متوسط قیمت کالاهای خوراکی در آذرماه

۱۴۰۰/۱۰/۱۲ - ۰۰:۴۵:۲۸
کد خبر: ۱۸۵۵۲۸

مرکز آمار در گزارشی متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور در آذرماه ١٤٠٠ را اعلام کرد. بر این اساس در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آنها «ماهی قزل‌آلا» با ١.٦ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌ است. همچنین در این گروه «گوشت گوسفند» با منفی ٠.٥ درصد و «مرغ ماشینی» با منفی ٠.٢ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند. در آذرماه ١٤٠٠ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به‌شرح زیر است: 

  نان و غلات: 

در این گروه، اقلام «برنج ایرانی درجه یک» با ٤,٣ درصد، «شیرینی خشک» با ٣.٢ درصد و «رشته آش» با ٣.١ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.  همچنین در این گروه «ماکارونی» با منفی ١.٩ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌ است.

  گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آنها: 

در این گروه، «ماهی قزل‌آلا» با ١,٦ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌ است. همچنین در این گروه «گوشت گوسفند» با منفی ٠.٥ درصد و «مرغ ماشینی» با منفی ٠.٢ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

   لبنیات، تخم‌مرغ و انواع روغن: 

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «کره پاستوریزه (کره حیوانی)» با ٢.٩ درصد، «شیرخشک» با ٢.٣ درصد و «پنیر ایرانی پاستوریزه» با ٢.١ درصد بوده است.همچنین در این گروه «تخم‌مرغ ماشینی» با منفی ٥.٩ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌ است.

  میوه و خشکبار: 

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «هندوانه» با ١٨,٧ درصد و «انار» با ٦.٥ درصد است. همچنین در این گروه «پرتقال» با منفی ٩.٩ درصد و «موز» با منفی ٢.٩ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

  سبزیجات و حبوبات: 

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «سیب‌زمینی» با ٢٤.٢ درصد، «گوجه ‌فرنگی» با ٧.٦ درصد و «پیاز» با ٥.٩ درصد بوده است. همچنین در این گروه «هویج فرنگی» با منفی ٢٣.٨ درصد و «فلفل دلمه‌ای» با منفی ١٤.٣ و «کدو سبز» با منفی ۷ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

     قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها: 

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «رب گوجه ‌فرنگی» با ٩ درصد و «سس گوجه ‌فرنگی» با ٥.٥ درصد است.