ویژه
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری مترو تهران و حومه:
واکسیناسیون همکارانم در شهر زیر زمینی را پیگیری میکنم
نایبرییس هیاتمدیره و مدیرعامل شرکت بهرهبرداری متروی تهران و حومه گفت: پیگیر واکسیناسیون همکاران در شهر زیر زمینی هستم. به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بینالملل شرکت بهرهبرداری متروی تهران وحومه فرنوش نوبخت با اشاره به اینکه پیگیر واکسیناسیون کارکنان شهر زیر زمینی است افزود: امیدواریم امسال اثرات کروناکمرنگتر شود و هرچه زودتر برای واکسیناسیون افرادی که در حال خدمات رسانی به شهروندان هستند اقدامی انجام گیرد. وی تصریح کرد: همکاران ما در ایستگاهها و راهبران همانند کادر درمان در خط مقدم خدمات رسانی هستند و روزانه با تعداد قابل توجهی از مسافران سروکار دارند. نوبخت در ادامه با اشاره به اینکه اولویت اول شرکت بهرهبرداری متروی تهران و حومه افزایش بهره وری است گفت: نتیجه عملکرد ما در شهر بسیار تاثیرگذار است و این موضوع در ایام کرونا بیش از پیش نمایان شد و ما سعی کردهایم با استفاده حداکثری از ظرفیت ناوگان بهترین خدمات را ارئه دهیم. مدیرعامل شرکت بهرهبرداری متروی تهران و حومه افزود: قبل از کرونا روزانه دو میلیون مسافر از مترو استفاده میکردند که در سال گذشته با کاهش70 درصدی آمار مسافری روبرو شدیم و در حال حاضر نیز به یک میلیون و صد هزار مسافر رسیدهایم و با توجه به کاهش ازدحام در ایستگاهها، فاصله حرکت قطارها را افزایش ندادهایم و در تمامی خطوط هفتگانه اعزام قطارها بصورت منظم و طبق برنامه حداکثر مسافر در حال انجام است. وی گفت: روزانه بیش از دو هزار اعزام مسافری در خطوط هفتگانه انجام میشود، این درحالی است که با این ظرفیت در شرایط عادی امکان جابهجایی بیش از دو میلیون مسافر را داریم. مدیرعامل شرکت بهرهبرداری متروی تهران و حومه با بیان اینکه همکارانم در ایستگاهها و راهبران در این چهارده ماه بدون یک روز تعطیلی به شهروندان و مسافران خدمات رسانی کردند افزود: همچنان پیگیر واکسیناسیون هستیم و امیدواریم این موضوع هر چه سریعتر محقق شود. نوبخت گفت: سال گذشته پلیس نیز همراهی و همکاری خوبی با ما در اجرا شدن پروتکلهای بهداشتی و ساماندهی دستفروشان داشتند، این عزیزان نیز در کنار همکاران ما اقدامات خوبی برای ایجاد سفری ایمن برای مسافران انجام میدهند.
با تشکیل زنجیره تولید و فروش
گوشت قرمز محقق شد؛ 180 هزار شغل برکت در حوزه پرورش دام سبک و سنگین
بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام باعث ایجاد 180 هزار شغل در حوزه پرورش دام سبک و سنگین و تولید 30 هزار تن گوشت قرمز و 233 هزار تن شیر شده است. مدیرعامل بنیاد برکت با اعلام این خبر افزود: تشکیل زنجیره تولید و فروش گوشت قرمز علاوه بر راهاندازی 60 هزار طرح اشتغالزایی اجتماعمحور منجر به ایجاد 180 هزار فرصت شغلی در حوزه پرورش دام سبک و سنگین و شتر در مناطق محروم و روستایی کشور، باعث تولید 30 هزار تن گوشت قرمز و 233 هزار تن شیر شده است.
امیرحسین مدنی خاطرنشان کرد: در مجموع، 60 درصد طرحهای اشتغالزایی اجتماعمحور بنیاد برکت مربوطه به رسته پرورش دام سبک و سنگین میشود. وی درباره برنامههای بنیاد برکت برای سال 1400 در این حوزه نیز توضیح داد: راهاندازی بیش از 40 هزار طرح اشتغالزایی در حوزه پرورش دام سبک و سنگین برای امسال هدفگذاری شده است که ایجاد 120 هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم را به دنبال خواهد داشت. مدنی تاکید کرد: پیشبینی میکنیم راهاندازی این تعداد طرح اشتغالزایی در سال جدید، تولید 35 تا 40 هزار تن گوشت قرمز را نیز در پی داشته باشد. وی گفت: بنیاد سال 99 نیز اقدام به ایجاد 37 هزار طرح اشتغالزایی اجتماعمحور در زمینه دامداری سبک و سنگین کرد که علاوه بر فراهم آوردن فرصتهای کسب و کار برای نزدیک به 111 هزار متقاضی، باعث تولید 19 هزار تن گوشت قرمز و 163 هزار تن شیر شد. به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، تامین دام و نهادههای دامی، آموزش، پرواربندی، مشاوره و خدمات فنی، کشتار، بستهبندی، توزیع و فروش اجزای زنجیره تولید و فروش گوشت قرمز را تشکیل میدهد که توسط این بنیاد تشکیل و تکمیل میشود. مدنی اظهار داشت: فرآیند طرح تشکیل زنجیره تولید و فروش گوشت قرمز با حضور تسهیلگران در مناطق روستایی آغاز میشود و با شناسایی و اهلیتسنجی افرادی که توانایی پرواربندی را دارند ادامه پیدا میکند. افراد داوطلب باید دارای اصطبل روستایی، مهارت پرورش دام و علاقهمند به این حوزه باشند. وی افزود: افراد واجد شرایط پس از معرفی به بانک جهت دریافت تسهیلات قرضالحسنه، معرفی به پشتیبان تامین گوساله و خوراک جهت تحویل دام و خوراک و معرفی به مشاور علمی پروژه جهت آموزش علمی با سرفصلهای تغذیه، بهداشت، پرورش و جایگاه، به عنوان کارآفرین حوزه دامپروری آغاز بهکار میکنند.
مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به طرح پرواربندی اجراشده در استان سیستان و بلوچستان عنوان کرد: بنیاد با عنایت به پتانسیلهای پرورش دام در این استان از جمله وجود مردمانی دامدار و ماهر در پرواربندی، اصطبلهای رها شده در منازل روستایی و همسایگی با حوزه هند جهت تامین گوساله آماده پروار، تصمیم گرفت با مشارکت بخش خصوصی طرح پرواربندی دام سنگین را با کنار هم قرار دادن پتانسیلهای موجود و بهرهگیری از پشتیبان تامینکننده خوراک، تامین گوساله و پشتیبان علمی اجرا نماید. مدنی خاطرنشان کرد: اجرای این طرح از سال گذشته در مناطق محروم و روستایی استان سیستان و بلوچستان آغاز شده و همچنان ادامه دارد. وی یادآور شد: بنیاد برکت تا به امروز 110 هزار طرح اشتغالزایی اجتماعمحور را در 7 هزار و 575 روستا و 278 شهرستان در مناطق محروم سراسر کشور به بهرهبرداری رسانده که باعث ایجاد 330 هزار شغل خرد و خانگی شده است.