ویژه
حضور شرکت بهرهبرداری متروی تهران در نمایشگاه حمل و نقل ریلی
محسن محمدیان، مشاور مدیرعامل و مدیر ارتباطات و امور بینالملل شرکت بهرهبرداری متروی تهران با اشاره به اینکه شانزدهم اسفندماه بیست و دومین سال بهرهبرداری از متروی تهران و حومه است گفت: سعی کردهایم در این نمایشگاه دستاوردها و تجارب ٢١ سال بهرهبرداری از متروی تهران را در معرض دید صاحب نظران حوزه حمل و نقل که در این نمایشگاه حضور دارند، قرار دهیم. وی گفت: هدف از برگزاری این نمایشگاه حضور صنایع مرتبط با راهآهن و مترو، آشنایی با آخرین فعالیتها و اقدامات، تجمیع نمایشگاههای پراکنده صنعت حمل و نقل ریلی و همچنین ایجاد هماهنگیهای لازم و وحدت رویه در راستای توسعه نمایشگاه و برنامهریزی برای اجرای هدفمند و یکپارچهسازی در این خصوص است .مدیر ارتباطات و امور بینالملل شرکت بهرهبرداری متروی تهران و حومه تصریح کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا بازدید برای عموم آزاد نیست اما کارشناسان و دست اندرکاران حوزه حمل و نقل میتوانند از امروز چهارشنبه 13 تا شنبه 16 اسفند ماه 99 جهت بازدید از دستاوردهای شرکت بهرهبرداری متروی تهران و حومه از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۷ به سالن ۳۸B در نمایشگاه بینالمللی تهران مراجعه کنند. گفتنی است در این نمایشگاه ۵٨ شرکت داخلی حضور دارند.
اشتغالزایی برای ۴۲ هزار نفر با احیای ۱۲ هزار واحد تولیدی
امیرحسین مدنی، مدیرعامل بنیاد برکت در مراسم احیا و آغاز بهکار مجدد یک واحد تولید کنسرو ماهی در کاشان گفت: بنیاد برکت امسال برای احیای ۱۲ هزار واحد تولیدی خرد، کوچک و متوسط برنامهریزی کرده بود که بهطور کامل و صددرصدی محقق شده است. به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، در این مدت ۸۰ واحد متوسط صنعتی نیز احیا و به چرخه تولید بازگردانده شده است. همچنین با احیای این تعداد واحد تولیدی خرد، کوچک و متوسط، برای ۴۱ هزار نفر اشتغال ایجاد شده است.
مدیرعامل بنیاد برکت با تاکید بر احیای واحدهای صنعتی تعطیل و نیمه تعطیل در کشور اظهار داشت: امسال نسبت به سرمایهگذاری و مشارکت اقتصادی با ۱۳۰ واحد صنعتی اقدام کردیم که ۸۰ واحد از این تعداد قبلاً تعطیل بوده و پس از احیا به چرخه تولید بازگشتهاند. مدنی با تاکید بر جلب مشارکت و ظرفیتهای مردمی در فرآیند احیای واحدهای تولیدی خاطرنشان کرد: حجم کل سرمایهگذاری برای احیای این تعداد واحد تولیدی و صنعتی خرد، کوچک و متوسط یکهزار و ۶۳۶ میلیارد تومان است که سهم ۳۰ درصدی بنیاد برکت ۴۹۱ میلیارد تومان و ۷۰ درصد باقیمانده معادل یکهزار و ۱۴۵ میلیارد تومان از طریق مشارکتهای مردمی و آورده بخش خصوصی تامین شده است. وی با اشاره به آغاز بهکار مجدد کارخانه شمس درخشان کاشان به عنوان یکی از این واحدهای احیا شده، گفت: این کارخانه با حجم سرمایهگذاری ۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومانی احیا و به چرخه تولید بازگشته است. مدنی یادآور شد: این کارخانه ظرفیت تولید ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار قوطی کنسرو را در سال دارد و برای ۸۰ نفر اشتغالزایی کرده است که این تعداد با راهاندازی فاز دوم، به ۳۰۰ نفر خواهد رسید. وی افزود: این واحد تولیدی در سال ۹۷ آغاز به کار کرده بود اما فعالیت آن فقط پس از چند روز، بهطور کامل متوقف شد. این کارخانه با تاکید رییس ستاد اجرایی فرمان امام و با در اختیار گذاشتن سرمایه در گردش و اعتماد به کارآفرین احیا شده است.