تصمیم‌های جدید قوه مجریه در حمایت از مستاجران

۱۳۹۹/۰۵/۱۶ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۶۹۷۴۹

سخنگوی دولت گفت: در جلسه ستاد اقتصادی برای حمایت از مستاجران تصمیماتی همچون بسته حمایتی، بسته سیاستی و مالیات بر خانه‌های خالی گرفته شده که جزییاتش به‌زودی اطلاع‌رسانی می‌شود. به گزارش ایسنا، در پی ابتلای سخنگوی دولت به ویروس کرونا، نشست خبری این هفته علی ربیعی نیز به صورت مکتوب برگزار شد که طی آن وی در سومین بخش از پاسخگویی به پرسش خبرنگاران در جواب، سوالی درباره وضعیت مسکن و اینکه آیا دولت با مقصران این اتفاق برخورد می‌کند، اظهار کرد: اولا مسائل امروز بازار مسکن تابع بازارهای دیگر همچون کالا و ارزو همچنین نقدینگی انباشته شده و تمایل مردم به حفظ سرمایه است. حوزه مسکن در دولت‌های یازدهم و دوازدهم هیچ‌وقت تعطیل نشده است. آنچه که رییس‌جمهور بیان کرده‌اند معطوف به سعی بیشتر دولت در اتمام پروژه‌های ناتمام و بدون خدمات و عمدتا در بافت‌های فرسوده است. وی گفت: بزرگ‌ترین عملکرد دولت یازدهم و دوازدهم در بخش مسکن مهر صورت گرفته است. بیش از ۱ میلیون وسیصد هزار واحد مسکن مهر در دولت دوازدهم صورت گرفته است که عموما فاقد زیرساخت لازم بوده‌اند و هزینه و زحمات زیادی برای ساخت تنها متحمل شده است.

ربیعی تاکید کرد: طبق تصمیم دولت، سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی باید اراضی دولتی واقع شده در محدوده و حریم شهرها را برای بهره‌برداری به وزارت راه و شهرسازی واگذار کنند. سخنگوی دولت یادآور شد: در جلسه ستاد اقتصادی نیز برای حمایت از مستاجران تصمیمات جدی در قالب بسته حمایتی، بسته سیاستی و مالیات بر خانه‌های خالی گرفته شده است که به زودی جزییات آن اطلاع‌رسانی خواهد شد. ربیعی در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا دولت حاضر است لیستی شفاف از نمایندگان مجلس دهم را که به‌کارگرفته منتشر کند، تاکید کرد: همواره در تمامی ادوار مجلس تعدادی از کارکنان دولت ودستگاه‌های اجرایی در میان نمایندگان مجلس هستند و این افراد پس از اتمام دوره نمایندگی به دستگاه‌های خود برمی‌گردند. وی یادآور شد: بررسی‌های من نشان می‌دهد تعدادی از آنها درحال حاضر در مرخصی یا در مرخصی بدون حقوق به‌سر می‌برند. بنابر این در آینده نزدیک و با بازگشت این دوستان به محل کار سابق خود مشخص خواهد شد چه کسانی به محل کار خود در دستگاه‌های اجرایی و دولت بازگشته‌اند. سخنگوی دولت ادامه داد: اساس گردش نخبگان این است که افراد وقتی از مسندی کنار می‌روند همانند یک شهروند به جایگاه خود برگردند و هیچ کس بدون شایستگی در جایگاهی قرارنگیرد. ربیعی گفت: البته یقینا باید از تجربه چندین ساله این افراد در حوزه سیاست‌گذاری و قانونگذاری در حوزه‌های مختلف استفاده لازم را کرد.

سخنگوی دولت در پاسخ به این پرسش که واکنش دولت به گزارش بی‌بی سی در مورد پنهان کاری در زمینه آمار و ارقام مربوط به کرونا چیست، اظهار کرد: این موضوع بارها از سوی ستاد ملی کرونا و وزارت بهداشت مورد اشاره قرارگرفته است. در ایران همانند بسیاری کشورهای دنیا آمار ابتلا ومرگ و میر به این بیماری بر اساس تست PCR مشخص و به‌طور قطعی اعلام می‌شود. ما در ایران حتی افراد دارای بیماری زمینه‌ای و سالمندان مبتلا که دارای تست مثبت هستند را جزو آمار قطعی اعلام می‌کنیم در حالی که در بسیاری از کشورهای جهان اساسا این دو گروه را اعلام نمی‌کنند.