نفت از صعود بازماند

۱۴۰۲/۰۱/۳۱ - ۰۴:۱۵:۲۲
کد خبر: ۲۰۳۷۷۳
نفت از صعود بازماند

قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه که بازار به سبک و سنگین کردن احتمال افزایش نرخ بهره از سوی بانک مرکزی امریکا و متاثر شدن رشد اقتصادی و مصرف سوخت پرداخت، اندکی کاهش پیدا کرد. بهای معاملات نفت برنت با هفت سنت کاهش، به ۸۴ دلار و ۷۰ سنت در هر بشکه رسید.

بهای معاملات وست‌تگزاس اینترمدیت امریکا با پنج سنت کاهش، به ۸۰ دلار و ۸۱ سنت در هر بشکه رسید. رافائل بوستیک، رییس فدرال رزرو آتلانتا روز سه شنبه اظهار کرد: بانک مرکزی امریکا برای مبارزه با تورم، احتمالا یک دوره دیگر افزایش نرخ بهره را در پیش دارد. بازارها ۸۶ درصد احتمال می‌دهند فدرال رزرو نرخ بهره را ۲۵ واحد در نشست سیاست‌گذاری ماه مه افزایش می‌دهد.

با این حال، قیمت‌ها از گزارشی که نشان داد ذخایر نفت امریکا در هفته منتهی به ۱۴ آوریل، به میزان حدود ۲.۶۸ میلیون بشکه کاهش پیدا کرده است، پشتیبانی شدند. به گفته منابع آگاه، آمار موسسه امریکن پترولیوم نشان داد ذخایر بنزین و سوخت‌های دیگر امریکا هم هفته گذشته کاهش پیدا کرده است. آمار رسمی بعد از ظهر روز چهارشنبه از سوی اداره اطلاعات انرژی امریکا منتشر می‌شود. در این بین، جدیدترین آمار نشان داد اقتصاد چین که بزرگ‌ترین وارد‌کننده نفت در جهان است، در سه ماهه نخست با نرخ سریع‌تر از حد انتظار ۴.۵ درصد رشد کرد و تولید پالایشگاه‌های نفت این کشور هم در مارس، به رکورد بالای جدیدی صعود کرده است.

بر اساس گزارش رویترز، برایان مارتین و دانیل هاینس، تحلیلگران گروه «ان‌ای‌زد‌سرچ» در یادداشتی نوشتند: بازار درباره تاثیر بازگشایی چین بر تقاضا بی‌صبر است و این حقیقت که اقتصاد چین با سریع‌ترین نرخ در یک سال گذشته رشد کرده است، از تقاضا در ماه‌های آینده پشتیبانی خواهد کرد.

با این حال، این تحلیلگران با اشاره به کاهش حاشیه سود پالایشگاه‌ها برای دیزل و سوخت جت که نشان می‌دهد تقاضای جهانی ضعیف شده است، اظهار کردند: بهبود تقاضای چین با ضعف در نقاط دیگر خنثی شده است. عامل دیگری که به فشار کاهشی بر شاخص‌های بازار نفت افزود، این حقیقت است که پالایشگاه‌های آسیایی همچنان به خرید نفت روسیه در آوریل ادامه دادند. طبق اظهارات معامله‌گران و محاسبات رویترز، هند و چین عمده نفت روسیه را در آوریل به قیمت بالاتر از سقف ۶۰ دلار که توسط گروه هفت تعیین شده شده است، خریداری کردند.

 

ارسال نظر