خانه سد لتیان و چاه‌های حاشیه رودخانه جاجرود است که در‌حال‌حاضر توسط سه‌مرحله ایستگاه پمپاژ و از‌طریق خط لوله انتقال تامین می‌شود.


هشدار استاندار تهران نسبت به کاهش‌نیافتن مصرف آب

استاندار تهران با اشاره به اینکه خشکسالی‌های اخیر و وضعیت بارش‌ها شرایط نامناسبی در زمینه آب به‌وجود آورده است، گفت: هشدار می‌دهم اگر مصرف آب کاهش نیابد در پاییز با مشکل مواجه خواهیم شد.

حسین هاشمی روز چهارشنبه در مراسم افتتاحیه تصفیه‌خانه آب‌شرب پردیس ضمن گرامیداشت هفته دولت گفت: استانداری با آبفای استان تهران زبان مشترک دارد و امروز مسوولان کشور نسبت به موضوع آب حساس شده‌اند.

وی با بیان این که، دولت یازدهم با وجود تمام مشکلات توانسته است بخشی از تعهداتی را که به مردم داشت عملیاتی کند خاطرنشان کرد: اگر مقایسه‌یی بین سال اول دولت‌های گذشته با سال اول دولت یازدهم داشته باشیم، می‌بینیم که دولت‌های گذشته نه مشکل جابه‌جایی پول، فاینانس و نه مشکل خرید داشتند و در برخی مقاطع با دنیا و منطقه چنین ارتباطی برقرار نبود.

هاشمی افزود: وقتی دولت یازدهم روی کار آمد امکان جابه‌جایی پول را نداشت و هم در منطقه و جهان مشکل داشتیم و دولت 200‌هزار‌میلیارد تومان بدهی داشت.

وی اضافه کرد: پس از روی‌کارآمدن دولت یازدهم تورم 42‌درصد بود و قیمت ارز و سکه همواره در حال نوسان بود و تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان و خریداران اطمینانی به فردای خود نداشتند و به‌همین‌خاطر در چنین فضایی سرمایه‌گذاری هم انجام نمی‌شود.

مشاهده صفحات روزنامه