برنامههای کمک به قشرهای ضعیف سریعتر اجرا شود
رهبر معظم انقلاب اسلامی در خجسته عید نیمهشعبان و میلاد حضرت بقیهاللهالاعظم ارواحنا فداه سخنانی را به صورت زنده و تلویزیونی ایراد داشتند.
گزیده بیانات رهبر معظم انقلاب را میخوانید:
در تاریخ بشر کمتر دورهای اتفاق افتاده باشد که آحاد بشری در همه جای عالم به قدر امروز احساس نیاز به یک منجی داشته باشند. چه نخبگان که آگاهانه این نیاز را احساس میکنند و چه مردم که در ناخودآگاه خود به یک منجی و مهدی احساس نیاز میکنند.
امروز بعد از آنی که بشریت مکاتب و مسلکهای گوناگون را تجربه کرده از کمونیسم تا لیبرالدموکراسی غربی، اما بشر احساس آرامش نمیکند
بشر با پیشرفتهای حیرتآور، احساس آرامش نمیکند. بشریت دچار فحشا و گناه و بیعدالتی و شکاف طبقاتی بسیار وسیع است. بشر دچار سوءاستفاده قدرتها از علم است و بشر دچار سوءاستفاده از کشفیات طبیعت است.
امروز بیعدالتی در دنیا از علم تغذیه میکند یعنی علم پیشرفته در خدمت بیعدالتی و سلطه بر ملتها است. حل اینها به یک قدرت الهی نیاز دارد؛ به دست پرقدرت امام معصوم. لذا ماموریت بزرگ حضرت بقیهالله الاعظم(عج) قسط و عدل است.
وعده فرج و حرکت عظیم الهی در انتهای تاریخ برای برقراری عدالت ایجاد خواهد شد و البته زندگی واقعی بشر در آن زمان شروع خواهد شد.
برای اینکه نیاز به عدالت جهت پیدا کرده و مفید باشد در اسلام از ما انتظار خواسته شده است که فراتر از نیاز است. انتظار یعنی امید و اعتقاد به اینکه آینده قطعی وجود دارد و این انتظار سازنده است.
انتظار به معنای دست روی دست گذاشتن نیست بلکه به معنای اقدام کردن است و باید انسان احساس کند که عاقبتی وجود دارد که باید برای آن تلاش کرد.
جامعه مهدوی جامعه قسط برادری و علم و عزت است. انتظار فرج غیر از بیصبری و مدت معین کردن است. بیصبری کردن و پا کوبیدن برای فرج نیست بلکه باید خود را آماده برای حضور امام عصر کرد.
انسان نباید عجله کند بلکه باید بر اساس حکمت عمل کرد. مراد از انتظار فرج، فرج نهایی است و فرج بعد از هشدار و حوادث همه گیر مانند حوادث امروزه دنیا که برخی را ناراحت کرده و حتی برخیها خودکشی کردهاند.
این موضوع [کرونا] آزمونی برای دولتها و ملتهاست. ملت ایران در آزمون و بیماری عمومی و وبای مدرن کرونا خوش و خوب درخشید.
اوج این افتخار ملی به مجموعه درمانی کشور متعلق است. عظمت کار مجموعه درمانی و ارزش فداکاری آنها اعم از پزشکان و پرستاران بسیار زیاد است. اینها جان و سلامت خود را در خدمت مردم قرار دادند و این خاطرات جامه پزشکی در حافظه ملت به خوبی به یادگار خواهد ماند.
در کنار اینها، داوطلبانی هم بودند که عضو جامعه پزشکی هم نبودند، طلاب، دانشجویان و هزاران بسیجی و آحاد مردم خدمات باارزشی که واقعا از توصیف بالاتر است ارایه کردند. در کنار اینها نیروهای مسلح که از همه توان خود حتی در زمینههای علمی و ساخت و ساز و تولید امکانات بهداشتی و درمانی استفاده کردند.
متقابلا فرهنگ و تمدن غربی هم محصول خود را نشان داد- آنچه در امریکا و اروپا اتفاق افتاد، بعضی از آنها در تلویزیون نشان داده شد، برخی هم نشان داده نشد. اینکه یک دولت ماسک و دستکش مربوط به دولت و ملت دیگر را برای خود ببرد یا مردم هر روز در ظرف مدت کوتاهی فروشگاهها را تخلیه کنند و برای خرید بیشتر تلاش کنند. یا کسانی برای چند دستمال توالت به جان هم بیافتند یا برای خرید اسلحه صف بکشند چون احساس خطر میکنند. یا اینکه بیمار پیر را معالجه نکنند.
بعضیها از ترس کرونا و مرگ خودکشی کردند. این البته نتیجه منطقی و طبیعی فلسفه حاکم بر تمدن غربی است که فلسفه مادی و اغلب بیخدایی است.
یکی از سناتورهای غربی همین چند روز پیش گفته بود که غرب وحشی زنده شد. وقتی میگوییم غرب روحی وحشی دارد که با ظاهرش منافاتی ندارد، برخی انکار میکنند.
بعد دیگر این حادثه رفتار عمومی ملت ما در به کار بستن توصیهها است. مردم واقعا آنچه را ستاد ملی مبارزه به صورت قاطع اعلام میکند، مردم رعایت میکنند. ممکن است چیزی را به صورت مردد اعلام کنند و مردم به آن صورت رعایت نکنند، اما آنجا که قاطع اعلام میکنند مردم رعایت میکنند. نمونهاش روز 13 فروردین است که کسی باور نمیکرد مردم ایران سیزده به در نروند، اما مردم به توصیه عمل کردند.
کرونا مشکل بزرگی برای بشریت است لاکن این مشکل در قیاس با بسیاری از مشکلات چیز کوچکی به حساب میآید. مشکلات فراوانی را در دنیا و کشور خودمان داشتیم که از این حادثه کمتر نبود بلکه بیشتر بود. از جمله درست در 32 سال پیش در همین ایام هواپیماهای صدام مواد شیمیایی را در بخشهایی ریختند و از مردم ما و مردم خوشان هزاران نفر را کشتند و البته همه قدرتهای بزرگ هم از صدام حمایت میکردند.
مساله کرونا ما را نباید از توطئه دشمنان و استکبار غافل کند؛ دشمنی استکبار با اصل نظام جمهوری اسلامی است. اصل جمهوری اسلامی و مردمسالاری اسلامی از نظر استکبار قابل فهم نیست.
برای برخی از اقشار ضعیف مسوولان فکرهایی کردهاند و توصیه میکنم که مسوولان دولتی هر چه سریعتر این برنامهها و فکرها را اعلام و اجرا کنند.
عدهای از مردم در شرایط فعلی زندگی سختی میگذراند و مردمی که دست باز دارند از آنها حمایت کنند.
ماه رمضان در پیش است و این ماه انفاق و ایثار و نیازمندان است و نیاز است که رزمایشی برای کمک مومنانه به نیازمندان به وجود آید تا به فقرا کمک شده و خاطره خوشی در اذهان ایجاد شود.
مسوولان و فعالان جوان در عرصه علم و فناوری نباید جهش تولید را فراموش کنند و بایستی به هر قیمتی که هست آن را دنبال کرده و کشور را جهش دهیم. جوانان باید ساخت و ساز و تولید نیازهای فراوان کشور در آزمایشگاهها را دنبال کنند.
انشاءالله آرزوهای ملت بزرگ ایران با فرج حضرت ولیعصر تحقق بخشیده خواهد شد.