سهم 40درصدی فارغالتحصیلان از مهارتآموزی
رییس سازمان فنی و حرفهای کشور گفت: بازار کار فعلی کشور به نیروی کار ماهر احتیاج دارد و بر این اساس باید به دنبال افزایش مهارت واجدین ورود به بازار کار باشیم.
علیاوسط هاشمی با اشاره به ضرورت توانمندسازی جامعه انسانی اظهار کرد: با تلفیق مهارت، دانش و آموزش میتوانیم زمینه ارتقای توانمندی جامعه انسانی را فراهم کنیم. به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه مهارت آموزی سرمایه مهمی برای کشور است، ادامه داد: مهارت آموزی راهکار مناسبی برای اشتغالزایی و برون رفت از وضعیت بیکاری است.
اوسط هاشمی توضیح داد: بازار کار فعلی کشور به نیروی کار ماهر احتیاج دارد و بر این اساس باید به دنبال افزایش مهارت واجدین ورود به بازار کار باشیم.
این مسوول اضافه کرد: ارتقای مهارت در جامعه میتواند بستر را برای رویش صنایع بزرگ و کارآفرینی فراهم کند. وی با تاکید بر اینکه نظام آموزشی مهارتی در پایه انعطاف و قبول تفاوتها و تغییر استوار است، گفت: ما باید منطبق با تغییر و تحول شگرف تکنولوژی زمینه را برای پاسخگویی به مطالبات متناسب با ظرفیتها آماده کنیم. رییس سازمان فنی و حرفهای کشور در ادامه با اشاره به تعداد مهارت آموزان سازمان فنی و حرفهای گفت: سالانه حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار داوطلب به مراکز آموزش فنی و حرفهای کشور وارد میشوند. این مسوول تاکید کرد: ۴۰ درصد این افراد فارغالتحصیلان دانشگاهی هستند که برای اضافه کردن مهارت در کنار دانش خود به این مراکز مراجعه میکنند. اوسط هاشمی گفت: از یک میلیون و ۵۰۰ هزار داوطلب حدود ۴۵ تا ۶۰ درصد به بازار کار راه پیدا میکنند به دلیل اینکه مهارت آموختهاند.
وی همچنین به تعداد مراکز آزاد فنی و حرفهای در کشور اشاره کردو افزود: طی بیش از چهار دهه گذشته حدود ۱۲ هزار آموزشگاه آزاد در بحث مهارت آموزی از فنی و حرفهای مجوز کار اخذ کردهاند.
رییس سازمان فنی و حرفهای کشور گفت: طبق برنامه ششم توسعه حدود ۵۰ درصد ظرفیت آموزش و پرورش و ۳۰ درصد ظرفیت مراکز آموزش عالی باید تغییر جهت داده و به سمت مهارت حرکت کند.