ایرانشهر
اقدام عجیب شرکت برق در شهر جدید پردیس
مدیرعامل شرکت عمران پردیس از اقدام عجیب شرکت برق منطقهای استان تهران در این شهر خبر داد و گفت: تابستان امسال قطعا در تامین برق واحدهای مسکن مهر به مشکل میخوریم. مهدی هدایت در گفتوگو با تسنیم، یادآور شد: روزانه بهطور متوسط 200 تا 300 خانوار در پروژههای مسکن مهر شهر جدید پردیس ساکن میشوند. وی ادامه داد: برای تامین برق پایدار سایتهای مسکن مهر بر اساس برنامه ساکن شدن متقاضیان، از سالهای قبل یک ترانس 90 در پردیس نصب شده بود. وی افزود: این در حالی است که مدیرعامل برق منطقه استان تهران به جای تقویت بحث برق در شهر پردیس که نمونه بارز آن نوسانات برق در فاز 11 است، مطلع شدیم که ترانس 90 را با ترانس 30 جایگزین کردهاند. مدیرعامل شرکت عمران پردیس بیان کرد: با این کار با توجه به سکونت روزانه حدود 300 نفری در پردیس، قطعا در تابستان با مشکل تامین برق واحدهای مهر مواجه خواهیم شد.
آخرین دستورالعمل برای ورود مسافران به ایران
بر اساس آخرین دستورالعمل ابلاغ شده برای مراقبتهای بهداشتی در مبادی مرزهای هوایی، دریایی و جادهای ۱۳ کشور در فهرست ویژه و شامل ممنوعیت و ۲۷ کشور پرخطر شامل محدودیت و شرایط ویژه برای ورود به ایران در نظر گرفته شدند که برای هر کدام از این مقاصد و البته دیگر کشورهای خارجی پروتکلهایی پیشبینی شده است. به گزارش ایسنا، در پی گسترش شیوع ویروس کرونا در جهان به ویژه ویروس جهش یافته انگلیسی، دستورالعملها و پروتکلهای بهداشتی ویژهای از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا در نظر گرفته شده است که همه کشورهای خارجی در سه دستهبندی خاص تعریف شدند و مسافران برای ورود به ایران از هر کدام از آنهای باید شرایط خاصی داشته باشند و پروتکلهایی برایشان در نظر گرفته شده است. البته با توجه به میزان و وضعیت شیوع کرونا در کشورهای مختلف، فهرست به روزرسانی شده و با تغییراتی (ممنوعیت یا محدودیت) برای ورود مسافران از این مقاصد به کشور مواجه میشود که در آخرین این تغییرات انگلستان از فهرست کشورهای ممنوعه خارج شده و فرانسه جای آن را گرفت. بر اساس آخرین دستورالعمل ابلاغ شده برای مراقبتهای بهداشتی در مبادی مرزی هوایی، دریایی و جادهای کشورهای فرانسه، بوتسوانی، برزیل، جمهوری چک، عراق، استوانی، ایرلند، لسوتو، مالاوی، موزامبیک، اسلواکی، آفریقای جنوبی و زامبیا در ردیف کشورهای با شرایط ویژه (دارای واریانت انگلیسی) قرار گرفتهاند و مسافرانی که دو هفته قبل از موعد سفر در این کشورها مستقر بودهاند با ممنوعیت پذیرش به صورت مستقیم و غیر مستقیم به ایران مواجه شدهاند. البته این ممنوعیت شامل دیپلماتها و نمایندگان سازمانهای بینالمللی نمیشود. در دستهبندی دیگر نام کشورهای آلبانی، آندورا، بحرین، بولیوی، بوسنی و هرزگوین، کلمبیا، مصر، استونی، اکوادور، مجارستان، اردن، کوزوو، لتونی، لبنان، مالت، مولداوی، مونتگرو، مقدونیه شمالی، فلسطین، سنتلوسیا، صربستان، سیشل، اسلونی، سوئد، سوریه، تانزانیا، امارات متحده عربی نیز در فهرست کشورهای پرخطر با بروز بالای بیماری قرار دارند که برای ورودشان به ایران شرایط و پروتکلهای خاصی در نظر گرفته شده است. بر اساس شرایط اعلام شده از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا مسافران این کشورها برای ورود به ایران باید تست PCR منفی با اعتبار ۹۶ ساعته در مبداء را ارایه دهند و مسافران بالای هشت سال نیز پس از ورود به کشور باید دوباره تست بدهند که البته هزینه این تست از آنها دریافت شده و در صورت لزوم و اعلام از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا برای قرنطینه، هزینه آن را نیز مسافر باید پرداخت کند. مسافران بالای هشت سال از سایر کشورها نیز که در این دو فهرست جای نگرفتهاند در دستهبندی سوم قرار دارند و میتوانند با ارایه تست PCR منفی با اعتبار ۹۶ ساعته در مبداء و انجام مراقبتهای سندرومیک در مبادی هوایی، جادهای و دریایی به کشور وارد شوند. همچنین در صورت مشاهده علائم از آنها تست مجدد گرفته خواهد شد. البته نکته دیگری که در این دستورالعمل مورد تاکید قرار گرفته است اینکه مسافران برای ورود به ایران از طریق مرزهای زمینی ملزم به ارایه تست PCR هستند و غربالگریهای عمومی مورد نیاز نیز برای آنها انجام خواهد شد.
پاسخگویی ۲۴ ساعته درباره ثبتنام در سامانه املاک
وزارت راه و شهرسازی به منظور سهولت در ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان، ۲۴ ساعته، تلفنی و پیامکی به سوالات شهروندان پاسخ میدهد. به گزارش ایرنا، به منظور سهولت در ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان، ۲۴ ساعته به سوالات شهروندان پاسخ میدهد. بر همین اساس، مرکز ارتباط مردمی سامانه ملی املاک و اسکان کشور با شماره ۵۹۱۹۸-۰۲۱ وشماره پیامکی ۰۲۱۱۹۳ برای پاسخگویی به صورت ۲۴ ساعته آمادگی دارد. شهروندان تهرانی با گرفتن شماره ۵۹۱۹۸ و شهروندان دیگر استانهای کشور با شمارهگیری ۰۲۱۵۹۱۹۸ میتوانند در گفتوگو با کارشناسان مرکز ارتباط مردمی سامانه ملی املاک و اسکان کشور موضوعها و سوالات خود را مطرح کنند. براساس این گزارش، بر اساس الزام قانونی (اصلاحیه ماده ۵۴ مکرر قانون مالیاتهای مستقیم مصوب دی ۱۳۹۹)، تمامی سرپرستان خانوار اعم از شهری و روستایی، مالک و مستاجر مکلف هستند اطلاعات محل سکونت و املاک تحت مالکیت خود را با مالکیتهای رسمی، وکالتی، تعاونی شهری و روستایی در سامانه ملی املاک و اسکان کشور به نشانی
https: //amlak.mrud.ir ثبت کنند. مدت خوداظهاری و درج اطلاعات سکونتی و ملکی تا ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ ادامه دارد.