اخبار کلان
تاسیس ۱۲ مرکز نوآوری تعاونی در کشور تا پایان امسال
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به تاسیس مرکز نوآوری و توسعه تعاون در استانهای فارس و کردستان، از تاسیس ۱۲مرکز نوآوری و توسعه تعاون تا پایان سال خبر داد.
به گزارش مهر، محمد کبیری گفت: در یک سال گذشته تلاش کردیم به سمت نوآوری در بخش تعاون حرکت کنیم و زمان قابل توجهی برای برنامهریزی در این خصوص صرف شد. معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: یکی از این اقدامات، برنامهریزی برای افتتاح مراکز نوآوری و توسعه تعاون در استانهایی است که ظرفیت این کار را داشتند و بر این اساس تا پایان سال این مراکز در ۱۲ استان افتتاح میشود. کبیری، ایجاد زیست بوم فناوری و نوآوری در بخش تعاون را اقدام دیگر در راستای ایجاد نوآوری در بخش تعاون عنوان کرد. معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین با تاکید بر اینکه نیازمند توسعه فناوری بخش تعاون هستیم، گفت: باید از این طریق بهرهوری افزایش یابد و خدماتدهی تعاونیها به روز شوند که این مهم جز در فضای نوآور و مدرن محقق نمیشود. این مقام مسوول ادامه داد: در مراکز نوآوری و توسعه تعاون به دنبال تغییرات ساختار موجود هستیم؛ همچنین میتوانیم از ظرفیت صندوق ضمانت سرمایهگذاری بخش تعاون استفاده کنیم. معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به هدفگذاری توسعه زیست بوم نوآوری در بخش تعاون در سال آینده گفت: تعاونیها میتوانند از امکانات بانک توسعه تعاون و صندوق ضمانت سرمایهگذاری تعاون به لحاظ مالی، لجستیکی و ساختاری نیز بهرهمند شوند.
حقوقها باید به صورت پلکانی افزایش پیدا کند
عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۹۹ رسیدگی به معیشت اقشار کم درآمد جامعه را در اولویت کاری کمیسیون تلفیق عنوان کرد و گفت: افزایش پلکانی حقوقها به نفع اقشار کم درآمد و دریافت مالیات از ملاکان، دو راه در نظر گرفته شده جهت کمک به اقشار کم درآمد جامعه است.
عباس پاپیزاده عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۹۹ در گفتوگو با خانه ملت با بیان اینکه رسیدگی به معیشت اقشار کم درآمد جامعه در اولویت کاری کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۹ است، گفت: از آنجا که معیشت مردم به دلایلی همچون مشکلات ناشی از تحریم، افزایش قیمت کالا و عدم تنظیم بازار آسیب جدی دیده، اولویت کمیسیون تلفیق رسیدگی به معیشت مردم و اصلاح این مهم است. نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی یکی از راههای اصلاح معیشت مردم را افزایش حقوق کارکنان دانست و توضیح داد: دولت در لایحه بودجه صرفا افزایش ۱۵ درصدی را لحاظ کرده که کافی نیست به همین دلیل نباید حقوق تمامی اقشار حقوقبگیر یکسان افزایش یابد بلکه حقوقها باید مانند سالهای گذشته به صورت پلکانی به نفع اقشار کم درامد افزایش پیدا کند بهطوری که اقشار با درآمد پایینتر بیشترین افزایش حقوق را داشته باشند. پاپیزاده بیان کرد: راه دیگر برای کمک به معیشت مردم تعریف یک سری منابع درآمدی جدید است به عنوان مثال شرکتهای دولتی موظف شدهاند یک درصد از درآمد خود را در اختیار دولت قرار دهند تا بتواند برای افزایش حقوق کارکنان استفاده شود. عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه اضافه کرد: منبع دیگر در نظر گرفته شده برای افزایش حقوق کارکنان وضع مالیات برای افراد دارای چندین خانه و ملک است. درواقع از طریق این منابع برای اصلاح وضعیت معیشتی اقشار کم درآمد در سال آینده قدمهای جدی برداشته خواهد شد.
درآمد فرزندان به عنوان درآمد سرپرست خانوار محاسبه نشود
نماینده مردم شهر بابک در مجلس، گفت: درآمد فرزندان نباید به عنوان درآمد سرپرست خانوار محاسبه شود زیرا این موضوع باعث شده تا بسیاری از افراد از لیست خارج شوند. علی اسدی کرم عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خانه ملت، در خصوص، عدم پرداخت یارانه معیشتی به برخی از خانوارها، گفت: تعداد بسیار زیادی از افرادی که به نمایندگان مراجعه میکنند نسبت به عدم پرداخت یارانه معیشتی اعتراض دارند. نماینده مردم شهر بابک در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه درآمد فرزندان نباید به عنوان درآمد سرپرست خانوار محاسبه شود زیرا این موضوع باعث شده تا بسیاری از افراد از لیست خارج شوند، ادامه داد: بخش زیادی از درآمد فرزندان وارد سبد خانوار نمیشود و به عنوان پس انداز برای آینده از آن استفاده میکنند. این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مسوولان حوزه پرداخت یارانههای معیشتی باید نظارت و رسیدگی لازم را اعمال و در تعیین سبد درآمدی خانوار دقت لازم را داشته باشند، عنوان کرد: باید در شرایط بهتری میزان درآمد خانوارها محاسبه شود سپس آنها را از لیست متقاضیان حذف کنند.