کوتاه از خبر

۱۳۹۵/۰۴/۲۶ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۴۷۲۴۱

پرداخت 46.5‌میلیارد تومان از مطالبات چایکاران

رییس سازمان چای کشور از پرداخت 18.5‌میلیارد تومان دیگر از مطالبات چایکاران خبر داد و گفت: طی چند روز آینده نیز حدود ۱۵‌میلیارد تومان از مطالبات کشاورزان به حساب آنان واریز خواهد شد.

به گزارش مهر، محمدولی روزبهان با بیان اینکه روز گذشته 18.5‌میلیارد تومان از مطالبات چایکاران به حساب آنان واریز شد، اظهار داشت: در حال حاضر مجموعه مطالبات پرداختی چایکاران به ۴۶‌میلیارد و ۵۰۰‌میلیون تومان رسیده است.

وی با اشاره به اینکه تاکنون یک سوم بهای برگ سبز تحویلی چایکاران به حساب آنان واریز شده است، اضافه کرد: طی چند روز آینده تولید ۱۵‌میلیارد تومان دیگر به حساب کشاورزان واریز می‌شود و مجموع پرداختی ما به آنان به حدود ۶۲‌میلیارد تومان خواهد رسید که در این صورت نزدیک به ۴۲‌درصد مطالبات کشاورزان تسویه می‌شود.

رییس سازمان چای کشور شرایط تولید را در سال جاری بسیار مطلوب توصیف کرد و گفت: تاکنون حدود ۷۹ ‌هزار تن برگ سبز چای به ارزش ۱۴۷‌میلیارد تومان از کشاورزان خریداری شده که این عدد نسبت به سال گذشته حدود ۴۰‌درصد رشد دارد.

روزبهان شرایط جوی مناطق تولید چای کشور در سال جاری را مورد اشاره قرار داد و افزود: با توجه به شرایط مناسبی که در این زمینه وجود دارد، پیش بینی می‌شود میزان تولید برگ سبز چای در سال جاری به حدود ۱۱۰ تا ۱۱۵ ‌هزار تن برسد که در صورت تحقق این امر، روند کاهش تولید این محصول که در سالیان قبل آغاز شده و استمرار یافته بود، متوقف می‌شود.

وی با بیان اینکه تولید برگ سبز چای در سال گذشته نسبت به سال ۹۳، ۳۳‌درصد افزایش داشته است، اضافه کرد: پیش بینی می‌شود این عدد در سال جاری حدود ۴۰‌درصد باشد.


افزایش بودجه تامین اجتماعی به ۱۸۰۰۰‌میلیارد تومان

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با بیان اینکه براساس مصوبه شورای عالی بیمه ۱۰۰‌درصد داروهای ایرانی را تحت پوشش بیمه قرار می‌دهیم، گفت: تلاش می‌کنیم با حفظ سیاست درمان رایگان، ارائه خدمات را افزایش داده و به مناطق محروم و فقیر تسری دهیم.

به گزارش تسنیم، علی ربیعی با اشاره به اینکه سه نوع سیاست مبارزه با فقر در کشور اجرا شده است اظهار داشت: در دوران سازندگی، نظریه این بود که توسعه انجام شود، در لوای آن افرادی هم در زیر چرخ توسعه له می‌شوند، با شناسایی این افراد له شده، آنها را تحت پوشش قرار می‌دادند.

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با تاکید براینکه مبارزه با فقر باید از مسیر بیمه بگذرد، تصریح کرد: بیش از 10‌میلیون فقیر با سرانه 36 ‌هزار تومان تحت پوشش بیمه قرار گرفتند، ضمن اینکه 70‌درصد قدرت خرید بازنشستگان کاهش یافته بود چراکه فاصله مزد با تورم حدود 67‌درصد بود.

وی با اشاره به اینکه بیش از 50‌درصد بازنشستگان حداقل مزد را می‌گیرند، ابراز داشت: سیاست رفاهی و مبارزه با فقر توانمندساز را باید پیش بگیریم و سعی کردیم در این راستا، مزد از تورم پیشی بگیرد.

ربیعی با اشاره به اینکه تامین اجتماعی 51‌درصد جمعیت کشور را تحت پوشش قرار داده است، ادامه داد: روز اول وزارتم، بودجه درمانی تامین اجتماعی، 8هزار‌ میلیارد تومان بود که به 18‌هزار ‌میلیارد تومان افزایش دادیم و این یک اقدام بسیار بزرگ در بهبود ارائه خدمات به افراد تحت پوشش در 74 بیمارستان و 300 کلینیک تامین اجتماعی بود. وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با بیان اینکه براساس مصوبه شورای عالی بیمه 100‌درصد داروهای ایرانی را تحت پوشش بیمه قرار می‌دهیم، گفت: تلاش می‌کنیم با حفظ سیاست درمان رایگان، ارائه خدمات را افزایش داده و به مناطق محروم و فقیر تسری دهیم.


لغو قرارداد بیمارستان‌های خصوصی با بیمه‌های تکمیلی

در پی انتشار اخباری مبنی بر لغو قرارداد بیمارستان‌های خصوصی با بیمه‌های تجاری، قائم مقام معاونت انتظامی سازمان نظام پزشکی ضمن تشریح علت این موضوع، در عین حال از پرداخت نشدن مطالبات بیمارستان‌های خصوصی انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، ‌محسن خلیلی درباره برخی اخبار مبنی بر لغو قرارداد بیمارستان‌های خصوصی با بیمه‌های تجاری، گفت: با توجه به اینکه برخی بیمه‌های تجاری تعهدات‌شان را در قبال بیمارستان‌های خصوصی به موقع پرداخت نکرده‌اند، این اتفاق افتاده است.

وی با بیان اینکه بیمارستان‌ها هم تا مدتی می‌توانند هزینه‌های پرسنلی و هزینه‌های دیگر را خودشان پرداخت کنند، افزود: بنابراین بیمه‌های تجاری به تعهدات خودشان در قبال بیمارستان‌های خصوصی عمل نکرده‌اند و این موضوع منجر به لغو قرارداد بیمارستان‌های خصوصی با آنها

شده است.

خلیلی با بیان اینکه با این اقدام مشکلاتی هم برای بیماران ایجاد شده است، ادامه داد: بر این اساس از انجمن بیمارستان‌های خصوصی درخواست کرده‌ایم که موضع‌گیری در این خصوص داشته باشند و در کنارش هم معاونت فنی سازمان نظام پزشکی در این زمینه پیگیری و تعیین تکلیف کند.

قائم مقام معاونت انتظامی سازمان نظام پزشکی در ادامه با بیان اینکه اکنون حرف ما این است که بیمه‌های تجاری حق بیمه را از بیماران دریافت می‌کنند، اما تعهدات‌شان را پرداخت نمی‌کنند، اظهار کرد: این موضوع باعث می‌شود که مشکلات زیادی برای بیماران ایجاد شود.

خلیلی درباره میزان این مطالبات گفت: به عنوان مثال در حال حاضر اصلی‌ترین بیمه تجاری که با بیمارستان‌های خصوصی کار می‌کنند، بیمه ایران است که مطالبات بسیار زیادی را پرداخت نکرده‌اند. به‌طوری‌که در برخی بیمارستان‌ها چیزی حدود 10 تا 15‌میلیارد تومان مطالباتی است که از سوی بیمه‌های تجاری پرداخت نشده است.

مشاهده صفحات روزنامه