ویژه

۱۳۹۹/۰۲/۱۸ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۶۶۹۵۹

وضعیت سهم بازار اپراتورهای تلفن همراه تا پایان سال ٩٨

جدیدترین گزارش منتشر شده توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری) درباره سهم بازار اپراتورهای تلفن همراه، حاکی از سهم ۵٣.١۴۴ درصدی همراه اول در برابر سهم ۴٣.۴۵٣ درصدی ایرانسل و سهم ٣.٣٩٢ درصدی رایتل است. بر این اساس، همراه اول که در سه‌ماهه اول سال ۹۸، سهم بازار ۵٢.۴٣۴ درصدی را در اختیار داشت، موفق شده با ٧١ صدم درصد افزایش، به سهم بازار ۵٣.١۴۴ درصدی دست یابد که بیشترین رشد در بین اپراتورهای تلفن همراه در سال ٩٨ است.  سهم بازار ایرانسل و رایتل نیز با به ترتیب ٣۶صدم درصد افزایش و ١.٠٣ درصد کاهش به ۴٣.۴۵٣ و ۳.۳۹٢ درصد رسیده است.

خشکی گلو زمینه‌ساز افزایش فعالیت کرونا است

دکتر زهرا عبداللهی در نشست خبری که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به اینکه در ماه رمضان سال جاری، با کرونا مواجهیم، خوب است که نکاتی را درباره تغذیه صحیح در ایام روزه داری بدانیم. اولین نکته اینکه اصولا در ایام روزه داری و ماه مبارک رمضان هم رعایت اصول تغذیه درست در وعده‌های سحر، افطار و بعد از آن، نقش مهمی در حفظ سلامت ما دارد و باید اصول تغذیه یعنی رعایت تعادل و تنوع را در تغذیه داشته باشیم و از همه گروه‌های غذایی به میزان کافی استفاده کنیم.  وی با بیان اینکه از مصرف زیاد مواد قندی و چربی‌ها در این ایام نیز باید خودداری کنیم، گفت: مصرف بی‌رویه مواد قندی، نوشیدنی‌های شیرین و مواد چرب و سرخ شده و مصرف زیاد نمک باعث تحریک و تضعیف سیستم ایمنی بدن می‌شوند. در حالی که برای مقابله با کرونا و تقویت سیستم ایمنی بدن نوع غذایی که می‌خوریم اهمیت زیادی دارد.  دکتر عبداللهی تاکید کرد: بنابراین، در وعده سحر نکاتی را که خوب است رعایت شود؛ مصرف سبزی، صیفی جات و سالاد است؛ زیرا این مواد حاوی آب هستند و در طول روز از تشنگی و خشکی گلو و دهان جلوگیری می‌کنند. باید توجه کرد که یکی از عوامل زمینه ساز برای فعالیت کرونا خشکی گلو و دهان است. بر همین اساس به میزان کافی سبزی و سالاد در وعده سحر بخورید که از خشکی دهان پیشگیری می‌کند. در عین حال این مواد حاوی ویتامین A و C هستند.  وی تاکید کرد: نوشیدنی‌های شیرین، مواد قندی شیرین برای سحر توصیه نمی‌شوند. زیرا احساس تشنگی را در طول روز تشدید می‌کنند. غذاهای چرب و پر ادویه هم برای سحر مناسب نیستند. در وعده افطار مهم است که با مایعات گرم، مواد قندی که سالم‌ترین آنها خرما است و یک غذای ساده و سبک مصرف شود. از افطار تا سحر باید به میزان لازم مایعات مصرف شود.