اخبار

۱۳۹۶/۱۱/۳۰ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۱۷۱۹۷

ریسک بالای بیمه‌گری ناوگان حمل و نقل هوایی

گروه بانک و بیمه| شرکت بیمه‌گر هواپیمای ATR متعلق به شرکت هواپیمایی آسمان، بیمه ایران است که حدود 3میلیون یورو پوشش بیمه‌یی داشته است.

به گزارش «تعادل»، منابع خبری اعلام کردند هواپیمای مسیر تهران - یاسوج که دیروزصبح در حوالی سمیرم در جنوب اصفهان سقوط کرد تحت پوشش بیمه ایران قرار داشته است.  گفته می‌شود هواپیمای ATR متعلق به شرکت هواپیمایی آسمان حدود 3میلیون یورو پوشش بیمه‌یی داشته که از این میزان 60 درصد متعلق به بیمه ایران و مابقی نزد بیمه مرکزی و بیمه اتکایی امین دارای پوشش اتکایی بوده است.  گفتنی است، این هواپیما حامل 60 مسافر، 2 مهماندار، 2 نفر امنیت پرواز و دو نفر خلبان و کمک خلبان بوده که برخی پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد کلیه سرنشینان جان باخته‌اند اگر چه هواپیمایی آسمان سخن قطعی در خصوص جان باختن سرنشینان را منوط به پیگیری و جست‌وجوی لاشه هواپیما دانسته است. لازم به ذکر است که در صورت فوت سرنشینان دیه جان‌باختگان نیز اضافه می‌شود.

مواد 10گانه ناظر بر انتشار اوراق رهنی

بانک مرکزی در بخشنامه‌یی «ضوابط ناظر بر انتشار اوراق رهنی توسط موسسات اعتباری» را به بانک‌ها و موسسات اعتباری ابلاغ کرد.  به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، مواد ۱۰گانه ضوابط ناظر بر انتشار اوراق رهنی توسط موسسات اعتباری که در هفدهم بهمن ماه سال جاری به تصویب شورای پول و اعتبار رسید به شرح زیر است:

ماده ۱ـ انتشار اوراق رهنی توسط موسسه اعتباری براساس ضوابط زیر و با مجوز بانک مرکزی انجام می‌شود.

ماده ۲ـ موسسه اعتباری موظف است برای اخذ مجوز انتشار اوراق رهنی در بازار سرمایه، پس از اخذ موافقت اولیه بانک مرکزی، گزارش توجیهی تامین مالی از طریق انتشار اوراق رهنی به همراه اظهارنظر حسابرس معتمد بانک مرکزی را برای بانک مرکزی ارسال کند. بانک مرکزی حداکثر ظرف ۳۰ روز کاری پس از تکمیل مدارک، نظر خود را در این خصوص با رعایت سیاست‌های پولی و اعتباری به موسسه اعتباری متقاضی اعلام کند.

ماده ۳ـ موسسه اعتباری صرفا مجاز به انتشار اوراق رهنی به اتکا تسهیلات فروش اقساطی و مرابحه خرید مسکن است.

ماده ۴ـ تسهیلات موضوع اوراق رهنی باید حداقل ۲سال از تاریخ اعطای آن، گذشته و براساس مقررات ابلاغی بانک مرکزی درخصوص طبقه‌بندی دارایی‌های موسسات اعتباری، در طبقه جاری قرار داشته باشد.

ماده ۵ـ موسسه اعتباری تحت هیچ شرایطی مجاز به ارائه تسهیلات به نهاد واسط، ضامن و متعهد به پذیره‌نویسی اوراق رهنی مربوط به خود و سایر موسسات اعتباری طی دوره انتشار تا سررسید اوراق نیست.

ماده ۶ـ موسسه اعتباری مجاز به خرید اوراق رهنی مربوط به خود نیست.

