توسعه اولین لنز هوشمند واقعیت افزوده

۱۳۹۸/۱۰/۲۸ - ۰۰:۲۷:۳۳
کد خبر: ۱۶۱۷۰۸

شرکت امریکایی «موجو ویژن (Mojo Vision) » به‌تازگی موفق‌به توسعه لنزهای هوشمند مبتنی بر فناوری واقعیت افزوده شده است. به گزارش ایسنا به‌نقل از دیلی میل، یک شرکت امریکایی لنزهای هوشمندی توسعه داده که کاربران توسط آن می‌توانند تنها با نگاه کردن به هر گوشه محیطی که هستند، منوی‌ آن را فعال کنند و به راحتی پیام‌هایشان و وضعیت آب و هوا را چک کنند. این شرکت لنزهای مذکور را نخستین لنزهای هوشمند جهان نامیده است؛ چراکه تنها با حرکت چشم افراد منوی‌ آن فعال می‌شود و افراد می‌توانند توسط آن کارهایی نظیر چک کردن پیام‌هایشان یا جست‌وجو در اینترنت را انجام دهند. یک صفحه نمایش کوچک در گوشه لنز Mojo  تعبیه شده است که کاربر برای فعال کردن باید لحظه‌ای به گوشه مکانی که در آن در حال حرکت است، نگاه کند. این بدان معناست کاربرانی که پیام دریافت می‌کنند، مجبور نیستند تلفن خود را از جیب یا کیف خود بیرون بیاورند تا آن را بخوانند، بلکه می‌توانند با لنزهای خود به راحتی پیام‌ها را مشاهده کنند.

این لنزها قابل اتصال به اینترنت نیز هستند؛ به این معنی که کاربران می‌توانند تقریباً سریعاً به هر اطلاعاتی که نیاز دارند، دست یابند؛ برای مثال آنها در حال قدم زدن در خیابان هستند و دلشان می‌خواهد نزدیک‌ترین رستوران سوشی آن مکان را پیدا کنند که با اتصال به اینترنت لنز به راحتی این کار قابل انجام است. لنزهای مذکور مجهز به چند میکروالکترونیک و متراکم‌ترین میکرونمایشگر در جهان است که طبق گفته‌ها دارای وضوح ۱۴ هزار پیکسل در هر اینچ است و برای نمایش اطلاعات به کاربر از آن استفاده می‌کند. کاربران برای فعال کردن صفحه نمایش و دیدن اعلان، تقویم آب و هوا و موسیقی، فقط باید چشم خود را به سمت گوشه هر مکانی که هستند لحظه‌ای بچرخانند تا منو فعال شود. کاربران می‌توانند با خیره شدن به پیکان کنار هر آیتم، این آیتم‌ها را با جزییات بیشتری مشاهده کنند. به گفته سازنده این لنز توسط یک سیستم القایی مخصوص شارژ شده و هر شب باید ضدعفونی شود.

این لنزها درحال حاضر پیش‌نمونه هستند، با این حال شرکت‌هایی مانند «ال‌جی» و «موتورولا» از آن حمایت کرده‌اند. البته برای استفاده از این محصول در آینده نزدیک نباید دلخوش کرد؛ چون نمونه‌ای که در نمایشگاه CES امسال نمایش داده شد، به پردازنده و باتری بزرگ متصل شده بود و خبرنگاران اجازه قرار دادن آن درون چشمان خود را نداشتند. علاوه بر این شرکت سازنده باید مجوزهای لازم را از سازمان غذا و داروی امریکا بگیرد.