حداقل مدرک تحصیلی برای صدور مجوز مشاور املاک؟
وزارت راه و شهرسازی با ارسال نامهای به وزارت اقتصاد خواستار اصلاح صلاحیت درخواستکنندگان مجوز بنگاه مشاوران املاک از طریق هیات مقرراتزدایی و تسهیل مجوزهای کسب و کار شد.
وزارت راه و شهرسازی با ارسال نامهای به وزارت اقتصاد خواستار اصلاح صلاحیت درخواستکنندگان مجوز بنگاه مشاوران املاک از طریق هیات مقرراتزدایی و تسهیل مجوزهای کسب و کار شد.
به گزارش فارس، در جلسه هشتاد و هشتم ستاد هماهنگی اقتصادی دولت در خصوص تفویض اختیارات مربوط به سیاستگذاری، در خواست نظارت و راهبری مشاورین املاک از طرف وزارت صمت به وزارت راه و شهرسازی در کنار اصلاح صلاحیتهای درخواستکنندگان مجوز بنگاه مشاور املاک از طریق هیات مقرراتزدایی و تسهیل مجوزهای کسب و کار ارایه شد.
بر اساس جزییات این درخواست، شروط پنجگانه جهت اعطای مجوز فعالیت به مشاورین املاک در نظر گرفته شده است.
نخستین شرط در نظر گرفته شده لزوم ارایه گواهی سوءپیشینه توسط مدیر مشاور املاک و همکاران فعال در بنگاه است. از طرفی ارایه گواهی آموزش فنی و تخصیصی توسط مدیر مشاور املاک و همکاران لازمالاجرا شده است.
بر این اساس جهت اخذ گواهی فنی و تخصیصی، مشاورین املاک علاوه بر سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، میتوانند به اتحادیه مشاورین املاک مراجعه و دورههای آموزشی مربوطه را طی کنند.
لازم به ذکر است سرفصلها آموزشی و استادان دورههای آموزشی در این رابطه باید به تأیید وزارت راه و شهرسازی برسد. علاوه بر شرایط یادشده استفاده از املاک با کاربری تجاری یا اداری برای صنف مشاوران املاک باید مورد تأیید شهرداری قرار گیرد.
از سوی دیگر ارایه مدرک تحصیلی حداقل دیپلم، توسط مشاوران املاک لازم است، همچنین ارایه مدرک دیپلم صرفا برای متقاضیان جدید دریافت مجوز ضروری است و مشاورین املاکی که درخواست تمدید مجوز کنند مشمول این محدودیت نیستند. بر اساس درخواست وزارت راه و شهرسازی ارایه مجوز موقت یکساله به مشاورین املاک جدید و تمدید مجوز برای مشاورین مدت سه سال، در صورت احراز صلاحیت و عدم تخلف صادر میشود.