نقش بنیاد برکت در توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی استان فارس

۱۳۹۸/۰۱/۲۷ - ۰۰:۴۶:۰۳
کد خبر: ۱۴۲۶۱۷
نقش بنیاد برکت در توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی استان فارس

معاون استاندار فارس با تقدیر از فعالیت‌های بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در حوزه‌ اشتغال‌زایی تأکید کرد: اقدامات این‌چنینی بنیاد برکت باعث توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی استان فارس می‌شود.

به گزارش روابط عمومی بنیاد برکت، جلسه‌ بررسی و پی‌گیری اجرای مفاد تفاهمنامه‌ منعقده میان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و استانداری استان فارس با حضور مدیرعامل بنیاد برکت و معاونان این بنیاد و معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه‌ منابع استانداری فارس و جمعی از فرمانداران و رؤسای دستگاه‌های اجرایی این استان برگزار شد.

در این جلسه، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه‌ منابع استانداری فارس با اشاره به تفاهمنامه‌ 6500 میلیارد ریالی میان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و این استانداری تصریح کرد: این تفاهمنامه در حوزه‌های مختلفی از جمله محرومیت‌زدایی، اشتغال‌زایی، عمرانی و زیربنایی، اقتصادی و حمایتی تدوین شده که خوشبختانه در بیشتر حوزه‌ها با پیشرفت مناسبی در حال

انجام است.

یدالله رحمانی ادامه داد: پروژه‌های اشتغال‌زایی، زیربنایی و عمرانی این تفاهمنامه به‌خصوص در شهرستان کازرون با سرعت مناسبی در حال انجام است و پیش‌بینی می‌شود در زمان مقرر به

بهره‌برداری برسند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه‌ منابع استانداری فارس فعالیت‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت در قالب این تفاهمنامه را مورد توجه قرار داد و تأکید کرد: از چنین فرصت‌هایی باید به خوبی استفاده کرد، به‌خصوص که اشتغال، دغدغه‌ مقام معظم رهبری و سایر مسئولان اجرایی کشور است. به‌طور قطع، فعالیت‌های منجر به ایجاد کسب‌وکار از سوی بنیاد برکت به رونق اقتصادی و توانمندسازی استان فارس کمک شایانی می‌کند.مدیرعامل بنیاد برکت نیز در این جلسه با تأکید بر نیمه‌کاره نماندن پروژه‌های در دست اقدام در استان فارس و انجام کارها به نحو احسن گفت: به زودی یک گروه از مدیران و معاونان بنیاد برکت به‌منظور بررسی و پالایش اولیه‌ طرح‌های منتخب پیشنهادی به استان فارس سفر خواهند کرد.

سعید جعفری با اشاره به حضور بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در 3 هزار روستای کشور خاطرنشان کرد: بنیاد برکت تعاملات گسترده‌ای را با همه‌ دستگاه‌های اجرایی در سراسر کشور دارد.

وی با تأکید بر تسهیل و تسریع در پرداخت وام به پروژه‌های تسهیلات‌محور و اجتماع‌محور در دست اقدام در استان فارس عنوان کرد: در بحث اشتغال‌زایی اجتماع‌محور در شهرستان کازرون فراتر از برنامه‌ از پیش تعیین‌شده حرکت کردیم و تمام 150 طرح پیش‌بینی شده در 20 روستای این شهرستان تا پایان سال به بهره‌برداری کامل می‌رسند.

مدیرعامل بنیاد برکت افزود: علاوه بر این 150 طرح، ایجاد تعداد 450 طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور دیگر را در سایر شهرستان‌های استان فارس از جمله نی‌ریز، استهبان، آباده، بوانات، خرم‌بید و ممسنی برای سال آینده پیش‌بینی کرده‌ایم که امیدواریم تا شهریورماه 98 به بهره‌برداری برسند.

جعفری در ادامه بر تسریع در ساخت 500 واحد مسکونی برای محرومین استان فارس در قالب تفاهمنامه‌ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و استانداری فارس تأکید کرد.

وی طرح‌ها و الگوهای اشتغال‌زایی بنیاد برکت، از جمله الگوی اجتماع‌محور را حاصل مطالعه و تحقیق روی تجربه‌های موفق بین‌المللی و داخلی در حوزه‌ کارآفرینی ذکر و تصریح کرد: امسال در قالب طرح اجتماع‌محور «سحاب» (سرمایه‌گذاری حمایتی اشتغال‌زایی برکت)، بیش از 10 هزار طرح اشتغال‌زایی را در 18 استان کشور راه‌اندازی کرده‌ایم که ایجاد بیش از 40 هزار فرصت شغلی را در پی داشته است.

مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به اهمیت تأمین نهاده‌ها و پشتیبانی از محصولات در فرآیند اشتغال‌زایی یادآور شد: برای سال آینده توان‌مان را بر تأمین و تحقق این دو مقوله متمرکز خواهیم کرد. همچنین در سال 98 ایجاد 15 هزار طرح اشتغال‌زایی را در قالب طرح‌های اجتماع‌محور، تسهیلات‌محور و بنگاه‌محور برکت هدف‌گذاری کرده‌ایم.

گفتنی است، در سفر مرداد ماه امسال رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به استان فارس، تفاهمنامه‌ 6500 میلیارد ریالی میان این ستاد و استانداری فارس برای توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی و محرومیت‌زدایی استان فارس به امضا رسید.براساس این تفاهمنامه،‌ ستاد اجرایی در طرح‌های اقتصادی و زیربنایی تا مبلغ 6500 میلیارد ریال در استان فارس مشارکت خواهد کرد. این اقدام شامل طرح‌های توانمندسازی اقتصادی با رویکرد تولید و اشتغال، اجرا و تکمیل طرح‌های عمرانی، زیربنایی، فرهنگی، اجتماعی و حمایتی در بخش‌های مختلف استان فارس، از جمله در شهرستان

کازرون است.