ماده ۷ ـ موسسه اعتباری در ضمانت و پذیره‌نویسی اوراق رهنی مربوط به خود و سایر موسسات اعتباری موظف به رعایت ضوابط ناظر بر تسهیلات و تعهدات کلان، تسهیلات و تعهدات اشخاص مرتبط و سایر ضوابط مربوط است.

ماده ۸ ـ هزینه‌های تامین مالی انتشار اوراق رهنی قابل احتساب در محاسبات سهم سپرده‌گذار از سود مشاع (در چارچوب دستورالعمل نحوه محاسبه سود مشاع) نیست.

ماده ۹ ـ موسسه اعتباری موظف است، تسهیلات موضوع اوراق رهنی را از حساب‌های خود خارج نماید.

ماده ۱۰ـ بانک مرکزی مکلف است نسبت به ایجاد سرفصل حساب‌های دفتر کل بابت موضوع انتشار اوراق رهنی اقدام نماید.

درخشش بانک آینده در بین 100 شرکت برتر

بانک آینده؛ رتبه دهم در بین 100 شرکت برتر ایران، رتبه ششم از نظر شاخص ارزش افزوده و به عنوان شرکت پیشرو ایرانی در سال 1396 معرفی شد.

سازمان مدیریت صنعتی ایران، از سال 1377، رتبه‌بندی شرکت‌های برتر ایران را هر ساله

(100-IMI) انجام داده است. این رتبه‌بندی، با فراهم نمودن آمار و اطلاعات شفاف و بررسی مستندات مربوط؛ ضمن ترسیم فضای روشن‌تر از اقتصاد کشور، شناخت و درک دقیق‌تری از مقیاس، ساختار و سلامت مالی و اقتصادی بنگاه‌های بزرگ کشور را ارائه می‌دهد.

در بیستمین سال رتبه‌بندی سازمان مدیریت صنعتی ایران در سال 1396، بانک آینده موفق شد؛ ‌مانند سال 1395، براساس روند رشد چهار ساله اخیر؛ مجدداً به عنوان یکی از شرکت‌های پیشرو ایران انتخاب گردد. مضافاً اینکه از نظر شاخص میزان فروش و درآمد؛ با 8 پله صعود از رتبه هجدهم در سال 1395، به رتبه دهم در سال جاری و همچنین از نظر شاخص ارزش افزوده (سهم بانک از تولید ملی و میزان اثرگذاری آن در اقتصاد کشور)، رتبه ششم در بین 100 شرکت برتر ایران را، کسب نماید.

در مراسمی که به‌همین منظور توسط سازمان مدیریت صنعتی، در روز یک‌شنبه مورخ 29/11/1396 در سالن همایش‌های بین‌المللی صدا و سیمای ج.ا.ایران، با حضور جمعی از مسوولان و مدیران شرکت‌های برتر برگزار گردید؛ لوح و تندیس مربوط توسط محمد شریعتمداری وزیر صنعت، معدن و تجارت، به محمدعلی بهزادان نایب رییس هیات‌مدیره بانک آینده، اهدا شد.

موفقیت‌های ملی و بین‌المللی بانک آینده در سال 1396، به ویژه انتخاب بانک آینده به عنوان برترین بانک تحول‌ ساز سال 2017 میلادی خاورمیانه توسط موسسه بین‌المللی یورومانی، معرفی به عنوان بانک سال جمهوری اسلامی ایران در سال 2017 میلادی توسط نشریه معتبر بین‌المللی بنکر وابسته به فایننشیال تایمز و همچنین دریافت سه جایزه ملی: بانک پیشرو؛ رتبه دهم 100 شرکت برتر و رتبه ششم در خلق ارزش افزوده در اقتصاد کشور؛ از سازمان مدیریت صنعتی ایران، نشانگر توان و استحکام مالی بانک آینده، نقش‌آفرینی آن در اقتصاد ملی و جایگاه ممتاز بانک آینده در اذهان جامعه و مردم عزیز ایران است.