زنجیره ارزش گوجهفرنگی در کرمانشاه تکمیل میشود
کرمانشاه|معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه با اشاره به ظرفیت تولید گوجه فرنگی در استان، تکمیل زنجیره ارزش این محصول را در دستور کار برنامههای استان دانست. هدایت حاتمی دیروز در جلسه زنجیره ارزش تولید گوجه فرنگی در استانداری، گفت: بر اساس آماری که سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) اعلام کرده ایران ششمین کشور تولیدکننده گوجه در جهان است و در استان کرمانشاه هم بیش از پنج هزار هکتار از زمینهای کشاورزی به کشت این محصول اختصاص دارد که سالانه نزدیک به ۴۰۰ هزار تن از آن برداشت میشود. اوافزود: بهبود روش کشت، ایجاد گلخانههای تولید گوجه فرنگی، توسعه مراکز تولید نشا در سطح ۲۰ هکتار، پرداخت به موقع مطالبات کشاورزان و ایجاد فراوریهای جدید در حوزه گوجهفرنگی از مهمترین دستورکارهای این جلسه بود که بر آنیم با حل موانع موجود به توسعه کشت، افزایش تولید و ایجاد فرآوریهای مرتبط با تکمیل زنجیرههای ارزش به اهداف مورد نظر در این رابطه برسیم. چشمانداز مطلوبی که در نظر داریم این است که با ایجاد سردخانه ویژه نگهداری گوجه فرنگی، ایحاد شرکتهای دانش بنیان برای تولید بذر هیدرو گوجه، ایجاد صنایع بستهبندی مخصوص گوجه و فرآوریهای آن، این زنجیره را تکمیل کنیم.