امکان استفاده از سرویسهای اربعین در طول سال
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه با ارایهکنندگان سرویسهای فناورانه در ایام اربعین، تاکید کرد خدمات فناورانه در این ایام جلوه و اثربخشی بیشتری دارد.
به گزارش ایسنا، جلسه هماهنگی رویداد همراه با اربعین؛ همگام با فناوری با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد. در این جلسه که رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران به همراه نمایندگان اپلیکیشنها و شرکتهایی که برای اربعین سال جاری سرویسهای فناورانهای را تهیه کردهاند نیز حضور داشتند، وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه خدمت و تسهیل کار مردم توسط پلتفرمها باید در هر موقعیتی انجام شود، گفت: ما وظیفه داریم در این حوزه و از طریق کارگروه اقتصاد دیجیتال موانع را برای فعالیت کسب و کارها و پلتفرمهای بومی برطرف کنیم.
وی افزود: اگر مردم میتوانند کارهای خود را با چند کلیک انجام دهند، چرا این امکان فراهم نشود. زارعپور با اشاره به سرویسهای جدید و متنوعی که برای ایام اربعین حسینی ارایه میشود، گفت: به برکت این ایام، میتوان این سرویسها در طول سال نیز پایدار و در خدمت به مردم باشند.
وی به اهمیت و ارزش خدمت در ایام اربعین حسینی اشاره کرد و افزود: خدمت فناورانه میتواند جلوه و اثربخشی بیشتری در این ایام داشته باشد و کار ویژهتری است. وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه مشکلات و موانع سرویسهای فناورانه در ایام اربعین باید در ستاد اربعین نیز پیگیری شود اعلام آمادگی کرد که با جمع بندی این مشکلات در این جلسه در ستاد اربعین و دستگاههای مربوطه نیز پیگیری کند.
طبق اعلام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، بر اساس همین گزارش در این جلسه نمایندگان برنامههای کاربردی و شرکتهای ارایه کننده سرویسهای فناورانه در حوزههای حمل و نقل، پیامرسانها، برنامههای راهنمای زائر، دریافت ارز و برخی دیگر از سرویسهای تولید محتوا حضور داشتند و با معرفی سرویسهای خود برای اربعین سال جاری مشکلات و موانع ارایه این سرویسها را نیز مطرح کردند.
رشد بی سابقه محصولات دانشبنیان در توسعه زیرساختهای ارتباطی
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین اظهار کرد: در دو سال اخیر سهم محصولات شرکتهای دانشبنیان در توسعه زیرساختهای ارتباطی و فناوری اطلاعات کشور رشد بیسابقهای را تجربه کرده است.
عیسی زارعپور در یکی از پیامرسانهای بومی با اشاره به روش حمایت از شرکتهای دانش بنیان گفت: از مهمترین روشهای حمایت از شرکتهای دانشبنیان، کمک به توسعه بازار محصولات این شرکتها است.
وی افزود: در دو سال اخیر سهم محصولات شرکتهای دانشبنیان در توسعه زیرساختهای ارتباطی و فناوری اطلاعات کشور رشد بیسابقهای را تجربه کرده است. گام بعدی کمک به صادرات محصولات و تسهیل انجام پروژههای بینالمللی توسط آنهاست.