درگاههای پرداخت آنلاین هک شد
زد دی نت| هکرها و مجرمان سایبری اطلاعات کاربرانی را که از درگاههای پرداخت آنلاین استفاده کردهاند، از بالغ بر چهار هزار و ۶۰۰ وبسایت به سرقت بردهاند.
بدافزارها، باجافزارها و حملات DDOS از جمله تهدیدهای امنیتی بودند که در سالهای اخیر کاربران فضای مجازی را در معرض خطر حملات سایبری قرار دادهاند و موجب لو رفتن اطلاعات شخصی و محرمانه آنها شدهاند. طبق آمار، حملات سایبری در سال ۲۰۱۷ میلادی به اوج خود رسیده است.
منتشر شده است نشان میدهد که هکرها و مجرمان سایبری موفق شدهاند با نفوذ به گذرواژه خیل عظیمی از کاربران که در وبسایتهای مختلف اقدام به پرداختهای الکترونیکی و آنلاین کرده بودند، بالغ بر چهار هزار و ۶۰۰ سایت مختلف را هک کرده و به اطلاعات موردنظر خود دست یابند.
با اینکه هنوز هدف و انگیزه مجرمان سایبری و هکرها از سرقت اطلاعات شخصی و نفوذ به حریم خصوصی کاربران در شبکههای اجتماعی و وب سایتهای مختلف، مشخص و معلوم نشده است، اما به نظر میرسد که آنها در تلاش بودند تا بتوانند با استخراج اطلاعات و دادههای موردنیاز خود، به حجم زیادی از اطلاعات جدیدتری دست یابند و بدینترتیب اشخاص و کاربران موردنظر خود را بیشتر از پیش تحت تعقیب و بررسی قرار دهند.به نظر میرسد که هکرها با نفوذ به اطلاعات شخصی کاربران قصد داشتهاند که به حجم زیادی از اطلاعات گرانبها و موردنظر خود دسترسی پیدا کنند و درآمدهای زیادی از آن را با فروش گذاشتن آن در محیط دارک وب برای خود به ارمغان بیاورند.همانطور که بسیاری از تحلیلگران و کارشناسان فعال در حوزه امنیت سایبری و فناوری برآورد کرده بودند، میزان حملات سایبری و نفوذ به اطلاعات شخصی کاربران به میزان قابل ملاحظهای افزایش پیدا خواهد کرد و دردسرهای متعددی را برای کاربران به وجود خواهد آورد.
هک و نفوذ به اطلاعات کاربرانی که در وب سایتهای مختلف همچون فروشگاههای آنلاین و اینترنتی اقدام به خرید و پرداختهای الکترونیک کردهاند، بدون شک میتواند تبدیل به تراژدی بزرگی برای مشتریان، شرکتهای مربوطه و همچنین بانکها و تمامی نهادهای مالی و اعتباری شود چراکه لو رفتن اطلاعات شخصی، هویتی و مالی کاربران در محیط اینترنت به هکرها و مجرمان سایبری این امکان را میدهد تا مبالغ هنگفتی را از حسابهای بانکی و کارتهای اعتباری آنها به سرقت ببرند و برای اهداف خود از آنها سواستفاده کنند.