روی خط شرکت‌ها

۱۳۹۷/۰۴/۲۱ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۲۵۳۳۱

 «وخارزم» از یک قرارداد شفاف‌سازی کرد: سرمایه‌گذاری خوارزمی با انتشار اطلاعیه‌یی در خصوص انعقاد یک قرارداد مهم شفاف‌سازی کرد. بر این اساس سرمایه‌گذاری خوارزمی موضوع این قرارداد را امهال و تعیین تکلیف تسهیلات فروش اقساطی ماشین‌آلات، زمین، ساختمان و تاسیسات مجموعه نیروگاه منتظر قائم اعلام کرده است. به این ترتیب تسویه بدهی سرمایه‌گذاری خوارزمی با بانک صادرات از طریق واگذاری یک مورد پروژه ساختمانی (ملک شهرک هما) و سهام شرکت‌های بورسی و غیربورسی (توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی، داده‌پردازی خوارزمی، گروه سرمایه‌گذاری مسکن، سرمایه‌گذاری پارس آریان) مطابق با نامه ۲/۱۶/۴۵۲۴ مورخ چهارم مهرماه سال ۹۶ صورت می‌گیرد.

 نگاهی بر پرتفوی مدیریت صنعت شوینده توسعه صنایع بهشهر: شرکت مدیریت صنعت شوینده توسعه صنایع بهشهر صورت وضعیت پرتفوی یک ماهه منتهی به ۲۹ اسفندماه ۹۶ را حسابرسی نشده و با سرمایه معادل یک هزار میلیارد ریال منتشر کرد. بر این اساس، شرکت در ابتدای دوره یک ماهه منتهی به ۲۹ اسفندماه ۹۶ تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمام شده معادل ۸۵۱ میلیارد و ۱۸۲ میلیون ریال و ارزش بازار معادل ۳هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال در سبد سهام خود داشت. همچنین بهای تمام شده سهام بورسی این شرکت در دوره یاد شده معادل ۵۶ میلیارد و ۹۰۶ میلیون ریال افزایش یافت و در پایان دوره یک ماهه به مبلغ ۹۰۸ میلیارد و ۸۸ میلیون ریال رسید، در حالی که ارزش بازار آن با کاهش برابر ۴۲۸ میلیارد و ۸۷۳ میلیون ریال در پایان دوره معادل ۳هزار و ۴۱۱ میلیارد و ۶۱۶ میلیون ریال محاسبه شد. بر اساس این گزارش، «شوینده» در یک ماهه گذشته سهام هیچ شرکت بورسی را به فروش نرساند، این در حالی است که تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمام شده معادل ۵۶ میلیارد و ۹۰۶ میلیون ریال خریداری کرد.

