ماموريت‌هاي كاري خانه صنعت، معدن وتجارت جوانان ايران تشريح شد

معرفي چهره‌هاي برتر صنعتي

۱۴۰۲/۰۹/۲۹ - ۰۱:۴۱:۰۲
کد خبر: ۳۰۳۰۵۵

رييس خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان اعلام كرد: اين تشكل با دو دهه فعاليت در عرصه كارآفريني و توليد در كشور، نقش مهمي در توسعه اقتصادي و اجتماعي داشته است. حسين زاهدي، كه در هفدهمين جشنواره ملي توليدكنندگان و مديران جوان، سخنراني مي‌كرد، افزود: تا به حال خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان با جذب بيش از ۱۵۰۰ واحد صنعتي و معدني و معرفي بيش از ۲ هزار جوان متخصص، نقش بسزايي در توسعه صنعت و معدن كشور ايفا كرده و ۱۶ دوره جشنواره توليدكنندگان جوان را با موفقيت برگزار كرده است.

رييس خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان اعلام كرد: اين تشكل با دو دهه فعاليت در عرصه كارآفريني و توليد در كشور، نقش مهمي در توسعه اقتصادي و اجتماعي داشته است. حسين زاهدي، كه در هفدهمين جشنواره ملي توليدكنندگان و مديران جوان، سخنراني مي‌كرد، افزود: تا به حال خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان با جذب بيش از ۱۵۰۰ واحد صنعتي و معدني و معرفي بيش از ۲ هزار جوان متخصص، نقش بسزايي در توسعه صنعت و معدن كشور ايفا كرده و ۱۶ دوره جشنواره توليدكنندگان جوان را با موفقيت برگزار كرده است.
رييس خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان گفت: در خردادماه امسال، با برگزاري مجمع عمومي، اعضاي هيئت مديره جديدي به رياست اين تشكل معرفي شدند. اين هيات مديره با حضور جوانان كارآفرين و مجرب كشور راهبري تازه‌اي به فعاليت‌هاي اين خانه خواهد داد.
اين مقام بخش خصوصي تاكيد كرد: اگرچه همكاري دولت و بخش خصوصي براي توسعه كشور ضروري است، اما بر اساس اصل مسووليت مشترك، هر كدام از اين دو بايد كاركرد خود را با رعايت قوانين و مقررات روزآمد و دانش بنيان اجرا كنند. اين تشكل به عنوان نماينده بخش خصوصي در پي اجراي اصل ۴۴ قانون اساسي و تقويت نقش تشكل‌هاي بخش خصوصي در توسعه كشور عمل مي‌كند.
زاهدي اهداف و برنامه‌هاي خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان را دستيابي به امنيت اقتصادي پايدار در كشور ايران ارايه خدمات و پشتيباني مستمر اعضای خانه صنعت جوانان با بالاترين سطح استاندارد، كمك به تقويت نقش و جايگاه صنعت، معدن و تجارت در اقتصاد كشور، كمك به تشكل‌هاي تخصصي صنعتي، معدني، تجاري و مشاركت آنها در برنامه‌هاي توسعه اقتصادي اجتماعي و فرهنگي كشور و همكاري با سه قوه قضاييه، مجريه و دستگاه‌هاي اجرايي مرتبط در تهيه و تدوين سياست‌ها و خط‌مشي‌هاي توسعه صنعتي، معدني و تجاري كشور عنوان كرد. «رسيدن به جايگاه نخست در ميان تشكل‌هاي بخش خصوصي در تأثيرگذاري در اقتصاد ايران، افزايش دامنه نفوذ خانه صنعت جوانان ايران در تصميم‌گيري‌هاي كلان كشور در جهت حمايت از كارآفرينان بخش خصوصي، توسعه مرزهاي دانش و فراهم نمودن شرايط دستيابي به فناوري صنايع نوين با حضور مديران جوان نخبه، متخصص و متعهد، فراهم‌نمودن فضايي براي مشاركت بيش از ۱۰۰۰۰ واحد صنفي و معدني و تبادل دانش و تجربيات آنها بر بستر شبكه‌اي پويا و تقويت رويدادها به منظور شناسايي و معرفي جوانان خلاق و متخصص به صنايع و معادن كشور» از جمله اهداف تعريف شده در سند چشم‌انداز خانه صمت، معدن وجوانان است كه از سوي اين مقام بخش خصوصي تشريح شد. 
