«قارچ سمی» همچنان قربانی میگیرد
کرمانشاه| در شرایطی که مسوولان بهداشتی استانها هر روز درباره خطر مسمومیت استفاده از قارچهای سمی هشدار میدهند، همچنان اخباری از مسمومیت و فوت شهروندان به خاطر استفاده از قارچ سمی منتشر میشود؛ دیروز هم رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه از افزایش موارد مسمومیت با قارچ سمی به 239 نفر و مرگ 5 نفر خبر داد.
ابراهیم شکیبا گفت: متاسفانه امسال شاهد افزایش موارد مسمومیت با قارچ در سطح استان بودیم.
او از جان باختن 5نفر به دنبال مسمومیت با قارچ خبر داد و افزود: تعدادی نیز به دلیل مشکلات کبدی به شیراز اعزام شدند. شکیبا در خصوص علت افزایش موارد مسمومیت با قارچ در سال جاری گفت: رشد انواع قارچ نیازمند بارندگی و دمای 18 تا 20درجه است و امسال به مدت طولانی این شرایط فراهم شد و انواع قارچ در نقاط وسیعی از استان رویش پیدا کرد که در این بین بسیاری از قارچهای سمی هم رویش پیدا کرده و مصرف آنها باعث مسمومیت افراد زیادی شد. رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه تاکید کرد: مشکل این است که افراد با روشهای سنتی از جمله استفاده از نقره یا جوشاندن قارچ در شیر به دنبال تشخیص قارچ سمی از خوراکی هستند و این درحالی است که این روشها برای همه انواع قارچ جواب نمیدهد. شکیبا تصریح کرد: حتی برخی انواع قارچ هستند که دست زدن به آنها و بعد از آن تماس دست آلوده با مخاط بدن از جمله تماس با چشم میتواند موجب انتقال سم قارچ به درون بدن شود. رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه از همه مردم خواست امسال به هیچ عنوان قارچ خودرو مصرف نکنند و از دست زدن به قارچ هم خودداری کنند.