اخبار
جزییات ابلاغیه وزارت صمت در مورد نان
خبرگزاری فارس | قائم مقام وزیر صمت با ارسال نامهای به روسای سازمانهای صمت 31 استان و جنوب کرمان، بر ضرورت بهکارگیری ناظران افتخاری به خصوص از جامعه فرهنگیان و بسیج اصناف برای نظارت بر قیمت و کیفیت نان تاکید کرد. حسین مدرس خیابانی، اعلام کرد: همانطوری که بارها در سیاستهای کنترل بازار اشاره گردیده، نظارتهای مردمی نقش بسزایی در کنترل بازار و حفظ آرامش آن دارند و بهرهگیری از ظرفیت بازرسان افتخاری در ادوار مختلف در دستور کار حوزه بازرسی و نظارت همواره مورد توجه بوده است. در بخشی از این نامه آمده است: لذا به منظور احیای نظارتهای مردمی و بهرهگیری از این ظرفیت با کسب تجارب گذشته و رفع برخی از نارساییها خواهشمند است دستور فرمایید با فوریت در این مرحله با استفاده از توانمندی و گزینش بخشی از اقشار هدف از ظرفیت حضور و نقش تعیینکننده فرهنگیان عزیز و نیروهای غیور بسیج اصناف با صدور کارت شناسایی (در چارچوب ضوابط و دستورالعمل سازمان حمایت) جهت نظارت بر قیمت و کیفیت نان همکاری لازم را با بازرسهای صمت، اتاقهای اصناف، تعزیرات و بازرسان اتحادیههای صنفی نانوایان سراسر کشور به عمل آورند. در بخش دیگری از این نامه آمده است: شایسته است با عطف توجه به این مهم و بهرهگیری از همه ظرفیتهای نظارتی به ویژه موضوع بازرسان افتخاری، طرح ویژه نظارتی با عنوان درج قیمت نان و همینطور نظارت بر رعایت قیمت و کیفیت نان با همکاری سایر دستگاههای ذیربط از جمله سازمان تعزیرات، وزارت بهداشت، استانداری و فرمانداریها اقدام و نتیجه اقدامات را علاوه بر سازمان حمایت به اطلاع مردم برسانید.
ضرورت بازپسگیری بازار فرش
فرحناز رافع رییس مرکزملی فرش ایران در نشستی پیرامون اهمیت سیاستگذاری در عرصه داخلی فرش دستباف توضیحاتی داد و گفت: توسعه هدفمندسازی پژوهش، آموزش، تبلیغات و پژوهش، هویت بخشی فرش دستباف و شناسنامه دارسازی فرش با مشخصات کد بافنده در عرصه بینالمللی با استفاده از تحول دیجیتال اهمیت بسزایی دارد.رییس مرکز ملی فرش ایران، ارتقاء کیفیت و روانسازی تولید، ایجاد و توسعه کارگاههای متمرکز و غیرمتمرکز و استفاده از فناوری روز را بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: اصلاح ماده ۱۲۱ آییننامه اجرایی قانون امور گمرکی و نگاه ویژه به ماده ۷۵ ورود موقت فرش از مطالبات مرکز ملی فرش و بخش خصوصی است و بیمه قالی بافان از مهمترین مطالبات این بخش است.
قائممقام وزیر صنعت در امور بازرگانی نیز در این نشست، گفت: امروز عزم جدی شروع شده تا بخش خصوصی از ظرفیتهای مرکز ملی فرش ایران استفاده کند و جایگاه فرش دستباف در بازار جهانی باز پس گرفته شود. از سوی دیگر، عبدالله بهرامی مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونیهای تولیدکنندگان فرش دستباف، بهروزرسانی سند راهبردی فرش دستباف و همگرایی تشکلهای فرش دستباف را باعث تقویت بخش خصوصی و تقویت وضعیت تولید و صادرات برشمارد.