کلنگ واحد تولیدی فرنچ‌فرایز در همدان زده شد

۱۳۹۶/۰۶/۲۸ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۰۷۲۳۶
کلنگ واحد تولیدی 
فرنچ‌فرایز در همدان زده شد

همدان   ‌رییس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه کلنگ واحد تولیدی فرنچ فرایز با ظرفیت سالانه۶۰ هزار تن در همدان زده شد، گفت: واحدهای درجه‌بندی و بسته‌بندی سیب‌زمینی در همدان ایجاد می‌شود.  به گزارش تسنیم منصور رضوانی‌جلال دیروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به اینکه سیب زمینی از عمده محصولات تولیدی کشاورزی استان است، ذخیره‌سازی مناسب آن امری ضروری برای بهره‌برداران تلقی می‌شود.  رضوانی‌جلال بیان کرد: در کنار سردخانه‌های احداث شده در همدان قریب به 75 باب انبار فنی و نیمه فنی در مراکز تولیدی مهم استان ایجاد شده که ارتقای کیفیت نگهداری از برنامه‌های صنایع تبدیلی استان است.

وی با بیان اینکه برای فراهم کردن شرایط صادراتی این محصول تعداد 4واحد سورت و بسته‌بندی در دولت تدبیر و امید احداث شده، عنوان کرد: دو واحد با قابلیت صادرات با مشارکت سرمایه‌گذار خارجی در زمینه فراوری(فرنچ فرایز) درحال پیگیری است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان تصریح کرد: با توجه به شرایط رکود حاکم بر برخی واحدهای تولیدی و لزوم اصلاح خطوط تولید در راستای ارتقای کیفیت تولید برای صادرات از سال 93 به بعد بیش از 30واحد در زمینه‌های فرآوری کشمش، تولید شوریجات و ترشیجات(تبدیل خطوط تخمیری به پاستوریزه و تغییر بسته‌بندی) نوسازی و بازسازی شده‌اند.