ایستگاه خبر
ثبت ۶۱۶۰ پرواز داخلی در مرداد ۹۶
براساس آمار سازمان هواپیمایی کشوری، شرکتهای هواپیمایی ۶۱۶۰ پرواز داخلی در مرداد امسال انجام دادهاند. به گزارش ایسنا، طبق گزارش ارائه شده از سوی این سازمان، شرکت هواپیمایی آسمان با انجام ۹۵۷پرواز، فعالترین ایرلاین ایرانی بوده و پس از آن شرکتهای ماهان با ۷۸۵، ایرانایر با ۶۲۶، زاگرس با ۶۰۷ و آتا ایر با ۵۸۳ پرواز قرار داشتند. شرکتهای کاسپین، کیشایر، قشمایر، تابان، ایرتور و نفت هم در رتبههای بعدی هستند و از میان ایرلاینها با تعداد پرواز پایین هم پویا ایر با ثبت تنها 5پرواز در مرداد سال جاری، رکورددار بوده و پس از آن اترک با ۵۶، ساها با ۶۴ و معراج با ۷۷ پرواز قرار گرفتند. از نظر آمار پروازهای بهموقع و تاخیری هم شرکت معراج از نظر درصد پرواز بهترین عملکرد را به خود اختصاص داده و توانسته با ثبت ۶۵ پرواز معادل ۸۴درصد از کل عملکرد ماهانهاش به موقعترین برنامه پروازی را به ثبت برساند، پس از آن هم شرکت ایران ایرتور با ۶۶، قشمایر با ۶۵، ماهان با ۶۱ و
پویا ایر با ۶۰ درصد عملکرد بهموقع جزو ایرلاینهای با کارنامه مثبت در مرداد ماه بودند.
بین ایرلاینهایی که بیشترین تاخیر را به خود اختصاص دادهاند، زاگرس ایر از نظر درصد بدترین عملکرد را داشته و تنها ۳۹ درصد از پروازهای این ایرلاین در ماه گذشته بهموقع انجام شدهاند، پس از آن 2 شرکت نفت و آسمان با ۴۳، ایرانایر با ۴۴ و آتا و کاسپین با ۵۰ درصد پرواز بهموقع از نظر درصدی پایینترین پروازهای بهموقع را به خود اختصاص دادند.
تکمیل نقشههای پهنهبندی ژئوتکنیکی پایتخت
محمدرضا معماریان رییس مرکز مطالعات ژئوتکنیک و مقاومت مصالح گفت: تکمیل نقشههای پهنهبندی ژئوتکنیکی شهر تهران، فرآیندی مستمر و توقفناپذیر است. به گزارش مهر، رییس مرکز مطالعات ژئوتکنیک و مقاومت مصالح با بیان اینکه مرحله نخست تهیه نقشههای پهنهبندی ژئوتکنیکی برای تمام مناطق شهر تهران به اتمام رسیده است، روند تکمیل اطلاعات این اسناد را پروژهیی مستمر توصیف و اضافه کرد: با افزایش دادههای نقشههای پهنهبندی ژئوتکنیکی شهر تهران، میتوان انتظار داشت نسخههای جدید و کامل این نقشهها طی سالهای آینده عرضه شود. وی با تاکید بر نقش مهم نقشههای پهنهبندی ژئوتکنیکی در افزایش اطلاعات اولیه پروژههای زیرسطحی و ارزیابی بهتر پدیدههای احتمالی ژئوتکنیکی، تلاش برای تکمیل هرچه بیشتر این نقشهها را ضروری دانست و یادآور شد: ارتقای اطلاعات مربوط به نقشههای پهنهبندی ژئوتکنیکی، سطوح کلان کاربردی آن را گسترش خواهد داد؛ امری که البته نیازمند مشارکت تمام نهادهای ذینفع در این زمینه است. نقشههای پهنهبندی ژئوتکنیکی حاوی اطلاعات مربوط به جانمایی گمانهها، ضخامت خاک دستی، نوع بستر زمین طبق آییننامه استاندارد ۲۸۰۰، توزیع خاک، تراز آبهای زیرسطحی، اطلاعات آزمایشهای نفوذ استاندارد بوده و میتواند دورنمایی از وضعیت ژئوتکنیک خاک محل پروژه ارائه دهد. این اطلاعات برای پیشنهاد متناسب کاربریهای شهری و همچنین حجم و نوع عملیات ژئوتکنیکی موردنیاز جهت مطالعات دقیقتر ساختگاه، ضروری است.
سفیدبالکها ۲ هفته دیگر از بین میروند
مختاری مدیرعامل سازمان بوستانها و فضای سبز شهر تهران گفت: سفیدبالکها نهایتا تا دو هفته دیگر از بین میروند. به گزارش مهر، مختاری با اشاره به اینکه از میزان سفیدبالکها در سال ۹۶ نسبت به سالهای قبل کاسته شده است، گفت: عدهیی عنوان میکنند افزایش سفیدبالکها در روزهای اخیر نشاندهنده افزایش کلی این آفت است. مختاری اضافه کرد: به هیچوجه میزان این آفت افزایش پیدا نکرده بلکه به میزان قابلتوجهی از میزان آن نیز کاسته شده است. الان شهریورماه است و شاهد حضور سفیدبالکها هستیم، اما در سالهای قبل این حضور از ماهها قبل دیده میشد. مختاری ادامه داد: ما در سال ۹۴، ۲۰ منطقه آلوده را در سطح تهران داشتیم اما همزمان ورود آنها به تهران دو ماه عقب رفته و هم میزان حضورشان مربوط به دو، سه منطقه تهران شده است. مدیرعامل سازمان بوستانها و فضای سبز شهر تهران با بیان این مطلب که ما به هیچوجه مبارزه شیمیایی با این آفت نداریم، افزود: سموم شیمیایی برای محیطزیست و کودکان خطرناک است لذا مبارزه ما با این آفت مکانیکی و بهویژه آبشویی است و همین مبارزه نیز از حجم این آفت بسیار کاسته است. وی با بیان اینکه سفیدبالکها آفت درجه دو محسوب میشوند، تاکید کرد: اینها آفتهای جالیزی است و مربوط به مزارع هستند، اما مزارع اطراف تهران و باغات از بین رفته و این آفت به سمت شهر هجوم آورده است.