از ديگر اهدافي كه به گفته زاهدي در دستور كار اين نهاد بخش خصوصي قرار دارد، مي‌توان به « حمايت از سرمايه‌گذاري از طريق شبكه‌سازي ميان بانك‌ها و اعضاء خانه، ايجاد برنامه‌هاي تشويقي براي حمايت از سرمايه‌گذاري در بخش ارزهاي ديجيتال و بازاريابي شبكه‌اي، تشويق به سرمايه‌گذاري در طرح‌هاي زيستي و بازيافتي از طريق ارايه راهكارها و طرح‌هاي پيشنهاد، ايجاد فضايي براي معرفي ظرفيت‌ها و توانمندي‌ها و نيازمندي‌هاي صنايع به جوانان به منظور گسترش مشاركت در بخش‌هاي كسب و كار» اشاره كرد.
« بهبود وضعيت كسب و كارها از طريق ارايه متد علمي و هم‌انديشي با بخش‌هاي مختلف صنعتي و معدني، توسعه همكاري با مراكز علمي و تحقيقاتي جهت توسعه تكنولوژي و تحقيقات كاربردي مورد نياز اعضای، كمك به فراهم‌سازي امكانات سرمايه‌اي، فناوري، دانش تخصصي و تجربيات داخلي و خارجي جهت ارتقای كسب و كار اعضاء و مطالعه و ارايه راهكار به اعضاء براي افزايش بهره‌وري در حوزه توليد با ايجاد فناوري‌هاي جديد و بومي‌سازي تكنولوژي‌ها» و همچنين حمايت از استارتاپ‌ها و شتاب‌دهنده‌هاي كسب و كار و مسووليت اجتماعي و محيط زيست از ديگر اولويت‌هاي كاري اين نهاد بخش خصوصي است. 
 خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان با اجراي برنامه‌هاي موثر و توسعه‌بخش در زمينه‌هاي مختلف، به عنوان يكي از پيشگامان در حمايت از كارآفرينان جوان و توسعه اقتصادي كشور به شناخته مي‌شود.
هفدهمين جشنواره ملي توليدكنندگان و مديران جوان و پانزدهمين دوره معرفي چهره‌هاي ماندگار صنعت، معدن و تجارت ايران عصر روز دوشنبه ۲۷ آذرماه با حضور مقامات و نمايندگان بخش خصوصي در سالن همايش‌هاي صدا و سيما برگزار شد.
در جشنواره امسال و از ارديبهشت ماه، ۳۸۲ نفر براي دريافت جايزه مديران جوان، ۲۹۷ واحد صنعتي براي دريافت واحد نمونه صنعتي، ۴۶ نفر براي دريافت جايزه چهره ماندگار و ۵ شهرك صنعتي بخش خصوصي براي دريافت جايزه شهرك صنعتي نمونه متقاضي شدند و تا تاريخ ۱۵ آبانماه مدارك و مستندات خود را ارسال كردند. كميته علمي جشنواره متشكل از صاحبنظران حوزه توليد و كارآفريني، اساتيد دانشگاه و نمايندگاني از بخش خصوصي، ارزيابي متقاضيان را براساس شاخص‌هاي معين شده در بخش‌هاي سرمايه‌گذاري، نورآوري و ثبت اختراع محصول دانش بنيان، توليد محصولات استراتژيك و اساسي، خودكفايي، ارزآوري و صادرات، استاندارد سازي، مديريت دانش، سيستم مديريت روندها وفرآيندهاي سازماني، اشتغال پايدار ونيروي انساني، سيستم مديريت بهره وري، زنجيره ارزش و لجستيك و مديريت هزينه، آغاز كردند، كه تعداد نفرات اعلام شده به اين شرح است: ۲۹ مدير نمونه جوان، ۲۰ واحد صنعتي، سه چهره ماندگار صنعت، معدن و تجارت.