۸۰ درصد فاینانس و تامین مالی واحدهای تولیدی از طریق سیستم بانکی
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، با تاکید بر ضرورت فعال شدن بازار سرمایه برای تامین مالی واحدهای تولیدی، گفت: اکنون فشار حداکثری به بانکها اعمال میشود.
علی اکبر کریمی در گفتوگو با ایبِنا، با بیان اینکه بار اصلی تامین مالی واحدهای تولیدی بر دوش سیستم بانکی کشور است، گفت: توجه به مشکلات سیستم بانکی با هدف کمک به رفع چالشهای بحث تولید باید در دستور کار قرار بگیرد.
نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه اکنون رقمی در حدود ۸۰ درصد فاینانس و تامین مالی واحدهای تولیدی از طریق سیستم بانکی صورت میگیرد، افزود: باید تلاش کنیم تا روشها و راهکارهای دیگری نیز برای تامین مالی واحدهای تولیدی ایجاد شود.وی با بیان اینکه استفاده از ظرفیت بازار سرمایه یکی از مسیرهای کاهش اتکا به منابع بانکی است، تصریح کرد: متاسفانه در حال حاضر بازار سرمایه در خدمت تولید نبوده و منابع عظیمی که نقدینگی در بازار سرمایه روزانه دست به دست میشود و مرتب به حجم ارزش کلی بازار افزوده میکند هیچ نفعی برای این بخش ندارد.
کریمی از ورود کمیسیون صنایع و معادن مجلس به موضوع چرایی عدم استفاده از ظرفیت بازار سرمایه برای رونق تولید، گفت: به عنوان مسوول کمیته جهش تولید و بهبود محیط کسب و کار در کمیسیون صنایع و معادن به این موضوع به عنوان اولین اولویت رسیدگی کرده و در این حوزه با مسوولان مربوطه نیز نشستهایی را برگزار میکنیم.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم، با بیان اینکه باید منابع و سرمایههای سرگردان مردم به مسیر درست هدایت شود تا به این ترتیب رشد اقتصادی رخ دهد، افزود: برنامه مداری در این حوزه باید از سوی بانک مرکزی در دستور کار قرار بگیرد.
وی ادامه داد: ساماندهی وضعیت بازار به نفع تحقق شعار سال باید با هم فکری همه دستگاهها و همه قوا صورت بگیرد و انتظار صرف از بانک مرکزی اشتباه است. عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: باید راهکارهای جدید تامین مالی در بخش تولید اتخاذ و به این ترتیب شعار سال محقق شود.