اخبار
بهرهبرداری از دهمین مدرسه «اُمید آینده» در استان تهران
همزمان با شروع بهکار مدارس در سراسر کشور و اول مهرماه سال ۱۳۹۷، دهمین مدرسه از مجموعه مدارس «اُمید آینده»، به بهرهبرداری رسید.
با حضور مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران، رییس مجمع خیرین مدرسهساز، مسوولان و مدیران چهاردانگه اسلامشهر، خانواده محترم شهدا، اعضای هیأت مدیره، معاونان و مدیران بانک آینده و همچنین با حضور دانشآموزان، مجتمع آموزشی «اُمید آینده»، در چهاردانگه اسلامشهر، افتتاح و به بهرهبرداری رسید.
مدرسه «اُمید آینده» چهاردانگه، در زمینی به مساحت ۳۰۴۰ مترمربع شامل: زیربنای آموزشی با ۲۱ کلاس درس، کارگاههای آموزش فیزیک، شیمی، کامپیوتر و ... با ۲۹۲۹ مترمربع، ۱۱۳ مترمربع سرویس بهداشتی، ۱۹۰۰ مترمربع محوطه سازی، ۲۲۴ مترمربع نمازخانه، ۵۶ مترمربع سرایداری، ۵۰ مترمربع بوفه، آبخوری و نگهبانی و با زیربنای کل ۳۳۷۴ مترمربع، است که در آبانماه سال ۱۳۹۶ ساخت آن آغاز و در شهریورماه سال ۱۳۹۷، به اتمام رسید. شایان ذکر است؛ سازه ساختمان این مدرسه، ضدزلزله و با رعایت آخرین استانداردهای موجود است.
دکتر عبدالرضا فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران، در این مراسم ضمن تبریک فرا رسیدن آغاز سالتحصیلی، از این اقدام ارزشمند بانک آینده در امر مدرسهسازی بهعنوان یک کار ِخِیر، خداپسندانه و مردمی نام برد و از فعالیت این بانک در امر مدرسهسازی تقدیر و تشکر کرد و این فعالیت ارزشمند را حرکتی ماندگار دانست.
احمد مرآتنیا مشاور عالی مدیرعامل بانک آینده نیز با تبریک آغاز سال نو تحصیلی، ساخت، افتتاح و بهرهبرداری از مدارس «اُمید آینده» در یکسال گذشته را در راستای ایفای نقش مسوولیت اجتماعی و کمک به تحقق اهداف عالی آموزشی و فرهنگی فرزندان این مرز و بوم که عمدتاً در مناطق کمبرخوردار کشور بوده است، برشمرد. ایشان با اظهار امیدواری برای تحقق «زندگی آینده برای آینده واحد»، خاطرنشان کرد: بانک آینده، در سایه خرد و دانش و راهبرد عمل به مسوولیت اجتماعی خود، علاوه بر کمک و نقشآفرینی در رشد و توسعه اقتصادی کشور و کارآفرینی، رشد و توسعه فرهنگی و اجتماعی را نیز مدنظر دارد که در همین راستا در سال گذشته، یک میلیون و هشتصدهزار، و در سالجاری نیز، دو میلیون و پانصدهزار بسته آموزشی و لوازمالتحریر در سراسر کشور، توزیع شد تا دانشآموزان کشور عزیزمان ایران، با امکانات بیشتر و بهتر، سالتحصیلی جدید را آغاز نمایند.
شایان ذکر است؛ زنگ آغاز سالتحصیلی در مدرسه «اُمید آینده» چهاردانگه، با نواختن آن توسط مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران و مدیران بانک آینده، بهصدا درآمد و دانشآموزان با استقبال مدیران و اهدای بستههای آموزشی بانک آینده، در کلاسهای درس، حضور یافتند. گفتنی است؛ بانک آینده در راستای مسوولیتهای اجتماعی خود، سال گذشته، ۹ مدرسه «اُمید آینده» دیگر را، در مناطق کمبرخوردار استانهای: کرمان، خراسان جنوبی، کردستان، سیستان و بلوچستان، بوشهر، هرمزگان، کهگیلویه و بویر احـمد، فارس و ایلام پس از ساخت، افتتاح و به بهرهبرداری رساند .
ضرورت تاسیس صندوق حمایت از شرکتهای بیمه
گروه بانک و بیمه | رییس کل بیمه مرکزی تاسیس صندوق حمایت از شرکتها و موسسات بیمهای را از نیازهای جدی صنعت بیمه دانست.
به گزارش تعادل، غلامرضا سلیمانی که در دیدار با رییس و اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی سخن میگفت، با اعلام این مطلب افزود: صنعت بیمه با تکیه بر توان بخش خصوصی، توانگری مالی و همچنین سرمایههای انسانی خود میتواند در اقتصاد کلان کشور نقشهای ارزندهتری نیز ایفا کند.
وی افزود: صنعت بیمه در هنگام تحریمها باید در بازار سرمایه و بورس، حضور جدیتری داشته باشد تا بتواند ریسکها را در داخل کشور نگهداری و کنترل کند. رییس کل بیمه مرکزی با تاکید بر ضرورت ایجاد جذابیتهای بیشتر برای ترغیب سرمایهگذاری در صنعت بیمه، تصریح کرد: تشویق مردم برای خرید بیمه نامه به خصوص در رشته بیمههای زندگی یک ضرورت آشکار است و ما به گونهای برنامهریزی کردهایم که بیمههای زندگی را به سطح همگانی برسانیم.
وی حضور پُررنگ شرکت بیمه ایران را در بازار بیمه به دلیل الزامات قانونی ارزیابی کرد و از تصمیم برای کاهش سهم بیمههای دولتی از بازار خبر داد. رییس کل بیمه مرکزی از برنامههای بیمه مرکزی برای انتشار اوراق ریسک و عرضه آن در بازار بورس خبر داد و گفت: برای توانمندسازی صنعت بیمه هیچ راهی غیر از بازارسازی و حضور پُررنگتر صنعت بیمه در بازار سرمایه وجود ندارد.
رییس کل بیمه مرکزی تاسیس صندوق حمایت از شرکتها و موسسات بیمهای را از نیازهای جدی صنعت بیمه دانست و افزود: بیمه مرکزی به تمامی تهعدات نظارتی خود عمل کرده و میزان ذخیرهگیری شرکتها را بطور مرتب کنترل میکند اما راهاندازی این صندوق برای مقابله با ریسکهای پیش بینی نشده و مشکلات احتمالی ضرورت دارد.