روی خط شرکتها
پروژه مشترک بازار سرمایه ایران و عراق: مشاور رییس سازمان بورس و اوراق بهادار در امور بینالملل با اشاره به همکاریهای مشترک بازار سرمایه ایران و عراق، گفت: هیاتی از بازار سرمایه ایران و عراق قرار است در پروژهای مشترک با هم همکاری داشته باشند که در این پروژه، هیات ایرانی تجربیاتش از ساختارِ تامین مالی را در اختیار هیات عراقی قرار میدهد. به گزارش سنا، بهادر بیژنی در گفتوگو با ایسنا، درباره اقدامات سازمان بورس و اوراق بهادار در حوزه بینالملل، اظهار کرد: به تازگی میزبان هیات عالیرتبه ۱۰ نفره عراقی بودیم که برای اولینبار در چنین سطح و تعدادی برگزار شد. در راس این هیات، علا عبدالحسین الساعدی - رییس نهاد ناظر بازار سرمایه عراق - بود که به اتفاق ۹ نفر از همکارانشان با سازمان بورس، شرکت اطلاعرسانی، چهار بورس و شرکت سپردهگذاری مرکزی جلساتی داشتند. وی درباره مسائل مطرح شده در این جلسات مشترک گفت: قرار است دو کارگروه تشکیل شود؛ یکی از طرف بازار سرمایه ایران و یکی از طرف عراقیها که این کارگروهها روی پروژههایی کار و آنها را به حالت عملیاتی شدن نزدیکتر کنند تا آن پروژهها در سفری که قرار است در ماه بعد، هیات ایرانی به عراق داشته باشد عملیاتی شوند. این اتفاق برای بازار سرمایه دو کشور بسیار مهم است و با توجه به ارتباط دو کشور میتواند در بازار سرمایه نمود خوبی داشته باشد. مشاور رییس سازمان بورس در امور بینالملل درباره عضویت عراق در آیسکو گفت: عراق از ژانویه ۲۰۱۹ عضو پیوسته آیسکو شد و یکی از حوزههای همکاری که عراقیها از ما درخواست داشتند، این بود که به آنها مشاوره و راهنمایی دهیم تا بدانند برای اینکه از عضویت پیوسته به عضویت عادی درآیند باید چه اقدامات انجام دهند. این صحبت هم در اجلاس آیسکو که در سیدنی برگزار شد و هم در جلسه اخیر در ایران مطرح شد و ما اعلام آمادگی کردیم که این تجربیات را در اختیار عراقیها قرار دهیم.
سود هر سهم «رکارت» کاهشی بود: شرکت فن آوا کارت در دوره ۶ ماهه منتهی به ۳۱ خرداد ماه ۱۳۹۸، به ازای هر سهم خود ۱۲۵ سود کنار گذاشت که نسبت به دوره مشابه در سال گذشته کاهش ۲۹ درصدی را نشان میدهد.
شرکت فن آوا کارت با سرمایه ۹۰۰ میلیارد ریال، صورتهای مالی میان دورهای ۶ ماهه نخست دوره مالی منتهی به ۳۰ آذر ۱۳۹۸ را به صورت حسابرسی شده منتشر کرد.
شرکت فن آوا کارت در دوره یاد شده، مبلغ ۱۱۲ میلیارد و ۵۵ میلیون ریال سود خالص کسب کرد و بر این اساس مبلغ ۱۷۶ ریال سود به ازای هر سهم خود اختصاص داد که نسبت به دوره مشابه در سال گذشته از ۲۹ درصد کاهش برخوردار بوده است.
با احتساب سود انباشته ابتدای سال در نهایت مبلغ یک ۱۰۴ میلیارد و ۵۱۴ میلیون ریال سود انباشته پایان دوره در حسابهای این شرکت منظور شد.
«رکارت» در دوره ۶ ماهه نخست سال مالی منتهی به آذر ۹۷، به صورت حسابرسی شده، مبلغ ۱۰۵میلیارد و ۸۰۸ میلیون ریال سود خالص کسب کرد و بدینترتیب مبلغ ۱۷۶ ریال سود به ازای هر سهم خود شناسایی کرده بود.
«داوه» سود هرسهم را ۷۲ریال اعلام کرد: شرکت داروسازی آوه سینا در صورتهای مالی ۳ماهه اعلام کرد که توانسته سود هرسهم را ۷۲ریال پوشش دهد. شرکت داروسازی آوه سینا در اطلاعات و صورتهای مالی ۳ماهه منتهی به ۳۱خرداد۱۳۹۸ سود هر سهم را ۷۲ریال اعلام کرد.
این شرکت با سرمایه ۴۸۰میلیارد ریالی سود عملیاتی خود را در دوره مالی مورد گزارش مبلغ ۴۹میلیارد و ۴۳۵میلیون ریال، سود خالص را مبلغ ۳۴میلیارد و ۶۰۸میلیون ریال و سود انباشته پایان دوره را مبلغ ۲۱۵میلیارد و ۲۶۷میلیون ریال اعلام کرده است. «داوه» در این گزارش به فروش یک میلیون و ۷۲۸هزار و ۸۴۳عددی محصولات خود اشاره کرده که مبلغ فروش آن را در دوره ۳ماهه بالغ بر ۱۳۶میلیارد و ۸۶میلیون ریال منتشر کرده است و سود ناخالص از این محل را ۶۴میلیارد و ۲۹۷میلیون ریال اعلام کرد. این شرکت پیش بینی کرده است در دوره ۹ماهه منتهی به ۲۹اسفند۱۳۹۸ بتواند فروش محصولات خود را به ۱۴۶میلیون و ۲۰۸هزار و ۷۸۰عدد دارو به مبلغ ۴۱۴میلیارد و ۶۴۲میلیون ریال برساند. «داوه» در تشریح اهداف و برنامههای راهبردی شرکت در خصوص تولید و فروش محصولات اعلام کرده است که تولید محصولات جدید، تولید محصولات با حاشیه سود بالاتر، کاهش تولید و فروش محصولات زیان ده، بررسی و تحقیق روی محصولات زیان ده جهت افزایش راندمان تولید از برنامههای مهم شرکت است.
این شرکت اعلام کرد که نرخ فروش محصولات به تناسب افزایش نرخ ارز، افزایش خواهد داشت. همچنین نرخ مواد اولیه با سطح نرخ تورم افزایش ایجاد خواهد شد که معالوصف با توجه به اینکه تامین ارز دارو از اهمیت خاص برخوردار بود و افزایشی پیش بینی نمیشود. در صورت افزایش، نرخ مواد بهای تمام شده اضافه خواهد شد.
«داوه» اطلاعات بهای تمام شده منوط به ترکیب تولید و فروش و نرخ ارز و نرخ خرید مواد اولیه را اعلام کرد که در صورت عدم تغییر نرخ ارز و موارد مذکور انحراف با اهمیتی وجود نخواهد داشت و ترکیب فروش نیز عمدتا به تقاضای مشتریان بستگی دارد. از سوی دیگر با توجه به طرح توسعه و امکان اخذ تسهیلات دانش بنیان در نظر دارد که برای پروژههای مورد نظر تسهیلات کمبهره معادل ۱۲۰میلیارد ریال استفاده کند. این شرکت در نظر دارد با ایجاد پروژه داروهای ضد سرطان، ۹محصول جدید در قالب داروی ضد سرطان تولید و به فروش برساند که آثار ناشی از فروش و سود و زیان در سال ۱۳۹۸ و بعد از آن خواهد بود.