دولت

۱۴۰۰/۰۷/۱۹ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۸۲۸۶۵

دولت به سفرهای استانی و ارتباط بی‌واسطه با مردم ادامه می‌دهد

سید ابراهیم رییسی در جلسه هیات دولت با اشاره به اهداف سفرهای استانی افزود: دولت باید در همه نقاط کشور حضور یابد، چرا که در بسیاری از موارد برخی طرح‌ها که دچار وقفه بی‌دلیل شده‌اند، با پیگیری‌های مدیران ارشد در جریان بازدید حضوری، فعال می‌شود. رییس‌جمهوری همچنین استفاده جامعه از اینترنت و ارتباطات را یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر خواند و اظهار داشت: باید برای اتصال روستاهای فاقد شبکه ارتباطات؛ اقدامات ضروری انجام شود تا دانش‌آموزان، مشکلی در این زمینه نداشته باشند. رییسی برنامه‌ریزی برای اصلاح الگوی مصرف در بخش‌های آب، برق و انرژی را ضروری دانست و گفت: در این زمینه انجام اقدامات بنیادین و پایدار برای جلوگیری از اتلاف و استفاده بی‌رویه ضرورت دارد. رییسی همچنین با اشاره به موضوع رمزارزها و اهمیت ساماندهی آن، گفت: با توجه به اینکه استخراج رمزارزهای فاقد مجوز، می‌تواند مشکلاتی در شبکه برق کشور ایجاد کند، ضرورت دارد با همکاری وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های ذی‌ربط، مقررات استخراج رمزارزها بازنگری شود. رییس‌جمهوری همچنین بر رسیدگی و رفع مشکلات ساکنان مناطق نفت‌خیز کشور، از جمله ساکنان جزیره خارک تاکید کرد و گفت: ساکنان این مناطق مردمانی مومن، مقاوم و اهل کار و تلاش هستند و همه دستگاه‌های دولتی هرگونه خدمت‌رسانی و رفع مشکلات آنان در بخش زمین، آب و فاضلاب را وظیفه خود می‌دانند. رییسی در ادامه به مشکلات ناشی از ساخت و سازهای غیرمجاز اشاره کرد و گفت: دولت و شهرداری‌ها وظیفه دارند از ابتدا از احداث بناهای غیرمجاز جلوگیری کنند. رییسی همچنین در ادامه سخنان خود با گرامیداشت هفته ناجا گفت: نیروی انتظامی در حوزه امنیت، پیشگیری از جرم، ارایه خدمات انتظامی و برقراری انضباط اجتماعی، فعالیت‌های گسترده‌ای دارد و همکاری دولت و نیروی انتظامی در ایجاد آرامش، امنیت و نظم اجتماعی تأثیرگذار است. رییسی در بخش دیگری از سخنان خود پس از رأی اعتماد هیات وزیران به محسن منصوری به عنوان استاندار تهران، با اشاره به مشکلات و اولویت‌های استان تهران، گفت: رفع آلودگی هوا در تهران یکی از مسائل حیاتی است و معتقدم اگر در این زمینه قانون مصوب مجلس با دقت اجرا شود، بخش زیادی از آلودگی هوای تهران برطرف می‌شود. رییس‌جمهوری نگاه ویژه اعضای دولت به رفع مشکلات استان تهران را ضروری دانست و گفت: دستگاه‌های مختلف باید برای رفع مشکلات استان تهران همکاری کنند و این همکاری می‌تواند به الگویی برای سایر استان‌ها تبدیل شود. رییسی همچنین استاندار تهران را به فعال کردن شبکه استانی تهران و ارتباط مستمر با مردم استان از این شبکه تلویزیونی فرا خواند.

ضرورت رفع نابسامانی‌ها در تأمین مایحتاج ضروری مردم

به گزارش ایسنا، محمد مخبر در این جلسه بر ضرورت نظارت مستمر بر وضعیت بازار و رفع برخی نابسامانی‌ها در تأمین مایحتاج ضروری مردم تاکید کرد و گفت: باید علاوه بر برنامه‌های کوتاه‌مدت، به دنبال اصلاح ریشه‌ای مشکلات و مسائلی باشیم که موجب نوسانات قیمتی در بازار می‌شود به گونه‌ای که رضایتمندی مردم را در پی داشته باشد. معاون اول رییس‌جمهور دستگاه‌های متولی تنظیم بازار را ملزم کرد تا طرحی جامع و قابل اجرا برای مدیریت و ثبات بازار تهیه و به جلسه آینده ستاد ارایه کنند. مخبر از بانک مرکزی نیز خواست نسبت به تامین به موقع ارز کالاهای اساسی اهتمام ویژه داشته باشد تا دستگاه‌های متولی تامین کالاهای اساسی بتوانند بهتر به وظایف خود در این خصوص عمل کنند. استفاده حداکثری از ظرفیت اتاق تعاون و همچنین اصناف، انجمن‌های صنفی و اتاق بازرگانی برای ساماندهی بازار از دیگر موضوعات مورد تأکید در این جلسه بود. در این جلسه که وزرای صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، دادگستری، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، راه و شهرسازی، رییس کل بانک مرکزی، رییس سازمان ملی استاندارد، رییس سازمان تعزیرات حکومتی و رییس اتاق تعاون ایران نیز حضور داشتند، گزارش‌هایی از میزان واردات و تأمین کالاهای اساسی در کشور ارایه شد. در این نشست همچنین راهکارهای تامین و توزیع مناسب اقلام و کالاهای اساسی مورد نیاز مردم و نیز نحوه نظارت بر روند توزیع کالاها با قیمت مصوب مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

تامین مالی پروژه‌ها با استفاده از تهاتر نفت و میعانات گازی

به گزارش ایرنا، «جواد اوجی»  در حاشیه نشست کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه با استفاده از پتانسیل‌های داخلی و دستگاه‌ها و ظرفیت‌های خارجی شناسایی شده و تنوع قراردادها خبرهای خوبی در زمینه تهاتر نفت و کالا در راه است، ادامه داد: با توجه به اینکه نیاز و تقاضای مصرف انرژی در دنیا رشدی ۶ تا ۷ درصدی را خواهد داشت و کرونا نیز در حال کنترل است، نیاز به انرژی در جهان افزایش پیدا خواهد کرد. وی افزود: با راهکارهای مد نظر و استفاده از ظرفیت دستگاه‌ها هم بحث فروش نفت و میعانات گازی و هم تهاتر نفت با کالا در دستور کار است.

اوجی تاکید کرد: همچنین تهاتر نفت با سرمایه‌گذاری پیشنهاد شده و از هر سرمایه‌گذار در بخش بالادست و پایین‌دست نفت که بخواهد دریافت نفت و میعانات گازی را داشته باشد، استقبال می‌کنیم. وی گفت: بسیاری از پروژه‌های عمرانی در کشور وجود دارد که چند سال نیمه‌کاره باقی مانده است که در تلاشیم تا با قضیه تهاتر نفت و میعانات، تامین مالی پروژه‌ها را انجام دهیم. وزیر نفت به نشست با اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس نیز اشاره و تصریح کرد: در این نشست گزارش مفصلی درباره بخش‌های مختلف نفت، گاز و پتروشیمی و چگونگی سرمایه‌گذاری در این بخش‌ها و توسعه صنعت نفت به نمایندگان ارایه شد.