عدم اعلام شماره شبا به منزله انصراف از سهام عدالت
افرادی که تا آخر خرداد ماه امسال به سامانه سهام عدالت شماره شبای خود را اعلام نکنند با ارائه گزارش این سازمان به شورای عالی اصل ۴۴ قانون اساسی به عنوان منصرف معرفی میشوند. به گزارش ایبنا، میرعلی اشرف عبدالله پورحسینی رییس سازمان خصوصیسازی با اشاره به مطالب فوق اظهار داشت: توزیع سود سهام عدالت مشمولانی که ثبت نام قطعی کردهاند اما تا سال ۹۵ از دنیا رفتهاند از اول تیر ماه امسال آغاز میشود. وی با بیان اینکه سود سهام این مشمولان که دو میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از
۴۹ میلیون مشمول را شامل میشود، به حساب وراث آنها واریز خواهد شد، اظهار داشت: در همین راستا نشستهایی با دفاتر پیشخوان دولت برگزار شده و تا پایان خرداد ماه نتایج به دست آمده نهایی میشود. معاون وزیر اقتصاد و رییس سازمان خصوصیسازی ادامه داد: پس از نهایی شدن نتایج، وراث قانونی متوفی باید از اول تیر ماه به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه کنند تا به مرور سود سهام عدالت مورد نظر را دریافت کنند. وی با اشاره به اینکه افرادی که موفق به ثبتنام در سامانه سهام عدالت برای دریافت سود نشدهاند باید منتظر ارائه مجوز برای ثبتنام باشند، گفت: مجوز ثبتنام مشمولان جدید زمانی صادر میشود که تکلیف تمام ۴۹ میلیون مشمول ثبت نام شده، مشخص شود. پورحسینی با تاکید بر اینکه سود سهام عدالت مشمولانی که تا ششم اردیبهشت امسال شماره شبای ثبت شده آنها در سامانه مورد تایید قرار گرفته، پرداخت شده است، افزود: برخی مشمولان که شماره شبای خود را به سامانه سهام عدالت اعلام نکردهاند تا پایان خردادماه سال جاری باید نسبت به اعلام آن به سامانه اقدام کنند. وی با اعلام این مطلب که تکلیف سود سهام عدالت ۹۵ باید هر چه سریعتر مشخص شود، اظهار داشت: از اول تیرماه به مدت دو هفته سامانه سهام عدالت شماره شبای مشمولان را دریافت نخواهد کرد. معاون وزیر اقتصاد و رییس سازمان خصوصیسازی یادآور شد: کسانی که تا آخر خرداد ماه امسال به سامانه سهام عدالت شماره شبای خود را علام نکنند با ارائه گزارش این سازمان به شورای عالی اصل ۴۴ قانون اساسی به عنوان منصرف معرفی میشوند.
از لایحه آزادسازی چه خبر
از سویی دیگر، داود خانی معاون برنامهریزی توسعه منابع و امور پشتیبانی سازمان خصوصیسازی با اشاره به ارسال لایحه آزادسازی سهام عدالت از سوی دولت به مجلس گفت: این لایحه در حال حاضر در کمیسیونهای مختلف مجلس ازجمله کمیسیون ویژه تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل 44 قانون اساسی در حال بررسی است و کمیته خاصی نیز متشکل از نمایندگان مجلس، سازمان خصوصیسازی، سازمان بازرسی، دیوان محاسبات و مرکز پژوهشهای مجلس مامور بررسی جزییات این لایحه هستند. وی با بیان اینکه جلسات به صورت مستمر در حال برگزاری است افزود: اگر لایحه آزادسازی سهام عدالت با نظر نمایندگان مجلس منجر به قانون شود، بهزودی اجرایی خواهد شد. داود خانی اضافه کرد: براساس پیشنهادات ارائه شده در این لایحه قرار است آزادسازی سهام عدالت در قالب صندوقهای قابل معامله انجام شود که مطابق آن سهام شرکتهای سرمایهپذیر در قالب چند صندوق تخصصی اداره خواهد شد.