نحوه پردازش تجارب احساسی در مغز
فیوچریسم تجارب احساسی انسان شامل آنچه که وی میبیند، میشنود، حس میکند، میچشد و بو میکند، درک وی از جهان اطراف را شکل میدهد و دانشمندان موفق به درک نحوه پردازش این اطلاعات شدند.
دستیابی به توان درک این اطلاعات خام و نحوه پردازش آنها در مغز میتواند دانش انسان را در مورد کارکردها و تواناییهای مغز به میزان چشمگیری ارتقا دهد و حالا این هدف محقق شده است.
پژوهشگران ایتالیایی در بررسیهای خود موفق به شناسایی کارکردهای منحصر به فرد ناحیهیی در مغز موسوم به قشر جداری خلفی یا Posterior parietal cortex شدهاند.
بررسیها نشان میدهد بخش یاد شده از مغز برای پردازش اطلاعات احساسی، شکلدهی به خاطرات و سازماندهی تجارب انسانها از محیط اطراف به کار میرود.
بر همین اساس، سیگنالهای حسی از نقاط مختلف مغز در این بخش از مغز تجمیع میشوند و امکان شناخت برخی اشیا و اجسام محیطهای مجاور بدون درک تمامی ویژگیهای حسی آنها توسط انسان از همین طریق حاصل میشود.
دانشمندان همچنین موفق به شناسایی دقیق مدار عصبی این بخش از مغز که برای شکل دهی و نگهداری خاطرات به کار میرود، شدهاند. این دستاورد علمی به درمان بیماریهایی مانند آلزایمر هم در آینده کمک خواهد کرد.