ویژه
برگزاری کارگاه آموزشی راهداری زمستانی در کرمانشاه
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمانشاه گفت: کارگاه آموزشی راهداری زمستانی ویژه اپراتورهای ماشینآلات راهداری زمستانی و سرپرست اکیپهای زمستانی محورهای شریانی برای راهداران استان کرمانشاه به صورت حضوری برگزار شد. به گزارش روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمانشاه علی سلیمی گفت: کارگاه آموزشی راهداری زمستانی ویژه اپراتورهای ماشینآلات راهداری زمستانی و سرپرست اکیپهای زمستانی محورهای شریانی برای راهداران استان کرمانشاه با هدف ارتقای سطح خدمات رسانی زمستانی به صورت حضوری برگزار شد. وی گفت: در این کارگاه مهمترین برنامهها و اقدامات و نکات ضروری راهداری زمستانی همچنین وظایف اپراتورها و سرپرست اکیپها در رابطه با راهداری زمستانی، ماشین آلات راهداری، هواشناسی تشریح شد و دستورالعملهای ابلاغی در این زمینه آموزش داده شد. سلیمی معاون راهداری گفت: مهارتهای لازم برای اپراتورهای راهداری زمستانی با نمایش فیلمهای آموزشی استاندارد به نمایش گذاشته و آموزش داده شد.
تقویت هویت بصری و کیفیت خدمات رسانی به شهروندان
نایبرییس هیاتمدیره و مدیرعامل شرکت بهرهبرداری متروی تهران و حومه گفت: احیای هنرها و آیینهای سنتی میتواند منجر به بهبود کیفیت خدمترسانی به شهروندان، مسافران و تقویت هویت بصری شهر زیر زمینی گردد. به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بینالملل شرکت بهرهبرداری متروی تهران و حومه؛ مهدی شایسته اصل در حاشیه مراسم اختتامیه بیستمین جشنواره نمایشهای آیینی و سنتی که شب گذشته در تالار وحدت برگزار شد گفت المانهای فرهنگی و هنری در مترو یکی از شاخصههای هویت بصری و هویت ملی در جوامع به شمار میرود. وی افزود: علیرغم تلاشهای صورت گرفته در حوزه توسعه و ساخت مترو، کمتر به مسائل هنری و فرهنگی و گرافیک محیطی پرداخته شده است. وی تصریح کرد: تاکنون بیشتر به کارکرد اولیه ایستگاههای مترو به عنوان محلی برای عبور و مرور توجه شده و به زیبایی ایستگاهها و استفاده از نمادهای هنری، فرهنگی و ملی به صورت حداقلی پرداخته شده است. شایسته با اشاره به اینکه این مساله موجبات فاصله گرفتن شهروندان از مولفههای فرهنگ ایرانی _ اسلامی را فراهم آورده گفت: این موضوع میتواند منجر به کاهش سواد بصری و مخدوش شدن ذائقه مردم از هنر اصیل ایرانی گردد. وی افزود: عدم سنخیت عناصر دیداری در شهر و به ویژه مترو به عنوان نمادی از هویت پایتخت، به هم ریختگی بصری و آشفتگی دیداری را برای شهر و شهروندان رقم زده است. مدیرعامل شرکت بهرهبرداری متروی تهران و حومه تصریح کرد: به یقیناحیای هنرها و آیینهای سنتی میتواند منجر به بهبود کیفیت خدمت رسانی به شهروندان و تقویت هویت بصری شهر گردد.
اجرای برنامه پردهخوانی و آموزش شهروندی در متروی تهران
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بینالملل شرکت بهرهبرداری متروی تهران وحومه؛ سید محمد نقیب با اعلام این خبر افزود: به منظور ترویج آموزش شهروندی و همچنین دعوت شهروندان به رعایت نکات بهداشتی در ایام مبارزه با بیماری کرونا برنامه هنری و فرهنگی پردهخوانی در ایستگاههای امام خمینی(ره)، میدان آزادی، تئاترشهر، شهید بهشتی و ارم سبز برگزار میشود. وی تصریح کرد: با دعوت از گروه هنری نمایش ایرانی آموزش شهروندی را در قالب نمایش سنتی پردهخوانی برای مسافران شهر زیرزمینی در ایستگاههای منتخب برگزار میکنیم. سید محمدنقیب افزود: در این برنامه هنرمندان پردهخوان مواردی همچون رعایت فاصله خط زرد سکو، عدم ورود آقایان به واگن بانوان، احترام به سالمندان، خرید نکردن از دستفروشان و همچنین رعایت فاصله اجتماعی در ایام بیماری کرونا را به شهروندان آموزش میدهند. گفتنی است، برنامه پردهخوانی از بیستم تا بیست و چهارم آذرماه از ساعت ۱۵ تا ۱۷ اجرا میشود.