اخبار

۱۳۹۶/۱۱/۲۹ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۱۷۱۴۱

گردنبندی که ویدئوهای ۳۶۰ درجه ضبط می‌کند

ورج| گردن بند فیت ۳۶۰ تازه‌ترین دستاورد دنیای فناوری است که با استفاده از دوربین‌های خود می‌تواند ویدئوهای باکیفیت ۳۶۰ درجه از محیط اطراف و از زاویه دید کاربر تهیه کند. این گردنبند بی‌سیم دارای هدفون و سه دوربین پیشرفته هم هست و توسط شرکت لینک فلو تولید شده است. ویدئوهایی که توسط دوربین‌های این گردنبند ضبط می‌شوند با استفاده از یک برنامه تلفن همراه روی گوشی نیز قابل ذخیره‌سازی و مشاهده هستند. همچنین قرار است قابلیت پخش زنده نیز به این گردن بند اضافه شود. تغییر زاویه دید دوربین‌ها و نمای تصویر یکی دیگر از قابلیت‌های جذاب فیت ۳۶۰ است. به نظر می‌رسد این محصول مورد استقبال جهانگردان و به‌خصوص کوهنوردان و علاقه‌مندان به ورزش‌های دشوار آبی و خاکی قرار بگیرد. برای فعال کردن دوربین این گردنبند تنها باید تک‌دکمه موجود روی آن فشار داده شود. روشن شدن یک چراغ سبز به معنای آغاز تصویربرداری دوربین فیت ۳۶۰ است. عرضه این محصول به بازار از سال آینده میلادی و با قیمت حدود ۶۰۰ دلار آغاز می‌شود.

تکثیر اعضای بدن روی تراشه

 تلگراف| محققان موفق شده‌اند به‌طور موفقیت‌آمیزی سلول‌های پوشش معده را در یک تراشه تکثیر کنند. به عبارت دیگر آنها عضوی از بدن را روی تراشه ساخته‌اند.

محققان پوشش روده انسان را با استفاده از سلول‌های بنیادین بدن تکثیر کردند. آنها از این بافت برای آزمایش داروهای گوارشی استفاده کردند.

برای این منظور دانشمندان فقط نیازمند قطره‌یی از خون انسان هستند. این گام مهم به پزشکان اجازه می‌دهد تا داروهایی کاملا شخصی‌سازی شده برای هر بیمار بسازند.

فناوری مذکور در استارت‌آپ Emulate ساخته شده است. جرالدین همیلتون رییس این استارت‌آپ می‌گوید: اعضای بدن روی تراشه تاثیر مهمی در بخش تایید داروها دارد. حدود ۳۰درصد داروها مرحله آزمایش را پشت سر نمی‌گذارند زیرا تست آنها روی انسان بسیار خطرناک است. اما با این روش می‌توان داروهای مذکور را روی اعضای تکثیرشده بدن آزمایش کرد. در هر حال این تراشه از پلیمر انعطاف پذیر حاوی کانال‌های ریز ساخته می‌شود. هزاران سلول زنده انسان این کانال‌ها را پر می‌کنند.  محققان تاکنون سلول‌های قلب، ریه، مغز و حتی جفت را درون مکعبی به اندازه یک باتری کوچک تکثیر کرده‌اند.

شناسایی دقیق موقعیت قربانیان حملات جنایی با گوگل

ورج| گوگل با همکاری پلیس امریکا در حال آزمایش فناوری تازه‌یی است که به نیروهای امنیتی امکان می‌دهد موقعیت مکانی دقیق افرادی که با شماره ۹۱۱ تماس می‌گیرند را شناسایی کنند.

