ایجاد اشتغال توسط همراه اول با تولید سیم کارت در ایران
همراه اول با تولید سیم کارت داخلی توانسته فرصت شغلی برای متخصصان و کارشناسان داخلی فراهم کند.
به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، همراه اول با همکاری شرکت صنایع قطعات الکترونیک ایران، توانست زمینه اشتغال بیش از ۲۰۰ نفر متخصص و کارشناس ایرانی را در ایران فراهم کند.
این همکاری در تولید سیم کارت که تا کنون ارائه بیش از ۵۰ میلیون سیم کارت را به بازار در بر داشته، سبب اشتغال غیر مستقیم بیش از ۵۰۰ نفر شده است.
تولید سیم کارت توسط همراه اول در داخل ایران علاوه بر کارآفرینی و اشتغال زایی، توانسته امنیت مشترکان همراه اول را افزایش دهد.
این افزایش امنیت از طریق تولید تمام کلیدهای امنیتی و حفظ آن در داخل کشور صورت میگیرد و احتمال بروز مشکلاتی از قبیل لو رفتن اطلاعات کاربران توسط شرکت های خارجی را از بین میبرد.
سیم کارت های داخلی تمامی استانداردهای بینالمللی از جمله تحمل دمای منفی ۲۰ تا مثبت ۸۵ درجه را برای سیم کارت های عادی و تحمل دمای منفی ۴۰ تا مثبت ۱۰۵ درجه را برای سیم کارت های M۲M دارد.
همراه اول پلتفرم سرویس-محور بومی شبکه ۵G را پیاده سازی کرد
همراه اول پلتفرم کامل شبکه مبتنی بر رایانش ابری را برای ارائه سرویس های ۵G به صورت کاملا بومی پیاده سازی کرد.
به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، همراه اول با کمک متخصصان و دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف برای نخستین بار در کشور و در منطقه توانسته است پلتفرم کامل مبتنی بر
NFV/SDN را با قابلیت هایی نظیر MEC و برش دهی به صورت کامل پیادهسازی نماید.
بخش فنی همراه اول که همکاری خود با دانشگاه شریف را از دو سال پیش آغاز کرده است، توانسته تمام بخشهای شبکه را در قالب یک پلتفرم کامل به صورت بومی پیادهسازی کرده و آمادگی تبدیل این شبکه به صورت تجاری را دارد.
همراه اول امسال در نمایشگاه با رونمایی از کاربردهای مختلف ۵G در قالب دموهایی از دانشگاه شریف و تربیت مدرس توانست توانمندی های پلتفرم پیادهسازی شده را به نمایش بگذارد.
رقابت خودروهای برقی متصل به شبکه با استفاده از قدرت تمرکز ذهن افراد و حسگرهای مغزی در نمایشگاه تلکام برای عموم مردم به نمایش گذاشته شد.
پیادهسازی پلتفرم کامل شبکه ۵G، به کارگیری تکنیکهای مجازی سازی و شبکههای نرم افزار محور و مجازیسازی توابع شبکه از مهمترین بخشهای همکاری همراه اول و دانشگاه صنعتی شریف در مورد بومیسازی و پیادهسازی شبکه نسل پنجم تلفن همراه بوده است.