اخبار

۱۳۹۸/۱۰/۱۷ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۶۰۹۳۳

نصب برچسب قیمت امری ضروری است

پایگاه خبری اتاق تهران | رییس اتحادیه صنف خواربارفروشان تهران با تاکید بر اینکه نصب برچسب قیمت بر روی کالاها امری ضروری است، گفت: هر کالای بسته‌بندی موجود در واحدهای صنفی حتما دارای برچسب قیمت بوده و محصولات فله‌ای نیز بر روی ظرف برحسب کیلوگرم قیمت دارد. صفر فرهمندجم رییس اتحادیه صنف خواربار فروشان تهران در ادامه افزود: کالاهایی که در یخچال نگهداری می‌شوند، قیمت، تاریخ تولید و مصرف آنها بر روی ظرف درج می‌شود و برچسب ندارد. هر یک از کالاهایی که به‌طور فله‌ای عرضه می‌شود بر روی ظرف حاوی آن کالا بر حسب کیلوگرم بر چسب قیمت نصب می‌شود به عنوان مثال بر روی گونی برنج، قیمت هر یک کیلوگرم قید می‌شود. رییس اتحادیه صنف خواربار فروشان تهران ادامه داد: در واحد صنفی اگر از هر کالایی به تعداد زیاد موجود باشد در یک سبد یا استند یا قفسه مجزا قرار داده می‌شود و برچسب بر روی آن استند و قفسه نصب می‌شود، اتحادیه به نصب بر چسب کالا کاملا اعتقاد دارد و این موضوع را به تمامی اعضاء خود ابلاغ داشته است و این موضوع را امری ضروری می‌دانیم. فرهمندجم اضافه کرد: واحدهای صنفی تحت پوشش از همان ابتدا که مبادرت به تهیه پروانه کسب می‌کنند آموزش‌های لازم را جهت ضروری بودن برچسب قیمت می‌بینند.

فراهم‌سازی گسترش بازار کالاهای ایرانی

ایسنا| عضو اتاق بازرگانی تهران معتقد است در صورتی که الزامات داخلی رونق تولید شکل بگیرد، واحدهای صنعتی ظرفیت قابل توجهی برای افزایش فرصت‌های شغلی دارند. عباس آرگون اظهار کرد: ما در سال‌های گذشته به دلیل نبود توجه لازم به تولید و برخی مشکلات اقتصادی، توجه همه‌جانبه‌ای به تولید نداشتیم و همین موضوع باعث شد بخش قابل توجهی از ظرفیت‌های صنعتی و تولیدی کشور، عملا با تمام توان خود کار نکنند. به گفته عضو اتاق بازرگانی تهران، با توجه به برنامه‌ریزی که در ماه‌های گذشته در مسیر حمایت از تولید داخل شکل گرفت و پس از آن با آغاز تحریم‌ها و محدود شدن واردات کالاهای مصرفی ادامه پیدا کرد، فضایی جدید را برای گسترش بازار کالاهای ایرانی ایجاد کرد که این امر می‌تواند به افزایش اشتغال و بهبود عملکرد واحدهای تولیدی کمک کند. این فعال اقتصادی با بیان اینکه برای تکمیل این فرایند باید برخی مقدمات مهم اجرایی شوند، تصریح کرد: در وهله اول باید توجه کنیم که محدودیت واردات باید به حوزه کالاهای مصرفی مربوط شود و محدودیتی در حوزه مواد اولیه کارخانجات ایجاد نشود، زیرا در صورت نرسیدن مواد اولیه، استفاده از تمام ظرفیت‌های تولیدی داخل کشور ممکن نخواهد بود. از سوی دیگر کاهش موانع تولید و بهبود فضای کسب و کار اهمیت فراوانی دارد. آرگون ادامه داد: در کنار آن، بحث کاهش هزینه‌های تولید و قیمت تمام شده کالاها نیز موضوع مهم دیگری است که باید در دستور کار قرار بگیرد و به این ترتیب امکان رقابت کالاهای ایرانی با محصولات خارجی افزایش پیدا کند. به گفته این عضو اتاق بازرگانی تهران، برای گسترش بازار کالاهای داخلی، قطعا موضوع توسعه صادرات غیرنفتی اهمیت فراوانی دارد و باید با ارتقای کیفیت و بهینه‌سازی فرایند تولید، بازار کالاهای تولید داخل را گسترش دهیم.

کشور نیازی به واردات کودهای آماده مصرف ندارد

ایرنا| رییس هیات‌مدیره انجمن صنفی تولیدکنندگان کودهای کشاورزی با بیان اینکه تمامی کودهای مصرفی کشور از محل تولید داخل تامین می‌شود گفت: کشور هیچ نیازی به کودهای آماده مصرف وارداتی مشابه تولید داخل ندارد. قباد فرهادی با تاکید بر کیفی بودن کودهای شیمیایی تولید داخل نسبت به برندهای خارجی اظهار داشت: ۹۰ درصد کودهای تولید داخلی در بسته‌بندی‌های شکیل خارجی عرضه می‌شود. وی با بیان اینکه وجود کودهای شیمیایی امریکایی و اروپایی در کشور دروغی بیش نیست، افزود: در حال حاضر به دلیل وجود تحریم‌ها علیه ایران، حتی داروهای مربوط به بیماری‌های خاص امریکایی و اروپایی وارد کشور نمی‌شود. به گفته رییس هیات‌مدیره انجمن صنفی تولیدکنندگان کودهای کشاورزی، کود مصرفی کشور بیش از ۴ میلیون تن است درحالی که براساس آمار گمرک جمهوری اسلامی کمتر از ۱۰ هزارتن کود آماده مصرف (دودهم درصد) وارد کشور می‌شود. وی مواد سازنده کود را ۹۰ درصد آب و ۱۰ درصد ماده موثره دانست و ادامه داد: در حال حاضر مواد اولیه و تکنیکال کود از چین، هند، روسیه، آسیای میانه و ترکیه تامین و وارد می‌شود. رییس هیات‌مدیره انجمن صنفی تولیدکنندگان کودهای کشاورزی محور مشکلات صنعت تولید کودهای بخش کشاورزی کشور را تخصیص ارز یارانه‌ای به واردات کودهای آماده مصرف، تجارت کود، افزایش قیمت مواد اولیه پتروشیمی‌های داخلی، افزایش هزینه‌های ناشی از تحمیل تشدید نظارت‌ها و عدم اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی برشمرد. وی تصریح کرد: دولت ارز یارانه‌ای ۴۲۰۰ تومانی را بدون احتساب مالیات و ارزش افزوده به واردات کودهای آماده مصرف تخصیص می‌دهد که سودهای کلان ناشی از واردات کودهای آماده مصرف مستقیم به جیب واردکنندگان می‌رود در عین حال به دلیل معافیت از پرداخت مالیات و ارزش افزوده این کالاها با قیمت‌های پایین به بازار عرضه می‌شوند. فرهادی گفت: در حالی که تولیدکنندگان داخلی مشابه همین کودها را با افزایش هزینه‌های تولید، ارز آزاد و پرداخت مالیات و ارزش افزوده تولید می‌کنند که موجب افزایش قیمت تولیدات داخلی نسبت به مشابه وارداتی آنها می‌شود.