دنیای فناوری

۱۴۰۱/۰۹/۱۲ - ۰۳:۱۰:۵۱
کد خبر: ۱۹۴۹۶۳

انتشار اطلاعات  مشتریان شرکت بیمه استرالیایی در دارک‌وب

هکرها سوابق پزشکی شمار بیشتری از مشتریان مدی‌بانک پرایوت که بزرگ‌ترین بیمه‌گر سلامت استرالیاست را منتشر کردند و اطلاعات میلیون‌ها مشتری این شرکت اکنون عمومی شده است. به گزارش ایسنا، انتشار اخیر اطلاعات مشتریان مدی‌بانک در دارک وب، پس از آن صورت گرفت که این شرکت در واکنش به انتشار تدریجی اطلاعات مشتریانش، اعلام کرد باجی پرداخت نخواهد کرد. طبق گزارش رسانه‌ها، وبلاگی که کارشناسان سایبری معتقدند توسط هکرها استفاده می‌شود، پست جدیدی با عنوان «روز امنیت سایبری مبارک! حاوی پوشه کامل از اطلاعات» منتشر کردند. این پست حاوی فایلی بود که فایل‌های فشرده متعددی با حجم بیش از پنج گیگابایت داشت. رویترز محتوای فایل‌های جدید را که در دارک وب منتشر شده‌اند، بررسی نکرده است. دارک وب، بخشی از وب جهانی است که تنها با نرم افزار ویژه قابل دسترسی است. پلیس فدرال استرالیا ماه گذشته اعلام کرد هکرهای مقیم روسیه، عامل حمله سایبری به مدی‌بانک بوده‌اند. در این حمله سایبری، اطلاعات حدود ۱۰ میلیون مشتری فعلی و سابق این شرکت بیمه هک شد. مدی‌بانک، هک شدن این اطلاعات را ۱۳ اکتبر افشا کرد. این شرکت به تازگی اعلام کرده است هیچ شواهدی از اینکه اطلاعات بانکی مشتریان به سرقت رفته است، وجود ندارد. اطلاعاتی که به دست هکرها افتاده است، برای انجام کلاهبرداری مالی کافی نیست. استرالیا در ماه‌های اخیر با افزایش حملات سایبری روبرو شده است. بعضی از بزرگ‌ترین شرکت‌های استرالیایی از جمله اپتوس که دومین شرکت مخابراتی بزرگ این کشور و متعلق به شرکت مخابرات سنگاپور است، هدف حمله سایبری و رخنه اطلاعاتی قرار گرفته‌اند که درز اطلاعات میلیون‌ها مشتری آنها را به دنبال داشته است. بر اساس گزارش رویترز، کارشناسان فناوری می‌گویند استرالیا در پی کمبود متخصصان ماهر امنیت سایبری و کمبود تجهیزات، به هدف حملات سایبری تبدیل شده است.

تهدید اتحادیه اروپا  برای ممنوعیت توییتر

اتحادیه اروپا، تهدید کرد توییتر را ممنوع می‌کند مگر اینکه ایلان ماسک به مقررات سخت‌گیرانه این بلوک در زمینه نظارت بر محتوا عمل کند. به گزارش ایسنا، روزنامه فایننشیال تایمز به نقل از منابع آگاه نوشت: تیه ری برتون، کمیسر امور بازار داخلی اتحادیه اروپا در مکالمه ویدئویی که روز چهارشنبه با ایلان ماسک، مالک میلیاردر توییتر داشت، این تهدید را انجام داد. برتون به ماسک گفت: باید به مقررات اتحادیه اروپا پایبند بماند که شامل کنار گذاشتن رویکرد خودسرانه در برگرداندن حساب‌های کاربران ممنوع شده و موافقت با بررسی مستقل و گسترده این پلتفرم در سال آینده است. این مقام اروپایی پیش از این از ماسک خواسته بود به مقررات اتحادیه اروپا علیه نفرت پراکنی آنلاین و اطلاعات نادرست پایبند بماند. دیدیه ریندرز، مسوول دادگستری کمیسیون اروپا هم اظهارات مشابهی را مطرح کرده است. بر اساس گزارش رویترز، در این بین، مدیران سیلیکون ولی، از مدیریت توییتر توسط ایلان ماسک استقبال کردند. رید هستینگز، یکی از موسسان نت فلیکس، این میلیاردر را شجاعترین و خلاقترین فرد روی زمین خواند. مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا پلتفرمز هم اظهار کرد: مشتاق است ببیند مدیریت نظارت بر محتوای ایلان ماسک در توییتر چطور پیش خواهد رفت.

اعتراض پکن به ممنوعیت فروش تجهیزات مخابراتی چینی در امریکا

چین به ممنوعیت فروش تجهیزات مخابراتی چینی جدید توسط کمیسیون ارتباطات فدرال امریکا اعتراض کرد. به گزارش ایسنا، وزارت بازرگانی چین اعلام کرد چین با ممنوعیت کمیسیون ارتباطات فدرال امریکا با فروش تجهیزات مخابراتی چینی جدید مخالف بوده و تدابیری ضروری را برای حمایت از حقوق شرکت‌های داخلی به‌کار خواهد بست. سخنگوی این وزارتخانه از امریکا خواست این رویه اشتباه را اصلاح کرده و سیاسی کردن و استفاده کردن از مسائل اقتصادی و سیاسی به شکل سلاح را متوقف کند. دولت بایدن جمعه گذشته فروش یا واردات تجهیزات مخابراتی جدید شرکت‌های هواوی و ZTE چین را با استناد به ریسک‌های امنیت ملی، ممنوع کرد. اقدام اخیر کمیسیون ارتباطات فدرال، جدیدترین گام واشنگتن در مقابله با غول‌های فناوری چینی در بحبوحه واهمه مقامات امریکایی از استفاده پکن از آنها برای جاسوسی از شهروندان امریکایی است. شرکت‌های هواوی و ZTE مکررا ادعاهای دولت امریکا مبنی بر اینکه این شرکت‌ها ممکن است از مشتریان امریکایی خود جاسوسی کرده و تهدیدی برای امنیت ملی هستند را رد کرده‌اند. پنج شرکت چینی شامل هواوی، ZTE، هایترا کامیونیکیشن، هایک‌ویژن و داهوا با استناد به یک قانون سال ۲۰۱۹ که هدف آن حمایت از شبکه‌های ارتباطی امریکاست، در مارس سال ۲۰۲۱ به عنوان تهدید برای امنیت ملی در فهرست سیاه قرار گرفته بودند. کمیسیون ارتباطات فدرال ژوئن سال ۲۰۲۱ اعلام کرده بود سرگرم بررسی ممنوعیت مجوز خرید تجهیزات شرکت‌هایی است که در لیست سیاه قرار دارند. بر اساس گزارش رویترز، وانگ ونتائو، وزیر بازرگانی چینی در دیدار اخیر با کاترین تای، نماینده تجاری امریکا، نگرانی خود را نسبت به محدودیت‌های تجاری امریکا علیه چین، ابراز کرد.