ایرانشهر
یکی از بلوکهای مسکن مهر پرند تخلیه شد
یکی از بلوکهای پروژه احجام در فاز ۴ پرند بهدلیل شکستگی انشعاب ورودی و نشت آب نیاز به مقاومسازی داشت که عملیات اجرایی به دستور مدیرعامل این شهر جدید آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت عمران شهر جدید پرند، در پی نشت لوله انشعاب آب قبل از کنتور اصلی در ورودی یکی از بلوکهای پروژه احجام فاز ۴، سیدعلیاکبر طاهری مدیرعامل شرکت عمران پرند دستور برگزاری جلسه اضطراری و رسیدگی سریع به مشکل ایجاد شده را صادر کرد.
طاهری مدیرعامل شرکت عمران پرند، گفت: شرکت عمران تمام هزینههای مربوط به اسکان موقت مردم ازجمله حمل و نقل را برعهده میگیرد. پروژه احجام از پروژههای مسکن مهر در فاز ۴ پرند است که در سال ۹۱ به متقاضیان تحویل داده شده است.
نقص فاضلاب ۴ فاز از مسکن مهر پردیس
فرماندار پردیس در جلسه مشترک با استاندار تهران گفت: اگر درخصوص فاضلاب فازهای ۵، ۸، ۹ و ۱۱ تا ۳ ماه آینده چارهاندیشی نشود، با بحران مواجه خواهیم شد. به گزارش مهر، مرتضی حیدری اضافه کرد: مشکلات متعددی درخصوص آب مسکن مهر داریم، اگر درخصوص فاضلاب فازهای ۵، ۸، ۹ و ۱۱ تا ۳ ماه آینده چارهاندیشی نشود، جزو مسائل بحرانی شهرستان پردیس خواهد شد، اما در حال حاضر شرکت عمران پردیس با نصب پکیجهایی توانسته فاضلاب را جمعآوری کند، اما نیاز به چارهاندیشی اساسی دارد.
فرماندار پردیس با بیان اینکه ساخت مسکن مهر در این شهرستان رو به پایان است، گفت: در مسائل روبنایی مانند مسجد و مدرسه نیز مشکل داریم.
زلزله ۶ ریشتری بافت فرسوده را خاک میکند
یک کارشناس مسکن گفت: حدود ۲۰درصد از جمعیت تهران در بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری ساکن هستند؛ بافتهایی که زلزله ۶ریشتری برای تبدیل آنها به تلی از خاک کافی است.
عباس شوکتی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: مدیریت بحران در کشور ما دستکم ۱۰۰سال از کشورهای توسعهیافته عقب است. در کشوری توسعهیافته مانند ژاپن مساله زلزله برای همیشه حل شده است. حتی مسوولان بحران وقوع سونامی که اصلا قابل پیشبینی نبود را به سرعت و به بهترین شکل مدیریت کردند، اما در کشور ما که بیش از ۸۰درصد آن روی گسل قرار دارد، نسبت به این پدیده نوعی انفعال و سردرگمی را شاهدیم.
وی با بیان اینکه همواره در زلزلههای بزرگ شاهد بودهایم که مردم نقش اصلی را ایفا میکنند و نهادهایی مانند هلالاحمر و سازمان مدیریت بحران به کندی خودشان را به حادثه میرسانند، اظهار کرد: در حالی که باید عمده مدیریت بحران قبل از وقوع زلزلهها صورت گیرد، اما متاسفانه پیشگیری به فراموشی سپرده شده و عمده تلاش و هزینه صرف بعد از وقوع حادثه میشود. این در حالی است که هزینههای پیشگیری بهمراتب کمتر از درمان است.
این کارشناس مسکن و ساختمان گفت: در زلزلهیی که بنا بر آمار رسمی کمتر از ۵۰۰ نفر جان خود را از دست دادند، تیمهای امداد و نجات و مدیریت بحران کماکان دچار سردرگمی هستند و حال باید از مسوولان عزیز پرسید که چه تدابیری برای زلزله احتمالی تهران اندیشیدهاند؟!شوکتی ادامه داد: حدود ۲۰درصد از جمعیت تهران در بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری ساکن هستند. بافتهایی که زلزله ۶ ریشتری برای تبدیل آنها به تلی از خاک کافی است اما متاسفانه روند نوسازی آنها به دلایلی مانند عدم همکاری بانکهای عامل به کندی پیش میرود. نکته دردناکتر اینکه برخی ساختمانهایی که به جای ساختمانهای فرسوده بنا میشوند، بهدلیل رعایت نکردن استانداردها و ضعف نظارت از همان ابتدای بهرهبرداری در گروه فرسودهها هستند و صرفا به جای نوسازی فرسودهسازی میکنیم.
وی تاکید کرد: نکته مهم اینکه بهدلیل نفودناپذیری بافتهای فرسوده عملا امدادرسانی در زمان بروز حادثه غیرممکن است و کار آواربرداری و بیرون کشیدن انسانها از زیر آوار ماهها به طول میانجامد. سازمان مدیریت بحران بهعنوان نهاد بالادستی باید با کمک شهرداریها و نهادهای ذیربط فکری به حال تعریض معابر کند.