 افزایش تولید انواع خودرو در ۳ماهه امسال: آمار سه ماهه تولید انواع خودرو تا پایان خردادماه امسال ۳۳۶ هزار و ۶۹۹ دستگاه بود که با توجه به آمار مدت مشابه سال گذشته (۳۰۷ هزار و ۶۶۶ دستگاه) افزایش ۹,۴درصدی داشت. بر اساس گزارش دفتر صنایع خودرو و نیرو محرکه وزارت صنعت، معدن و تجارت آمار تجمعی تولید خودرو سواری تا پایان خردادماه امسال ۳۱۷ هزار و ۸۱۰ دستگاه بود که با توجه به آمار تجمعی تا پایان خردادماه ۱۳۹۶ (۲۹۰ هزار و ۸۸۷ دستگاه) با ۹.۳درصد افزایش همراه بود. بر همین اساس تا پایان خردادماه امسال ۲۴۴ دستگاه ون در کشور تولید شد که با توجه به تولید ۲۱۰ دستگاه ون در مدت مشابه سال گذشته با افزایش ۱۶.۲درصدی روبه‌رو بودیم. در زمینه تولید وانت نیز تا پایان خردادماه ۹۷، ۱۴هزار و ۸۰ دستگاه تولیدی داشتیم که با احتساب ۱۳ هزار و ۹ دستگاه تولیدی خردادماه ۹۶، شاهد افزایش ۸.۲درصدی بودیم. تولید مینی‌بوس و میدل‌باس کشور در خردادماه امسال نیز با افزایش ۱۳۱.۳ درصدی همراه بود. بر این اساس تا پایان خردادماه امسال ۴۸۸ دستگاه خودرو در کشور تولید شد که با احتساب آمار تجمعی مدت مشابه سال گذشته (۲۱۱ دستگاه) به این افزایش تولید رسیدیم. در زمینه تولید کامیونت، کامیون و کشنده نیز در خردادماه امسال ۳ هزار و ۸۴۸ دستگاه خودرو تولید شد و این رقم در خردادماه گذشته ۳ هزار و ۳۰ دستگاه بود که افزایش ۲۷درصدی داشت. در مجموع آمار تجمعی تولید انواع خودرو در خردادماه امسال ۳۳۶ هزار و ۶۹۹ دستگاه بود که با توجه به آمار مدت مشابه سال گذشته (۳۰۷ هزار و ۶۶۶ دستگاه) با افزایش ۹.۴ درصدی همراه بود. بر اساس آمار تجمعی ارائه شده از سوی دفتر صنایع خودرو و نیرو محرکه وزارت صنعت، معدن و تجارت گروه خودروسازی سایپا در خردادماه امسال افزایش تولید ۲۱.۷ درصدی داشت. تا پایان خردادماه ۹۷، ۱۵۰ هزار و ۸۳ خودرو در سایپا تولید شد و آمار تجمعی تا پایان خردادماه سال گذشته ۱۲۳ هزار و ۲۷۴ دستگاه بود.

 انتشار عملکرد یکساله «فملی»: مجمع عمومی عادی سالانه شرکت ملی صنایع مس ایران روز یک‌شنبه هفته جاری برگزار شد. بر این اساس، شرکت در سال مالی ۹۶ موفق به تحقق سود ۴۹۰ ریالی به ازای هر سهم شد که ۱۵۰ریال از آن را در مجمع تقسیم و ۲۰۰ریال از سود هر سهم برای افزایش سرمایه در نظر گرفته شد. به گزارش سنا، در ابتدای این جلسه مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با بیان اینکه شرکت مس در سال گذشته، عملکرد مثبت و قابل‌ توجهی داشته است، گفت: میزان کل فروش این شرکت در سال مالی ۹۶، حدود ۸۸، ۶۲۸میلیارد ریال برآورد شده است. مدیرعامل شرکت مس با اشاره به برنامه‌های پیش روی شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: از اولویت‌های اصلی این شرکت در سال جاری، اجرای طرح‌های توسعه‌یی و تحقق اهداف این شرکت مطابق با سند چشم‌انداز ۱۴۰۴، خواهد بود. از سویی احداث نیروگاه سیکل ترکیبی برای تولید برق به ظرفیت ۵۰۰ مگاوات، توسعه ذوب سرچشمه، تغییر تکنولوژی ذوب از فرایند ریورب به فلش برای ایجاد ظرفیت سالانه ۲۸۰ هزار تن مس آندی حاصل از کنسانتره، راه‌اندازی سیستم انتقال گاز خروجی از کنورترها و احداث کارخانه پالایشگاه خاتون‌آباد از جمله طرح‌های توسعه‌یی شرکت مس هستند که مدیر امور برنامه‌ریزی و نظارت شرکت مس به عنوان طرح‌های راه‌اندزی شده در سال ۱۳۹۶ از آنها نام برده می‌شود. این در حالی است که، طرح احداث کارخانجات اسید کرمان، طرح تجهیز معدن و احداث کارخانه تغلیظ درآلو، دره‌زار و چاه فیروزه، طرح توسعه ذوب خاتون‌آباد، طرح تولید مس کاتدی سونگون، انتقال آب خلیج‌فارس، طرح تولید مس کاتدی سونگون، طرح جامع آب و برق ازجمله طرح‌های توسعه‌یی در دست اجرای شرکت مس هستند.