لاریجانی: کشمکشها توسعه کشور را کند کرده است
علی لاریجانی، رییس مجلس در مراسم بهرهبرداری از 10پروژه عمرانی در فرودگاه مهرآباد، به بخشهای نظارتی توصیه کرد که کارها را با دقت پیگیری کنند و در امور و کارهای خود بهدنبال مچگیری نباشند.
به گزارش ایرنا، لاریجانی افزود: در شرایط کنونی به جای آنکه فکر توسعهای، عمیق پیگیری شود، افکار و کشمکشهای سیاسی زیاد شده است بطوری که افراد همدیگر را آزار میدهند و در مقابل هم صفبندی میکنند که این مساله موجب میشود که از نیروها کمتر استفاده شود. او تصریح کرد: این در حالی است که تفکر و رویکرد اصلی باید بحث آبادانی و توسعه کشور باشد، اما گاهی اوقات کارهای پر هزینهای صورت گرفته و اهلیت افراد زیر سوال میرود و قطعا نتیجه این امور و کشمکشها کند شدن توسعه کشور است. بنابراین عقلای بخشهای مختلف باید این رویکرد را اصلاح کنند. رییس مجلس با بیان اینکه به بخشهای نظارتی توصیه میکنم کارها را با دقت دنبال کنند، ادامه داد: اما در امور و کارهای خود دنبال مچگیری نباشند. لاریجانی اظهارکرد: اخیرا در جلسهای با حضور سران قوا هم این موضوع را مطرح کردم که همان مقداری که حریت برای نمایندگان مجلس کلیدی است، به همان مقدار شجاعت برای مدیران، دارای اهمیت و برجستگی است و نباید این امور تضعیف شود بنابراین بخشهای نظارتی باید از مدیران و فکرهای توسعهای آنها حمایت کنند. او در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بحث راهاندازی پروژههای فرودگاهی گفت: در این حوزه کارهای سنجیدهای صورت گرفته زیرا کشور در شرایط کنونی به صنعت هوایی مدرن نیاز داشت و خوشبختانه به خوبی از فرصت برای تحقق این امور استفاده شد. لاریجانی صنعت هوایی کشور را ممتاز توصیف کرد و افزود: قطعا این صنعت باید از ظرفیتهای فناوریهای روز دنیا برخوردار باشد و در این امور همه مقدمات آموزشی و استفاده از فناوریهای مدرن مورد توجه قرار گیرد. رییس مجلس ادامه داد: تلاشهای خوبی در این عرصه صورت گرفته و از زمان برای به کارگیری تجهیزات به خوبی استفاده شد، از این رو، باید از روشهای دیگر در شرایط کنونی برای حمایت از این صنعت بهره جست. او یادآور شد: کشور امروز به یک نظام توسعهای درست و برجسته نیازمند است، این نظام باید طراحی شود و قطعا در صورت استقرار دیگر با انبوه پروژهها روبه رو نخواهیم شد.
رییس مجلس ادامه داد: امروز در بخش ساختاری و رفتاری دچار ضعف هستیم، در بحث ساختاری مساله این است که اساس سازمان برنامه و بودجه، موضوع برنامه بود و بخش بودجه در وزارت اقتصاد قرار داشت اما در زمان هویدا پس از آنکه درآمدهای نفتی افزایش یافت قسمت بودجه نیز به این سازمان افزوده شد و عملا بخش بودجهریزی بر بخش توسعه غلبه کرد این در حالی است که این مساله جزو امور مشخص بوده و نباید سازمان را سرگرم آن کرد.