مهارت پخت «شیشلیک» ثبت ملی شد
جشن ثبت ملی مهارت پخت شیشلیک با حضور معاون رییسجمهور در شاندیز مشهد برگزار شد. به گزارش ایسنا، مهارت پخت شیشلیک با حضور مسعود سلطانیفر، رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ثبت ملی شد. در پایان این برنامه که با حضور «فرهاد نظری» مدیرکل دفتر ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی، «حشمتالله متینفر» رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان طرقبه و شاندیز، استاندار خراسان رضوی و جمع زیادی از مردم برگزار شد، مهارت پخت این غذا در فهرست آثار ناملموس (معنوی) ملی ثبت شد.
در این مراسم سولهیی روباز در محوطه باز پدیده شاندیز تعبیه شده بود که در وسط آن کبابپزی ویژه برای پخت طولانیترین شیشلیک جهان قرار داده شده بود. همچنین کنار نردههای این راهروهای طولانی، اسامی خبرهترین آشپزهای پیشکسوت ششلیک نوشته شده بود.
جمعیت قابل توجهی پس از اجرای برنامه مفرح گروه نوازندگان محلی به سمت این سوله حرکت کرده و مزه طولانیترین شیشلیک جهان را امتحان
کردند. یکی از آشپزها در پاسخ به سوال یکی از حاضران، تعداد قطعات شیشلیک را در حدود دو هزار تکه اعلام کرد و گفت که از حدود هزار گوسفند برای طبخ شیشلیک ۲۰۰متری استفاده شده است.