دولت هزینه درمان درودزنیها در بیمارستان خصوصی را نمیپردازد
در حالی که در جلسات مشترک وزارت بهداشت، وزارت آموزش و پرورش و نماینده مردم درودزن و مرودشت در خصوص رسیدگی به وضعیت درمانی دانشآموزان حادثه درودزن مقرر شده بود که دولت هزینه درمان آنها را در بخشدولتی و در بخش خصوصی یا حتی در صورت لزوم اعزام به خارج از کشور بپردازد، اما در حال حاضر وزارت بهداشت میگوید که دولت تنها به شرطی هزینههای درمان را میپردازد که درمان این دانشآموزان در بیمارستان دولتی انجام شود.
علی شهرامی، معاون اجرایی معاونت درمان وزارت بهداشت، پیرامون آخرین وضعیت درمانی دانشآموزان حادثه درودزن گفت: جلسات مستمری با سازمان برنامه و وزارت آموزش و پرورش در مورد مشکلات دانشآموزان حادثه دیده
شینآباد داشتیم و همان اقداماتی که در این جلسات پیشبینی شد را نیز برای دانشآموزان حادثه درودزن در نظر گرفتیم. تمام خدمات درمانی برای آنها خارج از نوبت انجام شود.
شهرامی در پاسخ به پرسشی به پیرامون بازنشسته شدن سرپرست تیم پزشکی، با وجود تمایل حادثه دیدگان به ادامه کار درمان با او، گفت: ما تمام خدمات لازم برای انجام درمان این دانشآموزان را در بیمارستان دولتی پوشش میدهیم. این بچهها برای ما از نظر درمانی هیچ تفاوتی با بچههای شینآباد ندارند.
او ادامه داد: وزارت بهداشت با بیش از ۱۶ هزار حادثه سوختگی در سال مواجه است و برای تمام بیماران سوختگی بهترین خدمات را در بیمارستانهای دولتی ارائه میدهد. اینکه بگوییم اعتماد فرد به یک پزشک خاص باعث اختلال در روند درمان میشود، اشتباه است و در هیچ جای دنیا دولت هزینه درمان در مراکز خصوصی را برای بیماران تقبل نمیکند. ما دولت هستیم و بالاترین خدمات را در بیمارستانهای دولتی ارائه میدهیم.
از دیگر سو اما، محمدمهدی برومندی، نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی، با یادآوری اینکه حدود یازده سال از حادثه دلخراش و اسفناک درودزن و گرفتار شدن ۸ کودک دختر و پسر در آتش میگذرد، گفت: متاسفانه بعد از این حادثه مشکلات بسیاری برای این بچهها و خانوادههایشان ایجاد شد، اما در چند سال اخیر پیگیریهای زیادی در خصوص درمان آنها و هم درباره شغل آنها داشتیم که خوشبختانه در این دولت تصمیمات خوبی اتخاذ شد. او ادامه داد: بخش اعظم درمان این بچهها جراحی پلاستیک و انجام عملهای زیبایی است. در همین زمینه جلسات متعددی را با وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت برگزار کردیم و بعد از جلسات مقرر شد درمان آنها با جدیت پیگیری شود. در همین جلسات نیز وزارت بهداشت متعهد شد، تمامی هزینههای درمان این دانشآموزان توسط دولت پرداخت شود.
او افزود: اگر بیمارستانهای دولتی ما توانایی انجام درمان این افراد را ندارند، باید حتما این درمان در بخشهای دیگر صورت بگیرد و اگر پزشک معالج آنها در بیمارستانهای دولتی مشغول به کار نباشد و در بیمارستان خصوصی شاغل باشد و دانشآموزان حادثهدیده بخواهند، از خدمات پزشک در بیمارستان خصوصی استفاده کند، وزارت بهداشت موظف به پرداخت هزینههای آن است. دولت باید شرایط درمان آنها را در بخش خصوصی مهیا کند و ما نیز با جدیت این موضوع را پیگیری میکنیم تا دولت هزینههای درمان این کودکان را بپردازد.
او تاکید کرد: در جلساتی که با وزارت بهداشت برگزار میکردیم مقرر شده بود که در صورت نیاز، دولت هزینه اعزام این حادثه دیدگان به خارج از کشور و مراحل درمان در آنجا را نیز بپردازد. مسوولان وزارت بهداشت نیز این موضوع را پذیرفته بودند.
برومندی گفت: من ادامه درمان تنها در بخش دولتی را منتفی میدانم و معتقدم اگر لازم باشد که درمان آنها در بخش خصوصی نیز پیگیری شود و مشابه آن در بخش دولتی نباشد، دولت وظیفه دارد هزینههای آن را بپردازد.