مجوز تعطیلی ۲ کشتارگاه سنتی در استان همدان اخذ شد
همدان مدیرکل دامپزشکی استان همدان بابیان اینکه تاکنون مورد مثبتی از بیماری تب کریمه کنگو در استان گزارش نشده است، گفت: مجوز تعطیلی دو کشتارگاه سنتی در شهرستانهای رزن و تویسرکان اخذ شده است. به گزارش«تعادل» به نقل از مهر، محمودرضا رسولی دیروز در جمع خبرنگاران درباره ماهیت بیماری تب کریمه کنگو اظهار کرد: بیماری تب کریمه کنگو ویروسی بوده که از طریق گزش کنه یا از طریق مصرف گوشت آلوده به انسان سرایت میکند و در دام به جز تب مختصر علامت دیگری ندارد اما در انسان بسیار کشنده است. وی با بیان اینکه تب کریمه کنگو در انسان با تب و سردردهای شدید آغاز میشود، افزود: کوفتگی بدن و خونریزی از نقاط مختلف همچون بینی، دهان و مجاری تناسلی از دیگر علائم این بیماری است که معمولا در مراحل اولیه درمان دارد اما در صورت بیتوجهی میتواند کشنده باشد. وی عنوان کرد: با احداث و راهاندازی سالنهای پیشسرد در کشتارگاههای صنعتی استان تقریبا ۸۰ درصد گوشت استان همدان مسیر بهداشتی کشتار و پیشسرد را طی میکند بنابراین زمینه بروز این بیماری بهشدت کاهش یافته است. وی تاکید کرد: گذراندن مرحله پیشسرد گوشت، ویروس موجود در بدن دام را از بین میبرد بنابراین به شهروندان توصیه میشود در صورت ذبح قربانی ۲۴ساعت آن را در یخچال نگهداری کنند.