در دو ماه اخیر موقعیت مکانی ده‌ها هزار نفر از افرادی که با شماره ۹۱۱ تماس گرفته‌اند، به همین شیوه شناسایی شده و پلیس توانسته آنها را از مزاحمت‌های افراد مزاحم رهایی دهد. اجرای این طرح آزمایشی با همکاری شرکت‌های West Corp. و RapidSOSصورت گرفته است. در حال حاضر افشای موقعیت مکانی تماس گیرندگان با شماره ۹۱۱ با همکاری اپراتورهای مخابراتی صورت می‌گیرد. اما فناوری جدید شناسایی محل دقیق استقرار جغرافیایی ۸۰ درصد از تماس گیرندگان را در عرض ۳۰ ثانیه ممکن می‌کند. اپراتورهای مخابراتی می‌توانستند با خطای ۱۶۰ متر موقعیت تماس گیرندگان را مشخص کنند. اما فناوری جدید این رقم را به ۳۶ متر کاهش می‌دهد. پلیس امریکا می‌گوید این تحول به شناسایی سریع‌تر افراد در معرض خطر می‌انجامد و از این طریق می‌توان هر سال جان حداکثر 10 هزار نفر را نجات داد. با توجه به اینکه بسیاری از افرادی که با ۹۱۱ تماس می‌گیرند به زبان انگلیسی مسلط نیستند یا به علت شدت ترس و وحشت آدرس غلط می‌دهند، فناوری یادشده می‌تواند بسیار مثمر ثمر باشد. فناوری موقعیت یابی دقیق گوگل فعلا در ۱۴ کشور در دسترس است و استفاده کامل از آن توسط پلیس امریکا تا قبل از پایان سال جاری میلادی آغاز می‌شود.

«آتاری» پول مجازی عرضه می‌کند

 بیزینس اینسایدر| شرکتی مشهور به تولید بازی‌های دیجیتالی اکنون قصد دارد ارز مجازی به بازار عرضه کند.

شرکت آتاری تولید‌کننده بازی‌های رایانه‌یی و دیجیتالی، قصد دارد پول مجازی عرضه کند.

هلدینگ فرانسوی Atari SA اکنون بر تمام امور و دارایی‌های آتاری نظارت می‌کند. این هلدینگ اوایل ماه جاری میلادی اعلام کرد مشغول تولید یک ارز مجازی به نام Atari Token است. این ارز مجازی قابلیت استفاده در یک پلتفرم سرگرمی دیجیتال را نیز دارد.

البته شرکتی به نام Infinity Networks در این پروژه با آتاری همکاری می‌کند و یک پلتفرم مبتنی بر بلاک چین یا در حقیقت یک فروشگاه برای سرگرمی‌های دیجیتال از بازی‌های ویدئویی گرفته تا فیلم و موسیقی فراهم می‌کند.

ساخت موبایل با نمایشگر کم‌مصرف

انگجت| یک تولید‌کننده موبایل قصد دارد پرچمداری با نمایشگر خارق العاده عرضه کند که ۳۵درصد شارژ کمتر مصرف می‌کند.

ایوان بلس وبلاگ نویس حوزه فناوری اعلام کرده ال جی تصمیم دارد از یک پرچمدار جدید به نام Judy رونمایی کند. این موبایل مجهز به یک نمایشگر خارق العاده خواهد بود. صفحه نمایش جودی ۶.۱ اینچی و مجهز به فناوری+MLCD (حاوی پیکس‌های نیمه سفید) است. چنین نمایشگری درخشندگی ۸۰۰nit دارد و درمقایسه با پنل معمولی IPS LCD ۳۵  درصد انرژی کمتری مصرف می‌کند. (nit واحد درخشندگی است)

همچنین کاربر می‌تواند در فضای باز و زیر آفتاب شدید بدون نگرانی از کاهش شارژ باتری از دستگاه استفاده کند. علاوه بر این موارد جودی دارای یک پردازشگر اسنپ دراگون ۸۴۵ با ۴ گیگابایت RAM، دو دوربین پشتی ۱۶ مگاپیکسلی، بلندگوهای استریو است. دستگاه به‌طور بی‌سیم شارژ می‌شود و ضدآب نیز است. همچنین از دوربین مجهز به هوش مصنوعی در آن نیز استفاده می‌شود. البته موبایل مذکور در کنگره جهانی موبایل حضور نخواهد داشت و ال جی تصمیم دارد آن را در ژوئن رونمایی کند.