اعلام آمادگی یونیدو برای توسعه همکاری‌های صنعتی با ایران

۱۳۹۸/۰۸/۱۸ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۵۶۵۶۷

دبیرکل سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (یونیدو)، در دیدار با معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزیر صنعت، معدن و تجارت، با تشریح ماموریت‌های این سازمان در جهت اجرای اهداف توسعه پایدار صنعتی سازمان ملل متحد، آمادگی این نهاد را برای اجرای پروژه‌های مشترک با ایران اعلام کرد.

به گزارش، معاونت آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت، معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت به اتفاق هیات همراه با «لی یانگ»، دبیرکل سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (یونیدو) در حاشیه هجدهمین کنفرانس سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (یونیدو)، دیدار و در مورد همکاری‌های دو جانبه گفت‌وگو کردند.

در هجدهمین کنفراس سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (یونیدو)، دبیرکل این سازمان ضمن تشریح ماموریت‌های این سازمان در جهت اجرای اهداف توسعه پایدار صنعتی سازمان ملل متحد، آمادگی خود را برای اجرای پروژه‌های مشترک با ایران اعلام کرد.

وی در ادامه به برخی از پروژه‌های مشترک ایران و یونیدو، همچون «پروژه توسعه پایدار صنعت سنگ در ایران»، «بهبود کسب وکارهای کوچک و متوسط در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات» اشاره و اظهار کرد: علاوه بر این موارد، آمادگی یونیدو برای همکاری بیشتر با ایران در آینده‌ای نزدیک را اعلام می‌دارم.

در این نشست همچنین، معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت گزارشی از پروژه‌های خاتمه یافته، در حال اجرا و در نوبت اجرا به صورت مشترک با یونیدو را ارایه و تصریح کرد: این پروژه‌ها در حوزه‌های «حفظ محیط زیست، کارآیی منابع، بهبود زنجیره ارزش در صنایع و کشاورزی، صنعت سبز و ایجاد اشتغال پایدار» بوده است. برات قبادیان در اظهار کرد: این پروژه‌ها از جمله پروژه‌های اولویت‌دار توسعه صنعتی در «برنامه ششم توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی ایران» در سال‌های ١٣٩٦ تا ١٤٠٠ است.

وی همچنین پروژه‌های ظرفیت‌سازی تجارت، کارآیی و بهره وری انرژی در صنایع کلیدی انرژی بر، تعویض گازهای مخرب کارخانجات یخچال‌سازی و ایجاد اشتغال پایدار برای زنان، جوانان و افراد معلول را از جمله پروژه‌های در حال اجرا با همکاری یونیدو دانست.

معاون آموزش پژوهش و فناوری وزارت صمت، به پروژه توسعه زنجیره ارزش ماهیگیری و صنایع وابسته در چابهار، پروژه توسعه سکونت پایدار مهاجرین افغانی در ایران و نوآوری در پروژه توسعه منطقه استان بوشهر اشاره و خواستار تامین مالی پروژه توسعه پایدار صنعت سنگ از سوی یونیدو شد تا این پروژه هرچه زودتر به مرحله عملیاتی برسد. قبادیان در ادامه خواستار کمک مالی 1‚5 میلیون دلاری «GEF» برای تکمیل پروژه بهبود بهره وری و بهینه‌سازی مصرف انرژی از سوی یونیدو در ایران شد.