اخبار
آخرین وضعیت اعزام دانشآموزان شینآبادی
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از تشکیل کمیسیون پزشکی برای اعزام دانشآموزان شینآبادی به خارج از کشور خبر داد.
رسول خضری در مورد روند درمان دانشآموزان شینآبادی با اشاره به سوختگی شدید 12نفر از این کودکان گفت: درمان دانشآموزان زیر نظر تیم درمانی به سرپرستی محمدجواد فاطمی با جدیت درحال انجام و پیگیری است.
نماینده سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از تشکیل کمیسیون پزشکی برای اعزام این دانشآموزان به خارج از کشور خبر داد و با اشاره به حضور خود در این جلسه به عنوان عضو ناظر افزود: امروز کمیسیون پزشکی به ریاست سرپرست تیم درمان و با حضور رییس تیم جراحی و 12دانشآموز به همراه والدین آنها در محل بیمارستان حضرت فاطمه زهرا تهران تشکیل و با بررسی اسناد و مدارک پزشکی در مورد اعزام آنها تصمیمگیری میشود. وی با تاکید بر اینکه تیم درمان دانشآموزان شینآبادی جزو اساتید برتر کشور در حوزه جراحی پلاستیک هستند، یادآور شد: نهایت اهتمام خود را برای ادامه روند درمان دانشآموزان به کار خواهیم برد؛ البته درمان سوختگی زمانبر است و حتی برخی تا پایان عمر باید تحت درمان باشند و در مورد این نوع سوختگیها پایان درمان نداریم.
این نماینده مردم در مجلس دهم با یادآوری تعهد سازمان برنامه و بودجه برای کمک سالانه یک میلیارد تومان به بیمارستان حضرت فاطمه زهرا جهت روند درمان دختران شین آبادی گفت: در سال 93 مقرر شد، سالانه این کمک اختصاص یابد اما متاسفانه این مبلغ تنها سال اول اختصاص یافت و طی این سالها به فراموشی سپرده شد.
خضری ادامه داد: به شدت از بیتفاوتی سازمان برنامه و بودجه گلایه و انتظار داریم، سازمان به تعهدات خود عمل کند و یک میلیارد را بابت هزینه سنگین سوختگی و درمان دختران شینآباد به بیمارستان پرداخت کند زیرا انجام خدمات درمانی در توان بیمارستان نیست. عضو کمیسیون اجتماعی مجلس دهم با بیان اینکه بیمهها از درمان پرهزینه سوختگی حمایت نمیکنند از کمبود تخت سوختگی در کشور انتقاد و تصریح کرد: باید نسبت به واردات پانسمانهای سوختگی نوین و مدرن به کشور اقدام کرد همچنین بیمهها حمایت لازم را از بیماران سوختگی داشته باشند.
نماینده سردشت و پیرانشهر در مجلس دهم با یادآوری اینکه هزینههای بالای درمان سوختگی باعث شده بیمارستانها تمایلی به راهاندازی تخت سوختگی نداشته باشند، گفت: درآمدزایی آن برای پزشکان به صرفه نیست در این رابطه میطلبد، دولت و بیمهها حمایت لازم را داشته باشند.
کشف 2 تن مواد مخدر در اطراف مدارس
رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر در نشست خبری روز گذشته خود از کشف بیش از دو تن انواع مواد مخدر از اطراف مدارس در سال گذشته خبر داد. به گفته سردار مسعود زاهدیان، پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا در راستای اقدامات پیشگیرانه خود در سال گذشته بیش از ۵۰۰ مدرسه در سراسر کشور را که در مناطق آلوده قرار داشتند، شناسایی کرده و در همین راستا از اطراف این مدارس بیش از ۲۰۰۰کیلوگرم انواع مواد مخدر را کشف و ضبط کردند.
وی با بیان اینکه در اجرای این طرح دستگیری معتادان متجاهر و پاکسازی آنان از اطراف مدارس نیز اجرا شده است، افزود: برای امسال نیز ۲۰۰۰مدرسه هدفگذاری شده است. زاهدیان تاکید کرد: این کشفیات داخل مدارس نبوده بلکه در اطراف مدارس بوده است.
جزئیات بیمه شدن روی تخت بیمارستان
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت درباره چگونگی ارائه خدمت به افراد فاقد بیمه در بیمارستانها گفت: درحال حاضر اگر فرد فاقد بیمه در هر زمانی به بیمارستان مراجعه کند، میتواند تحت پوشش بیمه قرار گیرد. البته به نظر من این اتفاق یکی از اشکالات بیمهیی در کشور است و معتقد نیستم که هر فرد فاقد بیمه هر زمان که به بیمارستان مراجعه کرد، بیمه شود. همانطور که در بیمههای تجاری فرد نمیتواند به محض تصادف، ماشین را تحت پوشش بیمه قرار دهد بلکه باید از قبل برای این موضوع اقدام کند.
طاهر موهبتی با تاکید بر اینکه البته مقوله سلامت با سایر بخشها متفاوت است، افزود: به هر حال اینکه فردی ۲۰روز در بیمارستان باشد، خدمات را دریافت کند سپس دفترچه بیمه بگیرد و ما از روز اول بستری بیمهاش را محاسبه کنیم، کار منطقی نیست اما درحال حاضر روال به این صورت است که هر زمان فرد فاقد بیمهیی برای دریافت خدمات به بیمارستان مراجعه کند، میتواند تحت پوشش بیمه قرار گیرد و خدمات هم از همان زمان به صورت بیمهیی برایش جاری میشود. موهبتی ادامه داد: البته صدور اولیه دفترچه برای پوشش بیمهیی در صندوق بیمه سلامت رایگان باید از طریق کمیته امداد انجام شود اما در تمدید دفترچه نیازی به دخالت کمیته امداد نیست؛ چراکه یک بار از طریق ارزیابی وسع، وضعیت افراد احصا و احراز شده است. درحال حاضر صندوق بیمه سلامت رایگان بیش از ۱۴میلیون نفر عضو دارد.
موهبتی در ادامه صحبتهایش با اشاره به آمار ایرانیان فاقد پوشش بیمهیی پایه در کشور گفت: طبق آمار مرکز آمار ایران درحال حاضر 10.5درصد جمعیت کل کشور فاقد پوشش بیمهیی پایه هستند. البته به نظر میرسد که احتمالا این آمار مقداری خطا هم داشته باشد. به هر حال پیشبینی میکنیم که بین 5.5 تا ۶ میلیون نفر ایرانی فاقد هر گونه پوشش بیمهیی درمانی داریم.