اخبار
راهنمای مخفیسازی اپلیکیشن در «اندروید»
ایسنا بسیاری از کاربران در صفحات مجازی مختلف از وبلاگهای تخصصی و فعال در حوزه تکنولوژی بارها درخواست میکنند که چگونه یک اپلیکیشن موردنظر را از صفحه اصلی یا منوی گوشی هوشمند خود حذف و مخفی کنند. این گزارش به کاربران آموزش خواهد داد که چگونه جلوی نمایش آیکون یک اپلیکیشن و برنامه را در صفحه اصلی برنامههای گوشی یا منوی گوشی خود را بگیرند و به عبارتی دیگر، آیکون اپلیکیشن مربوطه را مخفی کنند. برای این کار، کاربران باید به تنظیمات
(Settin) گوشی رفته و سپس با مراجعه به قسمت اپلیکیشن و برنامههای گوشی هوشمند خود
(Applications)، وارد بخش مدیریت برنامهها (Application Manager) شده و روی گزینه « همه برنامهها» یا (all) کلیک کنید. حالا با انتخاب اپلیکیشن مورنظر، میتوان گزینه «غیرفعالسازی» (Disable) را فعال کرد.
انتقاد از محبوبترین برنامه «آیفون»
یاهونیوز برنامه چینی تیکتوک که محبوبترین برنامه گوشیهای آیفون در سراسر جهان محسوب شده و میلیونها نفر کاربر دارد، از سوی متخصصان امنیت سایبری بهطور گسترده مورد انتقاد است. علت این انتقادها آن است که این برنامه تنظیمات حریم شخصی مناسبی ندارد و صدها کودک کمسنوسال 9ساله در هنگکنگ از آن برای گپ و گفتوگو با دیگران استفاده کردهاند. این افراد با توجه به تجربه و اطلاعات کم میتوانند به راحتی مورد سواستفاده قرار بگیرند و بسیاری از نرم افزارهای پیام رسان اجازه ثبت و نام افراد کمسنوسال را به همین علت نمیدهند. تیکتوک یک شرکت فناوری پیشرو با ارزشی بالغبر 20 میلیارد دلار است که رقابت نزدیکی با فیسبوک و اینستگرام دارد. نرم افزار دیگری که توسط طراحان تیک توک تولید شده، Musical. ly نام دارد که آن هم در استرالیا و امریکا به علت عدم حفاظت از کاربران کم سن و سال در برابر مزاحمتهای فضای مجازی نگرانیهای جدی به وجود آورده است.
با وجود همه این نگرانیها شرکت سازنده به این مساله توجه جدی نشان نداده است و احتمال میرود در آینده برخوردهای قضایی با سازندگان نرم افزارهای یادشده به عمل آید.
توقف پخش ویدیو در صورت زل نزدن به آن
گیزمودو کم نیستند افرادی که دوست دارند پخش فایلهای ویدیویی در اینترنت در صورت روی برگرداندن از آنها متوقف شود و حالا یک افزونه در مرورگر کروم به همین منظور طراحی شده است. FacePause نام افزونهیی است که بهطور اختصاصی روی مرورگر کروم نصب میشود و حرکات صورت شما را در زمان مشاهده فایلهای ویدیویی در سایت یوتیوب ردگیری میکند. اگر این افزونه متوجه شود که شما به ویدیوی در حال پخش زل نزدهاید، بهطور خودکار پخش ویدیو را متوقف میکند و تا زمانی که دوباره به آن نگاه نکنید، اجرای ویدیو را آغاز نمیکند. طراحی این افزونه توسط یک برنامهنویس آلمانی به نام ماتیاس همینگسون صورت گرفته و بررسی وضعیت صورت توسط این افزونه با استفاده از وبکم صورت میگیرد. اگر چه به نظر میرسد این افزونه جذابیتهای خاص خود را داشته باشد، اما بعید به نظر میرسد کاربران علاقه زیادی به استفاده دایمی از آن داشته باشند.
ساعت هوشمند جان صاحبش را نجات داد
اپل اینسایدر ساعت هوشمند اپل با هشدار به موقع افزایش ضربان قلب ناگهانی، جان صاحب آن را از بیماری و حمله قلبی نجات داد.
کوین پیرسون که پدرش را در بیمارستانی در ایالات متحده امریکا همراهی میکرد، ناگهان با مشاهده و هشدار ساعت هوشمند اپل واچ خود تعجب زده شد چراکه ضربان قلب وی بهطور کاملا ناگهانی افزایش بیسابقهیی یافته بود. به گونهیی که ضربان قلب وی روی صفحه هوشمند ساعت ۱۶۱ تپش در دقیقه گزارش شده بود و این حتی از ضربان قلب ورزشکاران به هنگام ورزش و فعالیتهای شدید بدنی نیز بیشتر بود. به گفته پیرسون، با اینکه وی هیچ نشانه و علامت آزاردهندهیی از یک حمله قلبی و سکته را احساس نمیکرد، اما به صورت شتابزده به یکی از پزشکان و متخصصان قلب و عروق همان بیمارستان مراجعه میکند و موضوع را به او گزارش میکند. پزشک نیز با مشاهده تعداد ضربان بسیار بالای قلب وی روی نمایشگر ساعت، شروع به معاینه دقیق و بررسی و آزمایشهای دقیق از وی میکند.
پس از چکاپ و آزمایشهای دقیق تیم پزشکان، مشخص میشود که پیرسون از یک بیماری تحت عنوان (Fibrillation) یا تارلرزه رنج میبرد. این بیماری انقباض ضعیف و موضعی و غیر ارادی ماهیچه و ناشی از فعالیت خودبهخود تارهای ماهیچهیی منفرد است که میتواند در صورت کنترل نشدن، برای سلامتی فرد خطرآفرین و مرگ آور باشد. به گفته پزشکان معالج، ساعت هوشمند توانست جان صاحب خود را از خطرات احتمالی حمله و مشکلات قلبی نجات دهد و او را از یک بیماری نهفته در بدن خود مطلع و آگاه کند. کوین پیرسون بعد از این اتفاق، در نامهیی به تیم کوک – مدیرعامل شرکت اپل – موضوع مربوطه را گزارش داد و از وی و تکنولوژی دقیق بهکار رفته در این ساعت هوشمند تشکر و قدردانی کرد.