برگزاری جلسه تطبیق لایحه جامع انتخاباتی با سیاستهای کلی
معاون پارلمانی رییسجمهور، با بیان اینکه در وزارت کشور جلسهیی برای تطبیق لایحه جامع انتخابات با سیاستهای کلی انتخابات برگزار شد، گفت: سعی میکنیم در دولت به سرعت این لایحه نهایی شده و به مجلس تقدیم شود ولی اینکه این لایحه به انتخابات سال آینده برسد به تراکم کاری دولت و مجلس بستگی دارد.
به گزارش ایسنا، حسینعلی امیری در نشست مطبوعاتی خود در محل نمایشگاه مطبوعات، با اشاره به اینکه این جلسه با حضور وزیر کشور، معاون حقوقی رییسجمهور، وزیر دادگستری، بنده و آقای کولیوند از مجلس شورای اسلامی برگزار شد، خاطرنشان کرد: بعد از انتخابات 94 برای همه مشخص شد که نظام انتخاباتی ما معیوب است، بنابراین با دستور وزیر کشور بنده در آن مقطع کارشناسان بخشهای مختلف که در زمینه نظام انتخاباتی فعالیت داشتند را دعوت کرده و با آنها جلسات مختلفی تشکیل دادیم تا لایحه نظام جامع انتخابات تهیه شود. البته همان زمان سیاستهای کلی انتخابات نیز در مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح بود و من چون در جریان آن سیاستها بودم، پیشنویس لایحه جامع انتخابات را براساس آن سیاستها تهیه کردیم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در کمیسیون سیاسی- دفاعی دولت ما مصوب کردیم که پیشنویس لایحه نظام جامع انتخاباتی با سیاستهای کلی انتخابات که توسط رهبری ابلاغ شده، تطبیق داده شود، گفت: جلسه دیروز وزارت کشور در همین زمینه برگزار شد. معاون پارلمانی رییسجمهور درباره دیدار روحانی با فراکسیونهای مختلف مجلس، اظهار کرد: سیاست کلی دولت تعامل حداکثری با فراکسیونها، نمایندگان و کمیسیونهای تخصصی مجلس است. دولت یازدهم فراجناحی بوده و از همه جناحها در دولت حضور دارند.
رییسجمهور هم معتقد است هر کسی که به نظام اعتقاد و به اعتلای کشور علاقه دارد میتواند مورد استفاده قرار بگیرد البته دولت بهدنبال تعامل حداکثری با همه فراکسیونهای مجلس است.
وی در ادامه گفت: فراکسیون امید پیش از این تقاضای ملاقات با رییسجمهور داشت که در پنجشنبه گذشته این دیدار انجام شد. از دولت علاوه بر رییسجمهور، من، آقای نهاوندیان و ابوطالبی در جلسه حضور داشتند، دغدغههای فراکسیون امید به رییسجمهور منتقل و جلسه خوب و صمیمی برگزار شد.
بودجه معطل برنامه ششم
امیری در تحلیل خود از تغییرات کابینه نیز گفت: من آقای روحانی را از سال 78 میشناسم. ایشان چند ویژگی خوب دارند؛ یکی اینکه خیلی خوب گوش میدهند، دوم اینکه کسی نمیتواند درگوشی بر تصمیمات او تاثیر بگذارد، سوم اینکه کسی نمیتواند ذهن او را بخواند و چهارم اینکه بسیار به مسائل کارشناسی اهمیت میدهد. بحث تغییر کابینه از مدتی قبل توسط رسانهها، جناحهای سیاسی، نمایندگان مجلس و مخالفان دولت مطرح شده و رییسجمهور همه نظرها را شنیده بود.
معاون پارلمانی رییسجمهور همچنین در مورد زمان نهایی شدن لایحه بودجه 96، خاطرنشان کرد: ما تا زمانی که ندانیم برنامه ششم چیست، نمیتوانیم بودجه را قطعی کنیم. قاعدتا باید بدانیم در برنامه ششم توسعه چه تکالیفی برای دولت تعیین میشود تا بر اساس آن بودجه را تعیین کنیم. البته کارهای بودجه در سازمان برنامه و بودجه در حال انجام است و تمام تلاش خود را میکنیم تا بودجه را بهموقع به مجلس تقدیم کنیم.
وی در مورد لایحه تشکیل نظام رسانهیی، گفت: هم براساس اعتقاد شخصی خود من و هم براساس رویکردهای دولت، وجود نظام رسانهیی را مفید و آنها را لازم میدانیم و به نحو احسن تلاش میکنیم تشکیل نظام رسانهیی در مجلس به تصویب برسد.