تولید روزانه 50 هزار ماسک با حمایت بنیاد برکت

۱۳۹۸/۱۲/۲۵ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۶۵۵۶۰
تولید روزانه  50 هزار ماسک با حمایت بنیاد برکت

به گفته مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام، روزانه 50 هزار ماسک تنفسی در واحدهای تحت حمایت این بنیاد تولید می‌شود. امیرحسین مدنی در حاشیه بازدید از کارگاه‌های تولید ماسک تنفسی و پوشاک بیمارستانی در محله شهید هرندی تهران اظهار داشت: از آن‌جا که 5 درصد از طرح‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور بنیاد برکت در حوزه کاری خیاطی است، پس از بروز و شیوع بیماری کرونا در کشور و با توجه به حساسیت‌های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در زمینه کمک‌رسانی، فراخوانی به این کارگاه‌های خیاطی داده شد تا اگر آمادگی دارند، تولیدات‌شان را به سمت تولید ماسک‌های تنفسی و پوشاک بیمارستانی ببرند. وی با اشاره به اینکه بنیاد برکت سرمایه در گردش کارگاه‌های داوطلب را تامین می‌کند، خاطرنشان کرد: ماسک‌های تنفسی، پوشاک بیمارستانی (گان) و محافظ‌های صورت (شیلد) تولید شده در کارگاه‌های مورد حمایت بنیاد برکت از طریق وزارت بهداشت و درمان توزیع می‌شود. مدنی افزود: کارگاه‌های مورد حمایت بنیاد برکت در حال حاضر روزانه 50 هزار ماسک، 3700 پوشاک بیمارستانی و 2 هزار محافظ صورت تولید می‌کنند. مدیرعامل بنیاد برکت تاکید کرد: اگر مواد اولیه و سرمایه در گردش مهیا باشد امکان تولید روزانه 300 هزار ماسک تنفسی نیز امکان‌پذیر است و ما در بنیاد برکت به دنبال تحقق این مهم هستیم. مدنی تصریح کرد: کارگاه‌هایی که طی یک‌سال اخیر با حمایت بنیاد برکت در محله شهید هرندی ایجاد شده‌اند، در شرایط فعلی کشور، تولید ماسک و اقلام مصرفی پزشکی را در دستور کار قرار داده‌اند. به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، هم‌اکنون با حمایت مرکز توسعه کسب و کار هرندی (مجری طرح اشتغال بنیاد برکت) در زمینه استقرار پروتکل‌های بهداشتی، تامین فضا، تجهیزات اضافی و بازار مورد نیاز برای ۴ کارگاه عضو شبکه کسب و کار محله، روزانه ۲۰ هزار ماسک و ۲ هزار محافظ صورت پزشکی تولید می‌شود. وی یادآور شد: در صورت تامین مواد اولیه یا پیش‌خرید محصولات، ظرفیت تولید روزانه ۲۰۰ هزار ماسک و ۱۲ هزار شیلد، در شبکه کسب و کارهای مورد حمایت بنیاد برکت در محله هرندی وجود دارد. مدنی ادامه داد: علاوه بر این اقدامات، کارخانه‌های مشارکتی بنیاد برکت که در حوزه تجهیزات پزشکی فعال بوده‌اند، با توجه به نیازهای درمانی و بهداشتی کشور به سمت تولید محلول ضدعفونی‌کننده و لباس‌های ایزوله برای پزشکان و پرستاران رفته‌اند و 60 هزار دست پوشاک بیمارستانی را تولید می‌کنند. این کارخانه‌ها در بخش محلول‌های ضدعفونی هم با همه توان و به شکل تمام وقت مشغول به فعالیت هستند.

مدیرعامل بنیاد برکت با بیان اینکه محله شهید هرندی یکی از نقاط هدف ستاد اجرایی فرمان امام است، گفت: ستاد اجرایی فرمان امام از سال گذشته اقدامات دامنه‌داری را در زمینه‌های خدمات اجتماعی، درمانی و اشتغال‌زایی در این محله داشته است. در همین راستا، بنیاد برکت 300 فرصت شغلی را در محله هرندی ایجاد کرده که بخشی از آنها با توجه به نزدیکی این محله به بازار تهران، در رسته خیاطی است. وی افزود: بنیاد برای سال جدید نیز ایجاد 400 شغل دیگر را در محله شهید هرندی در دستور کار دارد. مدیرعامل بنیاد برکت ادامه داد: بنیاد در سال جاری 40 طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور را در مناطق محروم راه‌اندازی کرده که ایجاد 120 هزار شغل را به دنبال داشته است. مدنی اظهار داشت: بنیاد برکت در سال 99 علاوه بر ادامه فعالیت‌ها در محله شهید هرندی، در مناطق حاشیه‌نشین استان تهران و شهرهایی همچون رباط کریم و بهارستان که به لحاظ اجتماعی آسیب‌پذیر هستند، حضوری جدی در حوزه اشتغال‌زایی خواهد داشت. مقدمات این مهم در حال فراهم شدن است و انتخاب تسهیل‌گران و مجریان برای اشتغال‌زایی در حوزه اجتماع‌محور آغاز شده است.

   بسیج تمام امکانات برای مقابله با کرونا

در راستای اجرای دستور رییس ستاد اجرایی فرمان امام مبنی بر بسیج تمام امکانات برای مقابله با کرونا، تولید ماسک توسط نیروهای جهادی این ستاد آغاز شد. محمد ترکمانه مدیرعامل بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام با اعلام این خبر گفت: با توجه به نیاز مردم و کمبود موجود، درکنار تولید ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده در کارخانه‌های متعلق به ستاد اجرایی فرمان امام، تولید ماسک توسط نیروهای جهادی همکار بنیاد احسان هم در روزهای گذشته آغاز شده است.  وی افزود: این ماسک‌ها در کارگاه‌های متعلق به همین گروه‌های جهادی و با حمایت ستاد اجرایی فرمان امام تولید می‌شود و جهت توزیع تحویل وزارت بهداشت می‌شود. ترکمانه خاطرنشان کرد: در حال حاضر روزانه 50 هزار ماسک بهداشتی در این کارگاه‌ها تولید و تحویل دولت می‌شود. وی افزود: توزیع بسته‌های بهداشتی در مناطق محروم و ضدعفونی کردن معابر عمومی از دیگر اقدامات نیروهای جهادی بنیاد احسان می‌باشد.