رویداد

۱۴۰۰/۰۷/۲۷ - ۰۲:۲۹:۴۸
کد خبر: ۱۸۳۱۰۹

صدای وزیر اقتصاد در آمد

 معاونین خود را از دانشگاه  امام صادق(ع) انتخاب نکنید

خاندوزی دستور داده از این پس به هیچ‌ وجه در معاونت‌های این سازمان‌ها از فارغ‌التحصیلان دانشگاه امام صادق(ع) استفاده نشود.

وزیر اقتصاد در مراسم معارفه رییس جدید سازمان امور مالیاتی با تاکید از روسای سازمان‌های امور مالیاتی و بورس خواسته تا از انتصاب فارغ‌التحصیلان دانشگاه امام صادق(ع) در معاونت‌های این سازمان‌ها خودداری نمایند. 

به گزارش «انتخاب» خاندوزی هدف اصلی از این دستور را تنوع بخشی در توان مدیریتی عنوان کرده و گفته از این پس به هیچ ‌وجه در معاونت‌های این سازمان‌ها از فارغ‌التحصیلان دانشگاه امام صادق(ع) استفاده نشود و اگر افراد توانمندی از فارغ‌التحصیلان این دانشگاه وجود دارند در جایگاه‌های دیگر به خدمت گرفته شوند.

پیش از این، خاندوزی در اول این هفته موسوی معاونش، یعنی رییس کل سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران که از فارغ‌التحصیلان دانشگاه امام صادق(ع) است را تغییر داده بود.

چند هفته قبل نیز عبداللهی، رییس مرکز فناوری اطلاعات و اقتصاد هوشمند و از فارغ‌التحصیلان دانشگاه امام صادق تغییر کرده بود


گمرک فساد کالا را تایید کرد: ذرت‌های دپویی آلوده به آفلاتوکسین هستند

5 هزار تن ذرت آلوده شد!

بعد از هشدارهایی که در رابطه با دپو و عدم ترخیص نهاده‌های دامی در گمرکات شمال کشور اعلام شده بود تازه‌ترین خبرها از فاسد بودن حدود 5 هزار تن ذرت دامی و آلودگی آن به آفلاتوکسین حکایت دارد. دپوی کالاهای اساسی و البته سایر اقلام در گمرک و بنادر و موانعی که در رابطه با ترخیص آنها وجود دارد موجب شده به دفعات از سوی مسوولان مربوطه هشدارهایی در رابطه با احتمال متروکه شدن و حتی فاسد شدن این کالاها مطرح شود. چندی پیش بود که مسوولان گمرک ایران از احتمال فاسد شدن چند ده هزار تن نهاده دامی دولتی و خصوصی در گمرکات شمال کشور خبر داده و تاکید کرده بودند که مدارک لازم جهت ترخیص این کالاها به گمرک ارایه نشده و از این رو باید نسبت به متروکه شدن آنهایی که در معرض فساد قرار دارند اقدام شود. این در حالی است که تازه‌ترین اخبار دریافتی ایسنا از این حکایت دارد که بعد از ماجرای ذرت‌های آلوده در چند سال اخیر، اکنون از کالاهای مانده در گمرک‌های مازندران که بخش زیادی از آن را نهاده‌های دامی تشکیل می‌دهد، 5 هزار تن ذرت فاسد و آلوده به سم آفلاتوکسین شده است. پیگیری «ایسنا» از گمرک ایران نیز تایید‌کننده آلودگی بخشی از ذرت‌های موجود در گمرک‌های مازندران است. 

هشدار داده بودیم دستگاه‌ها توضیح دهند

 در این رابطه معاون فنی گمرک ایران به ایسنا توضیحاتی ارایه کرد و با اشاره به وضعیت کالاهای اساسی موجود در گمرک مازندران گفت که در سه گمرک امیرآباد، نوشهر و فریدون کنار تا پایان شهریورماه سال جاری حدود ۶۷۲ هزار تن کالا موجود بوده که از این میزان ۲۸۶ هزار تن جو، ۹۷ هزار تن گندم، ۱۶۰ هزار تن ذرت، هفت هزار تن دانه‌های روغنی و ۱۱۳ هزار تن روغن خام بوده است.

ارونقی ادامه داد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که در سطح گمرک‌های مازندران حدود ۵ هزار تن ذرت که از سال ۱۳۹۸ وارد منطقه ویژه اقتصادی نوشهر شده بود فاسد و بالغ بر ۱۴.۷ هزار تن کالای متروکه شده است که عمدتا نهاده‌های دامی هستند. به گفته وی، ذرت‌های آلوده طی فرآیند قانونی در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار ‌گرفته و پیگیری‌های لازم در این خصوص از سوی گمرکات مربوطه صورت پذیرفته است.  معاون فنی گمرک ایران در رابطه با چرایی جریان ماندگاری و فاسد شدن این ذرت‌ها یادآور شد که گمرک مسوولیتی در قبال کالایی که اظهار نشده ندارد و از زمانی این مسوولیت آغاز می‌شود که به گمرک اظهار شده و در فرآیند انجام تشریفات قرار بگیرد یا از سوی مراجع تحویل‌گیرنده کالا به عنوان کالای متروکه اعلام شود، این اقلام نیز قبل از اظهار در مناطق ویژه دپو شده بود و مرجع تحویل‌گیرنده به محض محدودیت زمانی و پایان دوره ماندگاری نسبت به اعلام متروکه و ارجاع به سازمان اموال تملیکی اقدام کرده است.  وی با بیان اینکه بارها در خصوص دپوی کالاهای اساسی در گمرکات و بنادر کشور هشدار داده‌ایم، یادآور شد: به دفعات درخواست کردیم تا با توجه به شرایط ماندگاری اقلام، شرکت‌های خصوصی و دولتی نسبت به تعیین تکلیف کالا و خروج آن از گمرک اقدام کنند اما متاسفانه علی‌رغم پیگیری‌های مستمر به عمل آمده، در برخی موارد، اقدام موثری در این رابطه صورت نگرفته است. این اتفاق در حالی رخ داده که با وجود مصوبات بسیار و تسهیلاتی که در دو سال اخیر به ویژه جهت تسریع در ترخیص کالاهای اساسی وجود داشته همچنان این اقلام آنقدر با کندی در ترخیص مواجه است که به مرحله فاسد شدن می‌رسد و اکنون دستگاه‌های مربوطه دیگر از جمله وزارت جهاد و سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی باید در این رابطه پاسخگو باشند.